lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

IS 300h

SPORT SEDAN ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
223 HP ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ


Ιπποδύναμη (DIN hp) 223
Μικτός Κύκλος CO2 (γρ./χλμ) 97
Μικτός Κύκλος (λίτρα/100 χλμ) 4,2
Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα (δευτ.) 8,3

ΑΠΟ €45.900,00

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΝΕΟ ΣΠΟΡ ΣΕΝΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυτό το νέο IS, που κατασκευάζεται στη βραβευμένη μονάδα μας στην Tahara με την επίβλεψη των τεχνιτών "Takumi", δεν είναι μόνο εντυπωσιακό στην εμφάνιση, αλλά εξασφαλίζει και μοναδικές επιδόσεις. Στο εξωτερικό θα παρατηρήσετε μια τολμηρή τραπεζοειδή μάσκα Lexus και εντυπωσιακό φωτισμό LED, ενώ το εσωτερικό διαθέτει μια κεντρική οθόνη 10,3 ιντσών, δερμάτινα καθίσματα με άψογες ραφές και ξύλινα ένθετα χαραγμένα με λέιζερ.

Κινείται με την πιο δημοφιλή υβριδική τεχνολογία του κόσμου και είναι ένα από τα πιο αποδοτικά σπορ σεντάν που κυκλοφορούν σήμερα, καταναλώνοντας μόλις 4,2 l/100km* καυσίμου και εκπέμποντας μόλις 97 g/km* CO2. *Για το μοντέλο Eco.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ IS 300h

Οδηγώντας το IS 300h - Τα Ορόσημα

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ IS 300h - ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

Το IS 300h είναι υπέροχα ισορροπημένο στην οδήγηση, αλλά και εξαιρετικά άνετο για τους επιβάτες. Έχουμε ενισχύσει την ακαμψία του αμαξώματος για βελτιωμένη οδηγική ακρίβεια, και έχουμε προσθέσει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για μεγαλύτερη πρόσφυση και καλύτερο χειρισμό. Επιπλέον, αυτό το ιδιαίτερα αποκριτικό αυτοκίνητο είναι και εξαιρετικά ήσυχο, χάρη στην προηγμένη αεροδυναμική του.

Στο Εσωτερικό του IS 300h - Τα Ορόσημα

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ IS 300h - ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

Η παραγωγή του IS 300h επιβλέπεται από έμπειρους τεχνίτες Takumi, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον 20 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στη Lexus ο καθένας. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, θα προσέξετε μοναδικές λεπτομέρειες, όπως τα ξύλινα ένθετα και ένα υπέροχο κεντρικά τοποθετημένο αναλογικό ρολόι. Εσείς και οι επιβάτες σας θα ταξιδεύετε με άνεση, σε πολυτελή δερμάτινα καθίσματα, με αυξημένο χώρο για τα πόδια των επιβατών και πίσω καθίσματα που διπλώνουν εύκολα για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων.

Η Ασφάλεια στο IS - Τα Ορόσημα

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ IS - ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

Μπορείτε να παραγγείλετε το νέο Lexus IS 300h με το επαναστατικό Σύστημα Ασφάλειας Lexus +, που συνδυάζει Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης, Σύστημα Ελέγχου Πορείας, Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας και σύστημα Αυτόματης Υψηλής Δέσμης σε ένα φανταστικό πακέτο.

Τροχοί Κράματος 18 Ιντσών

ΤΡΟΧΟΙ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 18 ΙΝΤΣΩΝ

Οι τροχοί αυτοί υπογραμμίζουν τη δυναμική προσωπικότητα του αυτοκινήτου σας, σε ένα σχέδιο με πολλαπλές ακτίνες και εντυπωσιακό μεταλλικό φινίρισμα.

Σύστημα Ελέγχου Πορείας

ΣΥΣTΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ

Για πιο χαλαρωτική οδήγηση, το Σύστημα Ελέγχου Πορείας προσαρμόζει την ταχύτητα του αυτοκινήτου προκειμένου να διατηρείται συγκεκριμένη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το προπορευόμενο όχημα.

