LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

IS 300h

SPORT SEDAN ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
223 HP ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ
ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ


Μικτός Κύκλος CO₂ από (γρ/χλμ) 97
Μικτός Κύκλος από (λτ/100χλμ) 4.2
Επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα (δευτ.) 8.4
Ιπποδύναμη (DIN hp) 223
Μέγιστη ταχύτητα (χλμ/ώρα) 200

ΑΠΟ €39.000,00

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
IS 300h

ΙΔΑΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 223 HP ΠΛΗΡΩΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 97g/Km CO2*.

Στο εξωτερικό, το νέο IS 300h σεντάν έχει να επιδείξει μοναδικό σχεδιασμό, φώτα LED και μια εντυπωσιακή γρίλια «αδράχτι» της Lexus. Στο εσωτερικό ανακαλύπτει κανείς ένα πολυτελές πιλοτήριο ειδικά σχεδιασμένο για την άνεση του οδηγού, και σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στα πολυμέσα και τα συστήματα ασφαλείας. Η θέση του οδηγού έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα, ώστε ο χειρισμός του τιμονιού να γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια και να επιτυγχάνεται περισσότερος έλεγχος στις στροφές. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη βελούδινη και εκλεπτυσμένη αίσθηση που χαρακτηρίζει τη Lexus σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με το σύστημα Lexus Hybrid Drive δεύτερης γενιάς σε κεντρικό ρόλο και το σύστημα Active Sound Control που εξασφαλίζει έναν απαλό ήχο στον κινητήρα, το IS 300h προσφέρει συναρπαστική οδήγηση, ενώ εκπέμπει μόνο 99* g/km CO2 και η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 4,3 l/100 km*. Επίσης υπάρχει άφθονος χώρος για τις αποσκευές σας, καθώς η υβριδική μπαταρία καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών. * Για το μοντέλο Eco.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ IS 300h

Οδηγώντας το IS 300h-Τα ορόσημα

ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

Σε μια πρώτη παρουσίαση της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας στη σειρά IS, το νέο IS 300h δεν θα μπορούσε να μην έχει στην καρδιά του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Lexus Hybrid Drive. Το αποτέλεσμα είναι ισχύς 223 DIN hp, ενώ εκπομπές μόλις 99 g/km CO2.

Για πιο συναρπαστική οδήγηση, χαμηλώσαμε τη θέση ισχίου στο κάθισμα του οδηγού κατά 20 mm και προσαρμόσαμε την κλίση του τιμονιού κατά 3°. Η οδηγική ακρίβεια έχει βελτιωθεί με ένα πιο άκαμπτο πλαίσιο, κατασκευασμένο με επαναστατική τεχνολογία κόλλησης και συγκόλλησης με λέιζερ.

Η νέα πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων παρέχει αυξημένη πρόσφυση και βελτιωμένο χειρισμό. Όλα αυτά, μαζί με την πρωτοποριακή αεροδυναμική του οχήματος, προσδίδουν στο IS 300h εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και απίστευτη ηρεμία.

Το εσωτερικό του IS 300h – Τα ορόσημα

ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

Στον δρόμο, το νέο IS 300h είναι ένα αρμονικά ισορροπημένο σεντάν που χαίρεται να οδηγεί κανείς, χωρίς να μειώνεται ούτε στο ελάχιστο η άνεση των επιβατών. Χαλαρώστε στα πολυτελή δερμάτινα καθίσματα και απολαύστε τις μοναδικές λεπτομέρειες του Lexus σας, όπως τα ξύλινα ένθετα και ένα κεντρικό αναλογικό ρολόι με υπέροχο φινίρισμα. Κατασκευασμένο στην ίδια γραμμή με τη ναυαρχίδα LS, ολόκληρη η παραγωγή του ΙS επιβλέπεται από τους τεχνίτες "Takumi" της Lexus.

Για να αυξηθεί ο χώρος των ποδιών για τους πίσω επιβάτες και να εξασφαλιστεί η ομαλή οδήγηση, το μεταξόνιο του αυτοκινήτου έχει επεκταθεί κατά 70 mm. Επίσης, τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται 60:40, ώστε να μπορούν να μεταφέρονται ογκώδη αντικείμενα.

Με το Remote Touch μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες για τις οποίες απαιτείται σύνδεση, όπως το Google Street View®, να υπολογίζετε την πιο οικολογική πορεία ή να απολαμβάνετε το στερεοφωνικό ηχοσύστημα 15 ηχείων Levinson® Premium Surround. Ή, με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καινοτόμα ηλεκτροστατικά χειριστήρια για να ρυθμίσετε τον κλιματισμό.

