lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

Η LEXUS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
LS 500h ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ 2017

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ LEXUS ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 12:45ΜΜ ΣΤΟ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟ 4211 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 4 ΤΗΣ PALEXPO

Μετά την παγκόσμια πρώτη πρεμιέρα του LS 500 με τη διπλή turbo V6 μηχανή πετρελαίου 3,5 λίτρων στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η Lexus θα παρουσιάσει στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το ολοκαίνουριο πλήρως υβριδικό LS 500h!
Το αγωνιστικό μοντέλο 2017 RCF GT3 θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αναδεικνύοντας τον ολοένα και σημαντικότερο ρόλο της Lexus στους αγώνες αυτοκινήτου.

Το περίπτερο της Lexus έχει σχεδιαστεί με βάση τα νέα πρότυπα εικόνας της μάρκας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διακεκριμένη δεξιοτεχνία, την απαράμιλλη ποιότητα και τη μοναδική ασφάλεια.
Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και μέσα από μια καθηλωτική εμπειρία, η Lexus θα αποκαλύψει στα πλαίσια της έκθεσης, τη νέα παγκόσμια στρατηγική επικοινωνίας της με την υπογραφή “ Experience Amazing ”.

TO ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LS 2018

ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟ DESIGN ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΟΥΠΕ,
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΣΕΝΤΑΝ

Ίσως δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά αυτοκίνητο που να έχει ανατρέψει τα πάντα στην κατηγορία του, με την έλευση του, όσο το πρώτο Lexus LS, όταν λάνσαρε την πολυτελή αυτή μάρκα 8 χρόνια πριν. Το 1990, το LS 400 ήταν μία τολμηρή επανάσταση στην πολυτέλεια, κερδίζοντας αναγνώριση και βραβεία αλλά και εντυπωσιακό αριθμό πελατών, θέτοντας νέα πρότυπα για την άνεση, τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, την ησυχία, την ποιότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αξιοπιστία.

Τώρα, η Lexus αναμένεται να ξαναγράψει ιστορία με το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου, 5ης γενιάς LS, του εμβληματικού σεντάν 2018, το οποίο παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Βορείου Αμερικής, το 2017. Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά το νέο LS 500h αντανακλά μία δυνατή Γιαπωνέζικη ταυτότητα και απαράμιλλη προσέγγιση στην πολυτέλεια. «Όχι μόνο θα αποτελέσει σύμβολο για την μάρκα Lexus, αλλά θα γίνει το απόλυτο πολυτελές αυτοκίνητο νέας γενιάς ενσωματώνοντας την Γιαπωνέζικη παράδοση και κουλτούρα,» είπε ο Toshio Asahi, αρχιμηχανικός του νέου LS. «Ως τέτοιο, αυτό το παγκόσμιο κορυφαίο φαινόμενο θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που έχει ο κόσμος από ένα πολυτελές αυτοκίνητο.”

ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ, ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ, ΦΑΡΔΥΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ

Πιο μακρύ και πιο χαμηλό από το σεντάν που αντικαθιστά, το ολοκαίνουριο LS 500h κάνει την πρώτη του εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό design και με το στυλ ενός κουπέ, υπογραμμισμένο από την νέα αισθητική της Lexus για το design. Η επαναστατική οδηγική πλατφόρμα των πίσω τροχών, η οποία αποτελεί επέκταση αυτής που χρησιμοποιήθηκε για το νέο κουπέ Lexus LC 500h, θα προσφέρει μία πιο δυναμική και συναρπαστική οδηγική εμπειρία, αναδεικνύοντας ακόμα πιο έντονα τη φήμη της Lexus ως προς την άνεση.

ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!

Ακριβώς όπως το πρώτο LC σήμανε την αρχή της μάρκας Lexus, το ολοκαίνουριο LS 2018 συνεχίζει δίνοντας μια νέα δυναμική πνοή σε αυτή την εμβληματική μάρκα.

Για να δημιουργηθεί το ολοκαίνουριο LS 500h, η Lexus επαναπροσδιόρισε το τι θα μπορούσε να αποτελεί ορόσημο για τα σεντάν, όπως θα έκανε αν λάνσαρε τη μάρκα εξαρχής. Ο στόχος ήταν όχι απλά να βελτιώσουμε τι έκανε η Lexus έως τώρα, αλλά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών παγκοσμίως ως προς το τι σημαίνει πολυτέλεια Lexus.

Η ιδέα που βρίσκεται στον πυρήνα της δημιουργίας όλων των μοντέλων LS, είναι το Omotenashi: η ιδέα της Γιαπωνέζικης φιλοξενίας. Η εφαρμογή της σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο σημαίνει αποκλειστική φροντίδα για τον οδηγό και τους επιβάτες, πρόβλεψη για τις ανάγκες τους και την ασφάλειά τους (απέναντι σε κινδύνους), προσήλωση στην άνεση.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Πιο πολύ από ποτέ, οι οδηγοί ενός πολυτελούς σεντάν απαιτούν μεγαλύτερη ευελιξία στους χειρισμούς και στη λειτουργικότητα, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση. Για να ενισχυθεί το κέντρο του ύψους βαρύτητας και η κατανομή του βάρους, το νέο LS 500h διατίθεται μόνο ως Long-wheel βασικό μοντέλο, με χαμηλωμένο και πιο φαρδύ σχεδιασμό.