Οθόνη Τυφλού Σημείου

ΟΘΟΝΗ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

Συσκευές ραντάρ εντοπίζουν τα οχήματα σε παρακείμενες λωρίδες τα οποία δεν φαίνονται στους εξωτερικούς καθρέφτες, και σας προειδοποιούν εάν εμφανιστεί όχημα στο τυφλό σημείο σας.

Οκτώ αερόσακοι

ΟΚΤΩ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ

Η ασφάλειά σας, και αυτή των επιβατών σας, φυλάσσεται χάρη σε οκτώ αερόσακους. Οι αερόσακοι κεφαλής 2 σταδίων προστατεύουν τον οδηγό και τον συνοδηγό, ενώ οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας διατρέχουν όλο το μήκος της καμπίνας και στις δύο πλευρές.

Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας / Αυτόματη Υψηλή Δέσμη

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ / ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΥΨΗΛΗ ΔΕΣΜΗ

Χάρη σε μια κάμερα τοποθετημένη πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη, το IS 300h σάς ενημερώνει εάν ξεφύγετε από τη λωρίδα σας.

Τη νύχτα, το IS 300h αλλάζει αυτόματα τα φώτα σε χαμηλή δέσμη εάν εντοπίσει άλλο όχημα.

Ανύψωση καπό

ΑΝΥΨΩΣΗ ΚΑΠΟ

Εάν συγκρουστείτε με πεζό, αισθητήρες ανυψώνουν το καπό, που απορροφά τη σύγκρουση και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Ασφάλεια προ της Πρόσκρουσης / Εντοπισμός Πεζών

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ/ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΕΖΩΝ

Ένας χιλιοστομετρικός ραδιοανιχνευτής και ένας υπολογιστής αυτοκινήτου υπολογίζουν τον κίνδυνο πρόσκρουσης και ειδοποιούν τον οδηγό εάν ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Εάν η πρόσκρουση είναι αναπόφευκτη, τότε το αυτοκίνητο φρενάρει και σφίγγει αυτόματα τις μπροστινές ζώνες ασφαλείας.

Εάν εντοπιστεί πεζός, το IS 300h φρενάρει αυτόματα, συμβάλλοντας στην αποφυγή προσκρούσεων.

Προειδοποίηση επερχόμενης κίνησης

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την κίνηση με όπισθεν, η Οθόνη Τυφλού Σημείου εντοπίζει οχήματα που σας προσεγγίζουν και σας προειδοποιεί.

Υποβοήθηση Οδικής Σήμανσης

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Το σύστημα Υποβοήθησης Οδικής Σήμανσης (RSA) αναγνωρίζει τα οδικά σήματα μέσω της κάμερας που υπάρχει στο παρμπρίζ, και παρέχει πληροφορίες στον οδηγό μέσω της οθόνης.

Οθόνη Υψηλής Ανάλυσης

ΟΘΟΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Η μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης, 10,3 ιντσών, είναι ιδανικά τοποθετημένη για χαλαρωτική οδήγηση. Λειτουργεί με Φωνητικές Εντολές ή Remote Touch ενώ η δυνατότητα χωρισμού της οθόνης σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλαπλές πληροφορίες ταυτόχρονα.

Ξύλινα Ένθετα Κομμένα με Λέιζερ

ΞΥΛΙΝΑ ΕΝΘΕΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ

Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακή τεχνολογία λέιζερ για τη χάραξη του ξύλινου διάκοσμου του IS 300h, αποκαλύπτοντας μια στρώση αλουμινίου που δημιουργεί υπέροχη αισθητική.

Πλοήγηση Lexus Premium

ΠΛΟΗΓΗΣΗ LEXUS PREMIUM

Με έντονα τρισδιάστατα γραφικά, σημεία ενδιαφέροντος και διάφορες επιλογές χαρτογράφησης, η Πλοήγηση Lexus Premium σάς καθοδηγεί στον προορισμό σας, παρέχοντας ακόμη και οδηγίες για το πώς θα συνεχίσετε με τα πόδια αφού σταθμεύσετε, μέσω ενός κωδικού QR.

Remote Touch

REMOTE TOUCH

Αλληλεπιδράστε διαισθητικά με την κεντρική οθόνη πολυμέσων, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εργονομικά σχεδιασμένο Remote Touch είναι εύκολο στη χρήση όσο και το ποντίκι του υπολογιστή.

