• ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

  Το νέο Lexus ΝΧ φέρνει νέες κατευθύνσεις στην εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, τα συστήματα κίνησης, τα πολυμέσα και τη συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, καθώς και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας. Μοιραστείτε τη στιγμή της αποκάλυψης του νέου μας SUV.

    Parallax Image 1 Alternate Exclusive Pedigree

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΝΕΟ ΥΨΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το νέο Lexus ΝΧ αντικαθιστά ένα μοντέλο του οποίου έχει πουλήσει περισσότερα από 170.000 τεμάχια από την παρουσίασή του το 2014. Βασιζόμενη σε αυτή την επιτυχία, η Lexus έχει υλοποιήσει μια πλήρη επανεφεύρεση. Η φιλοδοξία και η δέσμευσή της είναι εμφανείς στη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις επιδόσεις, τον χειρισμό και την οικονομία, αλλά και από το γεγονός ότι το 95% των εξαρτημάτων του ΝΧ είναι καινούρια. Έχουν εφαρμοστεί ψηφιακά μοντέλα και υπολογιστικές τεχνικές για πιο έξυπνη κατασκευή, εξασφαλίζοντας ανώτερα επίπεδα ποιότητας. Οι δεξιότητες Takumi του ανθρώπινου χεριού, αυτιού και ματιού, παραμένουν απαραίτητες για την επίτευξη της υψηλότερης αισθητηριακής ποιότητας.

    Parallax Image 2 Alternate Tested For Quality

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Για την τελειοποίηση της δυναμικής απόδοσης του ΝΧ - και ειδικότερα της διεύθυνσης και της πέδησης - χρησιμοποιήθηκαν επαγγελματίες οδηγοί αγώνων, σε πίστες στο εργοστάσιο της Lexus στην Shimoyama. Δόθηκε επίσης έμφαση στην πρώιμη υιοθέτηση νέων τεχνολογιών ασφάλειας και άνεσης, περιορίζοντας παράλληλα τα κόστη ώστε να εξασφαλιστεί προσιτότητα για τους πελάτες.

    Parallax Image 3 Evolution of Design

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ DESIGN

Το νέο μοντέλο προάγει την avant garde αισθητική του πρωτότυπου ΝΧ, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει πιο εξελιγμένη, δυναμική και ώριμη εμφάνιση, και πιο μυώδη χαρακτήρα. Η λειτουργική ομορφιά είναι εμφανής στις λεπτομέρειες που προέκυψαν από τη συνεργασία των σχεδιαστών του ΝΧ με μηχανικούς επιδόσεων, για έλεγχο της ροής αέρα πάνω και κάτω από το αμάξωμα, όπως τα πλευρικά πλαίσια και το νέο σχέδιο του καλύμματος του κινητήρα.

    Parallax Image 4 Alternate Feel More Control

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΝΙΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ

Το νέο Lexus ΝΧ σηματοδοτεί την πρώτη εφαρμογή της έννοιας Tazuna για τον σχεδιασμό του πιλοτηρίου. Προκύπτει από την Ιαπωνική λέξη που περιγράφει το πώς ο αναβάτης ελέγχει το άλογο με τα χαλινάρια, και εστιάζει στο να δοθεί στον οδηγό άμεσος, διαισθητικός έλεγχος του οχήματος, στα πλαίσια της λογικής «τα χέρια στο τιμόνι, τα μάτια στον δρόμο». Έτσι, ο οδηγός νιώθει αυτοπεποίθηση, διατηρώντας τον έλεγχο του οχήματος και του γύρω χώρου.

    2022 all new nx quote background
    2022 all new nx quote

«Το νέο ΝΧ είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής των πελατών μας σ' ολόκληρο τον πλανήτη, με μια πλήρη ανανέωση των βασικών σημείων υπεροχής, όπως η ηλεκτροκίνηση, η σχεδίαση, οι οδηγικές επιδόσεις και οι προηγμένες τεχνολογίες».