Η βάση τροχού 3.125 χιλ. έχει 35 χιλ. μεγαλύτερο μάκρος από το υπάρχον LS long-wheelbase μοντέλο.

Τι είναι αυτό που καθορίζει την ισορροπία χειρισμού σε αυτό το απίστευτο νέο LS; Η τελευταίας γενιάς τεχνολογία ελέγχου του αμαξώματος γνωστή ως Διαχείριση Συστημάτων Ενεργητικής Ασφάλειας Οχήματος (VDIM) που ελέγχει συνεργατικά όλα τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου – φρένα, τιμόνι, κιβώτιο ταχυτήτων και ανάρτηση – η βασική διαμήκης, πλάγια και κάθετη κίνηση καθώς και οι ελιγμοί, η περιστροφή και η κλίση. Ο ιδανικός έλεγχος αυτών των κινήσεων βοηθά να ενεργοποιηθεί μία εξαιρετική άνεση κατά την οδήγηση, μία ενισχυμένη πρόσφυση αλλά και ασφάλεια και ευελιξία στο χειρισμό.

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

«Το LS 500h είναι η ναυαρχίδα της Lexus» είπε ο Επικεφαλής Σχεδιαστής Koichi Suga. “Περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο, ενσωματώνει την ιστορία και την εικόνα της Lexus και λειτουργεί ως σύμβολο για όλα όσα αντιπροσωπεύει η μάρκα». Οι σχεδιαστές της Lexus αξιοποίησαν πλήρως τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας, με το χαμηλότερο προφίλ και το μήκος να είναι ισότιμα με αυτά ενός πολυτελούς long-wheelbase σεντάν, ώστε το νέο LS να δημιουργεί την αίσθηση ότι αγκαλιάζει το οδόστρωμα. Σε σύγκριση με το υπάρχον LS, το νέο μοντέλο είναι περίπου 15 χιλ. χαμηλότερο, ενώ το καπό και το πορτ-μπαγκάζ είναι περίπου 30 και 41 χιλ. χαμηλότερα, αντίστοιχα.

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Το να δημιουργείς νέα δεδομένα για την ναυαρχίδα των πολυτελών αυτοκινήτων δεν σημαίνει να προσθέτεις απλά περισσότερα χαρακτηριστικά. Αντλώντας έμπνευση από τις αρχές του Οmotenashi, της Γιαπωνέζικής φιλοξενίας, η Lexus αναζήτησε τον τρόπο για να εμφυσήσει στην καμπίνα του νέου LS 500h μία δυναμική πολυτέλεια που καλωσορίζει και αγκαλιάζει τους επιβάτες, ενώ αντιμετωπίζει τον οδηγό ως έναν συνέταιρο.

«Υποθέτω ότι απλά ανοίγεις την πόρτα και βιώνεις αυτή την άμεση διαισθητική αντίληψη ότι βρίσκεσαι στο εσωτερικό ενός πολυτελούς αυτοκινήτου του οποίου παρόμοιο δεν έχεις δει ποτέ,» είπε ο Επικεφαλής Σχεδιαστής Suga.

Ο νέος σχεδιασμός των καθισμάτων περιλαμβάνει 28 δυναμικά χαρακτηριστικά στα μπροστινά καθίσματα, μεταξύ των οποίων θέρμανση, ψύξη και μασάζ, αναδεικνύοντας τη νέα προσέγγιση. Ο οργανικά διαμορφωμένος πλατύς σχεδιασμός (του ταμπλό) διαθέτει οθόνες πληροφοριών σε ενιαίο ύψος, «σε θέση ελέγχου» layout που επιτρέπει στον οδηγό να χειρίζεται όλα τα συστήματα, χωρίς την ανάγκη να αλλάξει στάση σώματος.

Οι επιλογές της θέρμανσης, της ψύξης και του μασάζ δημιουργούν ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Tο μπροστά και πίσω κάθισμα με μασάζ Shiatsu και ένα υπερυψωμένο κάθισμα με μαξιλάρι, το οποίο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πακέτου πολυτέλειας πίσω καθισμάτων, προσφέρουν το μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια από οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά LS. Επιπλέον, προαιρετικά,το κάθισμα πίσω από τη θέση του συνοδηγού μπορεί να γείρει προς τα πίσω κατά 48 μοίρες και να ανυψωθεί κατά 24 μοίρες ώστε να διευκολύνει τον επιβάτη του πίσω καθίσματος να βγει από το όχημα.