Ασφάλεια IS 300h – Τα ορόσημα

ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

Εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Δυναμικών Συστημάτων Οχήματος και με ισχυρά αεριζόμενα δισκόφρενα, το νέο IS διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία που σας επιτρέπει να ξεδιπλώσετε όλες τις οδηγικές σας ικανότητες. Η Προειδοποίηση Αποχώρησης από Λωρίδα, η Οθόνη Τυφλού Σημείου και η Προειδοποίηση Επερχόμενης Κίνησης εντοπίζουν οχήματα στο πίσω μέρος, ενώ το σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης χρησιμοποιεί ραδιοανίχνευση για τον εντοπισμό κινδύνων μπροστά σας, ενώ εφαρμόζει τα φρένα όταν απαιτείται.

Σε περίπτωση σύγκρουσης, προστατεύεστε από έναν απίστευτα δυνατό κλωβό ασφαλείας επιβαινόντων, που έχει κατασκευαστεί από χάλυβα υψηλής αντοχής. Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ασφάλεια, το νέο IS διαθέτει μπροστινά καθίσματα Ελαχιστοποίησης Τραυματισμού Αυχένα και οκτώ αερόσακους. Επιπλέον, αν οι αισθητήρες στον μπροστινό προφυλακτήρα διαπιστώσουν σύγκρουση με πεζό, το καπό ανασηκώνεται στιγμιαία, συμβάλλοντας στην απορρόφηση της δύναμης πρόσκρουσης.

Βελτιωμένη αεροδυναμική

ΒΕΛTΙΩΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Το νέο IS διαθέτει έξοχη αεροδυναμική, χάρη σε λεπτομέρειες όπως το σχεδόν επίπεδο κάτω μέρος του αμαξώματος, και τα μικροσκοπικά «φτερά» στις κολόνες των μπροστινών θυρών και στα πίσω φώτα. Τα φτερά αυτά, που παρουσιάστηκαν αρχικά σε αγωνιστικά αυτοκίνητα F1, δημιουργούν στροβίλους που τραβούν τα ρεύματα αέρα προς τα μέσα, βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο το IS «κόβει» τον αέρα. Αυτό όχι μόνο ενισχύει τη σταθερότητα και το χειρισμό, αλλά βελτιώνει και την οικονομία καυσίμων και μειώνει το θόρυβο του ανέμου.

Όργανα F SPORT

ΟΡΓΑΝΑ F SPORT

Τα νέα μοντέλα IS F SPORT διαθέτουν ένα εντυπωσιακό ενιαίο όργανο με δυναμικά αξονικά γραφικά, εμπνευσμένα από το Lexus LFA. Αυτό χρησιμοποιεί ψηφιακή τεχνολογία η οποία αρχικά αναπτύχθηκε για την προβολή των στιγμιαίων κορυφώσεων στις στροφές του κινητήρα του V10 supercar. Μετά από μια μοναδική αλληλουχία εκκίνησης, η εμφάνιση του ενιαίου οργάνου αλλάζει ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης.

Αμάξωμα ασφαλείας, 8 αερόσακοι

ΑΜΑΞΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, 8 ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ

Εκτός από το εξαιρετικά ισχυρό αμάξωμα ασφαλείας επιβατών, παρέχεται επίσης προστασία στους επιβαίνοντες και από οκτώ αερόσακους. Ο οδηγός και ο συνοδηγός προστατεύονται με αερόσακους κεφαλής 2 σταδίων, καθώς και με αερόσακους γονάτων και πλευρικούς αερόσακους. Αερόσακοι τύπου κουρτίνας διατρέχουν όλο το μήκος και των δύο πλευρών της καμπίνας. Όλες οι ζώνες ασφαλείας, εκτός από αυτές του πίσω κεντρικού καθίσματος, διατίθενται και με προεντατήρες. Αυτό το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ασφάλειας περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό του νέου IS.

Αερόσακοι τύπου κουρτίνας διατρέχουν όλο το μήκος και των δύο πλευρών της καμπίνας. Όλες οι ζώνες ασφαλείας, εκτός από αυτές του πίσω κεντρικού καθίσματος, διατίθενται και με προεντατήρες. Αυτό το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ασφάλειας περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό του νέου IS.

