How Business Plus Works Hero Image

LEXUS BUSINESS PLUS

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ LEXUS BUSINESS PLUS

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ LEXUS BUSINESS PLUS

Η επιχείρησή σας είναι προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που προσφέρει άνεση, ευελιξία και σιγουριά. Από την προσωπική εξυπηρέτηση έως την οδική βοήθεια και τη γρήγορη συντήρηση και επισκευή, σας καλύπτουμε από κάθε άποψη.

 •     2020 lexus business how it works 02 imaginative technology

  LEXUS TEST DRIVE 48 ΩΡΩΝ

  ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Απολαύστε ένα Lexus για 48 ώρες, έτσι ώστε να βιώσετε από πρώτο χέρι την πολυτέλεια των οχημάτων μας και τα πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας στην εταιρεία σας.

      2020 lexus business how it works 04 every customer is special

  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ LEXUS

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ LEXUS ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ

  Στον επιχειρηματικό λογαριασμό σας θα ανατεθεί ένας ειδικός σύμβουλος εξυπηρέτησης. Θα συντονίσουμε κάθε πτυχή της συντήρησης του Lexus σας, προσφέροντάς σας ειδικές τιμές για ανταλλακτικά, αξεσουάρ και άλλα προϊόντα.

  Το σέρβις σας θα είναι μια εντελώς ξεκούραστη εμπειρία, χάρη στις ενεργητικές υπενθυμίσεις συντήρησης και τα ηλεκτρονικά αιτήματα ραντεβού στην αντιπροσωπεία της Lexus.

      2020 lexus business how it works 05 omotenashi hospitality

  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ LEXUS

  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ OMOTENASHI

  Για τις εργασίες συντήρησης, από τη στιγμή που θα φτάσετε για το ραντεβού σας, εγγυόμαστε ότι το Lexus σας θα είναι διαθέσιμο ξανά σε δύο ώρες το μέγιστο. Επιπλέον, ενώ οι τεχνικοί μας ασχολούνται με το Lexus σας, εσείς θα απολαύσετε το άνετο lounge, με αναψυκτικά και WiFi, ελαχιστοποιώντας έτσι τον αντίκτυπο στην εργάσιμη ημέρα σας.

      2020 lexus business how it works 06 as good as new

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΥΣΙΜΟ & ΓΥΑΛΙΣΜΑ

  ΤΟ LEXUS ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

  Με τον δωρεάν εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό, και έναν πλήρη έλεγχο του υβριδικού συστήματος, το Lexus σας θα μοιάζει σαν καινούριο μετά από κάθε επίσκεψη σε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης Lexus.

      2020 lexus business how it works 07 putting you first

  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ LEXUS

  ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΥΣ

  Εσείς απολαμβάνετε Οδική Βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, σε περίπτωση ατυχήματος καθ’ οδόν σε όλη την Ευρώπη.

  Σε περίπτωση ακινητοποίησης, εάν το Lexus σας χρειάζεται ρυμούλκηση και δεν μπορεί να επισκευαστεί την ίδια ημέρα, θα σας δοθεί αυτοκίνητο αντικατάστασης για έως και πέντε ημέρες. Το διάστημα αυτό μπορεί να παραταθεί για ακόμη πέντε ημέρες εάν απαιτείται.

TO ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ LEXUS

Η αριστοτεχνική κατασκευή δεν είναι απλά ένα φινίρισμα, είναι ο πυρήνας της προσέγγισής μας στην ανώτερη ποιότητα. Και συνδυάζεται με την υπόσχεσή μας να σας προσφέρουμε φιλοξενία Omotenashi, προβλέποντας την κάθε σας ανάγκη και παρέχοντας μία ομαλή, απρόσκοπτη οδηγική εμπειρία. Αυτό περιλαμβάνει και την προσέγγισή μας στην ασφάλεια. Έχουμε αναπτύξει πρωτοποριακή τεχνολογία πρόληψης ατυχημάτων, για τη δική σας σιγουριά.

OMOTENASHI

OMOTENASHI

Στην τοπική σας αντιπροσωπεία της Lexus, θα βιώσετε εξυπηρέτηση επιπέδου Omotenashi. Το όχημά σας θα λάβει την μέγιστη ποιότητα φροντίδας από ειδικούς στην υβριδική τεχνολογία. Omotenashi σημαίνει ότι κάνουμε κάτι παραπάνω από το ανταποκρινόμαστε απλά στις προσδοκίες σας. Προβλέπουμε και τηρούμε απρόσκοπτα την υπόσχεσή μας όποτε απαιτείται.

ΤΕΧΝΙΚΗ TAKUMI

ΤΕΧΝΙΚΗ TAKUMI

Οι αρχιτεχνίτες Takumi συνδυάζουν παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονη τεχνολογία σε κάθε στάδιο της κατασκευής, από τη διαμόρφωση του κομψού, εστιασμένου στις επιδόσεις σασί, μέχρι τα χειροποίητα διακοσμητικά στο εσωτερικό, όλα προς την κατεύθυνση ενός άψογου τελικού προϊόντος. Σιγουριά για κάθε οδηγό ή διαχειριστή στόλου εταιρικών αυτοκινήτων.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το Σύστημα Ασφάλειας Lexus + αποτελεί το πιο πρόσφατο ορόσημο στην ασφάλεια του αυτοκινήτου. Αποτέλεσμα δεκαετιών καινοτομίας και συστηματικής διερεύνησης των αιτιών ατυχήματος, το Σύστημα Ασφάλειας Lexus + καλύπτει τρεις βασικούς τομείς στην πρόληψη ατυχημάτων: τις μετωπικές συγκρούσεις, τις ακούσιες αναχωρήσεις από λωρίδα και τα νυχτερινά ατυχήματα, μέσα από τα εξής πρωτοποριακά συστήματα.