Λόγω του ότι το νέο LS είναι χαμηλότερο από τα προηγούμενα μοντέλα, η Lexus, για πρώτη φορά, εξόπλισε την ανάρτηση αέρος με μία λειτουργία πρόσβασης. Ενεργοποιείται ξεκλειδώνοντας το αυτοκίνητο με το έξυπνο κλειδί, ενώ η λειτουργία πρόσβασης ανυψώνει αυτόματα το όχημα και ανοίγει τα μαξιλάρια στήριξης ώστε να υποδεχτεί τους οδηγούς πίσω από τον τροχό.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο φωτισμός και η προσήλωση στη λεπτομέρεια εκφράζουν τη μοναδική αισθητική του LS. Η νέα προσέγγιση για τη δημιουργία εκλεπτυσμένων στοιχείων άντλησε έμπνευση και πάλι από τη Γιαπωνέζικη αισθητική με τολμηρές κατασκευαστικές τεχνικές. Οι επιρροές αυτές εκφράζονται με χαρακτηριστικές Lexus λεπτομέρειες, όπως ο πανέμορφος εσωτερικός φωτισμός εμπνευσμένος από Γιαπωνέζικα φανάρια και μπράτσα ανάπαυσης που μοιάζουν σχεδόν να αιωρούνται δίπλα στο πάνελ της πόρτας.

Εμπνευσμένες από ξύλινα σχέδια Shimamoku, οι νέες φόρμες του LS 500h, συνδυάζουν την καλλιτεχνική πλευρά της φυσικής ξυλοτεχνίας και την εφαρμογή των εκλεπτυσμένων Γιαπωνέζικων κατασκευαστικών τεχνικών στην κοπή του ξύλου και του λέιζερ.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

Η Lexus ρύθμισε την εξάτμιση του LS έτσι ώστε να βγάζει έναν πιο επιβλητικό, σχεδόν μουσικό, ήχο, αλλά επίσης σχεδίασε την καμπίνα έτσι ώστε να διασφαλίσει μία απόλυτα σιωπηλή κίνηση. Οι νέες μέθοδοι καταστολής του ήχου που εφάρμοσε η Lexus στο LS, σιγούν ακόμα περισσότερο το περιβάλλον. Ο Ενεργητικός Έλεγχος Θορύβου (Active Noise Control) δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη σιωπηρή ησυχία στην καμπίνα, ανιχνεύοντας τον ήχο του κινητήρα που εισέρχεται στο όχημα και ακυρώνοντας ορισμένες συχνότητες, καθώς ενεργοποιεί αντιφασικό ήχο από τα ηχεία.

Η ηρεμία της καμπίνας LS 500h δημιουργεί μία ιδανική σκηνή για το standard premium ηχοσύστημα ή για το, διαθέσιμο για τους λάτρεις του ήχου, 3D Surround Mark Levinson (πακέτο ήχου) με ενσωματωμένα, στην οροφή, τοξωτά ηχεία. Τα γραφικά του συστήματος πολυμέσων διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς το χρήστη. Η επόμενης γενιάς οθόνη αφής έχει σχεδιαστεί ώστε να μιμείται τη λειτουργία ενός smartphone, υποστηρίζοντας επίσης και δεδομένα δακτυλογράφησης. Επιπλέον της πλατιάς οθόνης πλοηγήσεων των 12,3-ιντσών, το LS 500h ενσωματώνει, προαιρετικά, μία μεγάλη έγχρωμη οθόνη head-up (HUD) η οποία προβάλλει μία σειρά πληροφοριών στο μπροστινό πεδίο του οδηγού.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το ολοκαίνουριο Lexus LS 500h εξασφαλίζει έναν υψηλό βαθμό παθητικής ασφάλειας για την προστασία των επιβατών από συγκρούσεις, με τεχνολογίες που μπορούν να αποτρέψουν συγκρούσεις ή να μετριάσουν τις συνέπειές τους. Το LS θα εγκαινιάσει το προηγμένο Σύστημα Ενεργητικής Ασφαλείας Lexus Safety System+, της μάρκας, το πρώτο διαισθητικό σύστημα ανίχνευσης πεζών στον κόσμο με ενεργή κατεύθυνση.

Με αυτό το σύστημα, αν ένας πεζός ανιχνευθεί στη λωρίδα μπροστά και μία σύγκρουση επίκειται, το LS θα φρενάρει αυτόματα και θα κατευθυνθεί γύρω από τον άνθρωπο ενώ θα μείνει στη λωρίδα. Η έγχρωμη οθόνη HUD του αυτοκινήτου ειδοποιεί άμεσα τον οδηγό. Η Υψηλού Επιπέδου Οδηγική Υποστήριξη (High-Level Driving Support) που ονομάζεται Lexus CoDrive ενεργοποιεί τον έλεγχο του τιμονιού σύμφωνα με την πρόθεση και τη συνεχή υποστήριξη του οδηγού στις εθνικές οδούς.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ LEXUS LS 500h 2018

Τύπος οχήματος: Full-size premium πολυτελές σεντάν
Μεταξόνιο: 3.125 χιλ.
Συνολικό μήκος: 5.235 χιλ.
Ύψος: 1.450 χιλ.
Πλάτος: 1.900 χιλ.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