Επιλογή Λειτουργίας Οδήγησης

ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Οι επιδόσεις του οχήματος μπορούν να ρυθμιστούν με το σύστημα Επιλογής Λειτουργίας Οδήγησης. Με τη λειτουργία ECO μειώνονται οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση καυσίμου, ενώ για την καθημερινή οδήγηση, η λειτουργία NORMAL προσφέρει μία ιδανική ισορροπία ισχύος, οικονομίας και οδηγικής άνεσης. Αν απαιτείται ταχύτερη απόκριση του συστήματος κίνησης, απλά μεταβείτε στη λειτουργία SPORT.

Προηγμένο ηχοσύστημα Mark Levinson®

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MARK LEVINSON®

Το IS διατίθεται, κατόπιν παραγγελίας, με το ασυναγώνιστο, προηγμένο ηχοσύστημα Mark Levinson® που αποδίδει πραγματική ποιότητα ήχου ζωντανής συναυλίας κατά την ακρόαση μουσικής ή την παρακολούθηση DVD. Δεκαπέντε κατά παραγγελία κατασκευασμένα ηχεία, το καθένα με ατομικές ηχητικές ρυθμίσεις, αναπαράγουν απίστευτης ποιότητας ψηφιακό ήχο surround 5.1 καναλιών.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία GreenEdge™ σε κάθε ηχείο εξασφαλίζει δραστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στο μισό, ενώ το νέο «Σύστημα Αυτόματης Έντασης» σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τη μουσική σε όλο της το βάθος, με αυτόματη προσαρμογή της έντασης ήχου όταν αλλάζει ο καλλιτέχνης ή το άλμπουμ που ακούτε. Το υπέροχο φινίρισμα και η υφή του αλουμινίου των χειριστηρίων ακριβείας καθώς και το στιλπνό μαύρο φινίρισμα είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνεται ο σχεδιασμός των παγκοσμίου επιπέδου οικιακών συστημάτων ήχου Mark Levinson®.

Προειδοποίηση Αποχώρησης από Λωρίδα / Αυτόματη Υψηλή Δέσμη

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΛΩΡΙΔΑ / ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΥΨΗΛΗ ΔΕΣΜΗ

Χάρη σε μία κάμερα πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη, η λειτουργία Προειδοποίησης Αποχώρησης από Λωρίδα σας προειδοποιεί όταν ακούσια αρχίσετε να βγαίνετε εκτός της λωρίδας σας. Η λειτουργία Αυτόματης Υψηλής Δέσμης χρησιμοποιεί την ίδια κάμερα τη νύχτα για αυτόματη ρύθμιση σε χαμηλή δέσμη όταν ανιχνεύονται φώτα είτε του προπορευόμενου είτε άλλου κατευθυνόμενου προς εσάς οχήματος.

Προβολείς LED

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

Το νέο IS διατίθεται με προβολείς LED, ενώ όλα τα μοντέλα διαθέτουν χαρακτηριστικά φώτα θέσης LED σχήματος L, ενσωματωμένα στον μπροστινό προφυλακτήρα. Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED παρέχει εξαιρετικό φωτισμό και αξιόπιστες επιδόσεις μεγάλης διάρκειας.

Ανύψωση καπό

ΑΝΥΨΩΣΗ ΚΑΠΟ

Το νέο IS διαθέτει καπό που ανυψώνεται ώστε να απορροφά τις προσκρούσεις. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται από τους αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι στον μπροστινό προφυλακτήρα και σε περίπτωση σύγκρουσης με πεζό, ανυψώνεται ελαφρά το καπό για να υπάρξει περισσότερος χώρος ανάμεσα στο καπό και τα σκληρά εξαρτήματα του κινητήρα. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμών στο κεφάλι του πεζού.

Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης / Σύστημα Ελέγχου Πορείας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ / ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ

Ένας χιλιοστομετρικός ραδιοανιχνευτής και ο υπολογιστής αυτοκινήτου υπολογίζουν τον κίνδυνο πρόσκρουσης. Αν ο κίνδυνος είναι υψηλός, ο οδηγός προειδοποιείται με ηχητικά και οπτικά σήματα και αυξάνεται η πίεση πέδησης. Όταν η πρόσκρουση θεωρείται αναπόφευκτη, τα φρένα εφαρμόζονται αυτόματα και σφίγγουν οι μπροστινές ζώνες ασφαλείας. Το Σύστημα Ελέγχου Πορείας αξιοποιεί την ίδια τεχνολογία ραδιοανίχνευσης για να διατηρείται μία προκαθορισμένη απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προειδοποίηση επερχόμενης κίνησης

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Όταν κινείστε με την όπισθεν, όπως για παράδειγμα μέσα σε έναν γεμάτο κίνηση χώρο στάθμευσης, η Προειδοποίηση επερχόμενης κίνησης (RCTA) αξιοποιεί τη ραδιανίχνευση BSM για να εντοπιστούν οχήματα που πλησιάζουν την περιοχή πίσω από το όχημα, η οποία δύσκολα ελέγχεται από εσάς. Μόλις ανιχνευτεί κάποιο όχημα, η λειτουργία RCTA σας προειδοποιεί με οπτικό σήμα στους εξωτερικούς καθρέπτες καθώς και με ένα ηχητικό σήμα συναγερμού.