Αρχιμηχανικός Takeaki Kato
EXPERIENCE AMAZING

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ TOY ΝΧ

    Parallax Image 1 Omotenashi Experience

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ OMOTENASHI

Νέα χαρακτηριστικά εμπλουτίζουν το περιβάλλον του SUV, αντανακλώντας τις αρχές Omotenashi της Lexus, προβλέποντας τις ανάγκες των ανθρώπων και φροντίζοντας ώστε να νιώθουν όσο το δυνατόν πιο καλοδεχούμενοι και άνετοι. Το περιβάλλον για τον επιβάτη μοιάζει με πολυτελές lounge, ενώ ο οδηγός βιώνει το εστιασμένο, συγκεντρωμένο περιβάλλον που δημιουργεί ο νέος (Tazuna) σχεδιασμός του πιλοτηρίου. Το φινίρισμα της καμπίνας είναι πλούσιο σε δείγματα της αριστοτεχνίας Takumi της Lexus, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με όμορφη αίσθηση και εμφάνιση.

    Parallax Image 2 Exhilarating Power

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Η νέα σειρά συστημάτων κίνησης χρησιμοποιεί νέες και βελτιωμένες τεχνολογίες, προσφέροντας εμφατική και κορυφαία στην κλάση της απόδοση. Στη σειρά περιλαμβάνεται και το πρώτο Φορτιζόμενο Υβριδικό σύστημα κίνησης της Lexus, το οποίο θα αποτελέσει ένα νέο σημείο αναφοράς χάρη στον συνδυασμό ισχύος, οικονομίας καυσίμου, μειωμένων εκπομπών και εκτεταμένη οδήγηση με τη λειτουργία EV..

    Parallax Image 3 The Lexus Driving Signature

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΟΔΗΓΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ LEXUS

Οι δυναμικές επιδόσεις του νέου Lexus ΝΧ εστιάζουν στην προσφορά της Lexus Driving Signature, ενός ιδανικού συνδυασμού άνεσης και επιδόσεων διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, που ανταποκρίνεται πιστά στις προθέσεις του οδηγού ανά πάσα στιγμή, προσφέροντας αυτοπεποίθηση και απόλυτα ικανοποιητική αίσθηση σύνδεσης με το αυτοκίνητο. Στοιχείο-κλειδί για την επίτευξη αυτού του συνδυασμού είναι η χρήση της πλατφόρμας Global Architecture K (GA-K) της Lexus, που εξασφαλίζει σημαντικά χαμηλό κέντρο βάρους.

    Parallax Image 4 More Connected

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το νέο Lexus ΝΧ σηματοδοτεί την εισαγωγή μιας ολοκαίνουριας πλατφόρμας πολυμέσων με έξυπνες συνδεδεμένες υπηρεσίες, όπως η προηγμένη cloud πλοήγηση και μια νέα βοηθός, ο «Hey Lexus», που ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές. Το νέο σύστημα πολυμέσων στο Lexus NX χρησιμοποιεί μία εντυπωσιακή οθόνη 14 ιντσών.

    Parallax Image 5 Advanced Safety And Driver Assistance

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

Το νέο Lexus ΝΧ στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνει την τρίτη γενιά του Lexus Safety System+. Διαθέτει νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις, με συστήματα διαμορφωμένα ώστε να λειτουργούν με τρόπο πιο φυσικό για τον οδηγό. Στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται η περαιτέρω ενίσχυση των δυνατοτήτων του Συστήματος Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης, και αλλαγές στο Σύστημα Δυναμικού Ελέγχου Πορείας, έτσι ώστε να αναγνωρίζει πιο γρήγορα τη διασταυρούμενη κίνηση μπροστά από το ΝΧ. Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου και εξόδου, το e-latch, προειδοποιεί για αυτοκίνητα ή ποδήλατα που πλησιάζουν από πίσω, και αποτρέπει το άνοιγμα της πόρτας για την αποφυγή ατυχημάτων.