Πλοήγηση πολυμέσων

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Ο χειρισμός της οθόνης 7” πραγματοποιείται μέσω τηλεχειρισμού (Remote Touch) ή φωνητικών εντολών. Αφού σταθμεύσετε το όχημά σας, με ολοζώντανα τρισδιάστατα γραφικά και πολλές επιλογές χαρτογράφησης, σας δίνει έναν κωδικό QR για το smartphone σας, με οδηγίες για το πώς να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό με τα πόδια.

Το IS παρέχει υπηρεσίες επόμενης γενιάς όπως Online Search, Google Street View® , Panoramio® και Connected Traffic. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να προωθήσετε μία διαδρομή από τον φορητό σας υπολογιστή ή το tablet στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας.

Κατασκευαστική αρτιότητα Lexus

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ LEXUS

Το νέο IS, που κατασκευάζεται στη βραβευμένη μας εργοστασιακή μονάδα Tahara, από τις ίδιες ομάδες που συναρμολογούν τη ναυαρχίδα LS, επαναπροσδιορίζει πλήρως την έννοια της ποιότητας κατασκευής για τα πολυτελή οχήματα αυτής της κατηγορίας. Θα το κατανοήσετε όταν αγγίξετε για πρώτη φορά την υφή του αλουμινίου των χειριστηρίων ακριβείας του ηχοσυστήματος Mark Levinson® ή όταν νιώσετε στα χέρια σας το υπέροχο φινίρισμα του τιμονιού.

Στο εξωτερικό, κάθε στρώμα βαφής λειαίνεται άψογα στο χέρι (μια χρονοβόρα διαδικασία που συνήθως γίνεται μόνο σε ειδικής κατασκευής αυτοκίνητα) και ελέγχεται με το ανθρώπινο μάτι αλλά και ψηφιακά για ένα τέλειο φινίρισμα.

Σπορ θέση οδήγησης

ΣΠΟΡ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Από μια χαμηλότερη και πιο σπορ θέση οδήγησης, πραγματικά θα «νιώθετε» το οδόστρωμα και θα αισθάνεστε πώς ανταποκρίνεται το IS και στις παραμικρές διορθώσεις του τιμονιού. Χάρη στον νέο, εμπνευσμένο από το LFA σχεδιασμό του τιμονιού τριών ακτινών με εργονομικές θέσεις για τα δάκτυλα, το τιμόνι του IS είναι εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας. Τα χειριστήρια τύπου paddle shift καθιστούν δυνατή την γρήγορη, χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων για μια πιο συναρπαστική οδήγηση.

Δεν χρειάζεται να αφήνετε το τιμόνι από τα χέρια σας για να ρυθμίσετε το ηχοσύστημα, να χειριστείτε τον φωνητικό έλεγχο, το τηλέφωνό σας, την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ή το Σύστημα Ελέγχου Πορείας και την Προειδοποίηση Αποχώρησης από Λωρίδα.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ

Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά οχημάτων που να αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας. Παρακαλούμε διευρύνετε την αναζήτησή σας και προσπαθήστε ξανά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ F SPORT;

TO IS 300h F SPORT

Το νέο IS 300h F SPORT δημιουργήθηκε από την ομάδα που πραγματοποίησε τις τελικές ρυθμίσεις του LFA supercar και του υψηλών επιδόσεων σεντάν IS F και έτσι συνεχίζει στο δρόμο που χάραξαν αυτά τα δύο εκπληκτικά αυτοκίνητα. Αδιαμφισβήτητα τολμηρό, διαθέτει αποκλειστικούς τροχούς κράματος 18 ιντσών, σχάρα F SPORT και προβολείς ομίχλης LED. Στο εσωτερικό σας καλωσορίζουν εντυπωσιακά όργανα τύπου LFA. Το χαρακτηριστικό τιμόνι F SPORT, τα αποκλειστικά δερμάτινα σπορ καθίσματα "Dark Rose", το πεντάλ αλουμινίου και τα μεταλλικά ένθετα προσδίδουν στο εσωτερικό ένα συναρπαστικό σπορ χαρακτήρα.

Με τιμόνι και ανάρτηση ειδικά σχεδιασμένα για ακόμη καλύτερη ανταπόκριση, αυτό το μοντέλο προσφέρει πρωτόγνωρα επίπεδα ελέγχου και οδηγικής απόλαυσης. Το IS 300h F SPORT διατίθεται προαιρετικά και με σύστημα Προσαρμοστικής Μεταβλητής Ανάρτησης, καθώς και με τη λειτουργία SPORT S+ για εξαιρετικά συναρπαστικές επιδόσεις.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ F SPORT

Το νέο IS F SPORT είναι αδιαμφισβήτητα δυναμικό, με μπροστινή σχάρα «αδράχτι», ειδικά ένθετα «L-mesh» και εντυπωσιακές χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Η κάτω μπροστινή αεροτομή διαθέτει αεραγωγούς για την ψύξη των μπροστινών φρένων, αεροδυναμικά πτερύγια για βελτιωμένη κάθετη δύναμη και κάτω σχάρα μεγαλύτερου ανοίγματος, ενώ το έμβλημα «F» F SPORT στο φτερό αποτελεί σαφή αναφορά στον τόπο γέννησης του, τη βασική πίστα δοκιμών των υψηλής απόδοσης οχημάτων μας: Fuji Speedway, κοντά στο όρος Fuji. Προαιρετικά διατίθενται και αποκλειστικά μπροστινά φώτα LED ομίχλης.

ΤΡΟΧΟΙ / ΑΝΑΡΤΗΣΗ F SPORT

Οι δυναμικοί τροχοί κράματος 18 ιντσών διαθέτουν σχεδιασμό δύο ακτινών εμπνευσμένο από το LFA. Τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω ανάρτηση, καθώς και το σύστημα Διεύθυνσης με Ηλεκτρική Υποβοήθηση είναι ρυθμισμένα αποκλειστικά για το F SPORT, για βελτιωμένο χειρισμό αλλά και οδηγική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς.

ΟΡΓΑΝΑ F SPORT

Αυτό το εντυπωσιακό ενιαίο όργανο, τεχνολογίας Ημιαγωγών Λεπτού Στρώματος (Thin Film Transistor) συναρπάζει χάρη στον σχεδιασμό του μετακινούμενου κεντρικού δακτυλίου, που κληροδοτήθηκε από το supercar LFA. Τα χρώματα επιλογής του καντράν είναι μπλε, λευκό ή κόκκινο. Όταν χειρίζεστε το σύστημα πολυμέσων, ο δακτύλιος του μετρητή μετακινείται σε μία πλευρά για να αποκαλυφθεί το μενού.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ F SPORT

Στον νέο αποκλειστικό σχεδιασμό των καθισμάτων του F SPORT γίνεται για πρώτη φορά χρήση της τεχνολογίας "ενσωματωμένου αφρώδους πλαστικού" σε ένα Lexus. Αυτή η τεχνολογία κατασκευής είναι εμπνευσμένη από το χώρο των motorsports και έχει ως αποτέλεσμα ένα κάθισμα με μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, προσφέροντας καλύτερη προσαρμογή και κράτημα απ' ό,τι μπορούν να προσφέρουν οι συμβατικές μέθοδοι επένδυσης.

ΤΙΜΟΝΙ / ΠΕΝΤΑΛ F SPORT

Το λογότυπο F SPORT θα σας κάνει να νιώθετε κάθε φορά που κρατάτε το τιμόνι στα χέρια σας, την περηφάνεια της μεγάλης μας οικογένειας στην οποία ανήκετε κι εσείς. Φινιρισμένος με διάτρητο δέρμα, ο μοχλός ταχυτήτων του F SPORT ταιριάζει με το τιμόνι, δημιουργώντας μια συναρπαστική σπορ ατμόσφαιρα. Προσφέροντας άριστο κράτημα, τα πεντάλ αλουμινίου αντανακλούν τη motorsport σχεδιαστική κληρονομιά των νέων μοντέλων IS F SPORT.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Για ακόμη πιο δυναμική οδήγηση, η Προσαρμοστική Μεταβλητή Ανάρτηση η οποία διατίθεται προαιρετικά για το IS 300h F SPORT, ελέγχει έξυπνα τη δύναμη απόσβεσης και στους τέσσερις τροχούς. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την άνεση, αλλά ενισχύει και τη σταθερότητα χειρισμού - ιδιαίτερα όταν παίρνετε τις στροφές με μεγαλύτερη ταχύτητα.

«ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΒΑΦΗΣ, Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΦΩΣ RGB ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΨΕΓΑΔΙΑ Ή ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.»

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