Δυνατό Κράτημα

ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ

Χάρη στο δυνατό του πλαίσιο, αυτό το σεντάν είναι ευέλικτο και έχει εξαιρετικό κράτημα στον δρόμο. Η μπροστινή ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων ενισχύουν τις επιδόσεις σε ευθεία και την πρόσφυση στις στροφές.

Εξελιγμένη αεροδυναμική

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Χάρη στο σχεδόν επίπεδο κάτω μέρος του αμαξώματος και τα μικροσκοπικά πτερύγια, η αεροδυναμική είναι εξαιρετική. Τα πτερύγια, που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε αγωνιστικά αυτοκίνητα F1, τραβούν τα ρεύματα αέρα προς τα μέσα, βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο το IS 300h "κόβει" τον αέρα, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου και μειώνοντας τον θόρυβο του ανέμου.

Τολμηρή Τραπεζοειδής Μάσκα

ΤΟΛΜΗΡΗ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗΣ ΜΑΣΚΑ

Το νέο IS 300h διαθέτει ακόμη πιο δυναμική τραπεζοειδή μάσκα, που ενισχύει τη σπορ αίσθηση του αυτοκινήτου, χαμηλώνοντας οπτικά το κέντρο βάρους του.

Επιλογή Λειτουργίας Οδήγησης

ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Με τη λειτουργία ECO μειώνονται οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση καυσίμου, ενώ για την καθημερινή οδήγηση, η λειτουργία NORMAL προσφέρει ισορροπία ισχύος, οικονομίας και άνεσης. Για αυξημένη απόκριση, μεταβείτε στη λειτουργία SPORT.

Προβολείς LED

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

Οι εκλεπτυσμένοι προβολείς LED σχήματος L, που αναδεικνύονται από τα χαρακτηριστικά φώτα θέσης LED της Lexus, χαρίζουν μοναδική εμφάνιση στο IS 300h.

Πίσω Φώτα LED

ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, η τριπλή σειρά λυχνιών LED σχήματος L χαρίζει κρυστάλλινο φωτισμό και ενισχυμένη ορατότητα στα οχήματα που ακολουθούν.

Εξελιγμένη Ανάρτηση

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η δύναμη απόσβεσης και στους τέσσερις τροχούς ελέγχεται έξυπνα από το σύστημα Προσαρμοστικής Μεταβλητής Ανάρτησης, προσφέροντας πιο συμμετοχική οδήγηση και βελτιωμένη άνεση.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ

Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά οχημάτων που να αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας. Παρακαλούμε διευρύνετε την αναζήτησή σας και προσπαθήστε ξανά.

LEXUS ANY CAQ MOD RGB LIGHT

ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ IS 300h ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Junichi Furuyama, Αρχιμηχανικός IS

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Dynamic

  • 16" Ζάντες Αλουμινίου, 5-ακτίνων, διαστάσεις ελαστικών 205/55 R16
  • Προβολείς Bi-LED
  • Lexus Media Display με οθόνη 7" και σύστημα joystick controller 8 κατευθύνσεων
  • Οθόνη Υποβοήθησης Στάθμευσης
  • Ύφασμα με Δέρμα Tahara

ΑΠΟ €45.900,00

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

IS 300h F SPORT

is 300h fsport

ΠΝΕΥΜΑ SUPERCAR

Το IS 300h F SPORT, το οποίο σχεδιάστηκε από την ομάδα που δημιούργησε το LFA supercar και τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων F, συνεχίζει στον δρόμο που χάραξαν αυτά τα εκπληκτικά αυτοκίνητα. Αποκλειστικά σχεδιασμένο και δυναμικά ενισχυμένο, το αυτοκίνητο διατίθεται προαιρετικά με σύστημα Προσαρμοστικής Μεταβλητής Ανάρτησης καθώς και με λειτουργία SPORT S+ για εξαιρετικά συναρπαστικές επιδόσεις.

Φινιρισμένο με διάτρητο δέρμα, το τιμόνι F SPORT και ο ασορτί μοχλός ταχυτήτων δημιουργούν μία συναρπαστική σπορ ατμόσφαιρα, ενώ τα πεντάλ αλουμινίου αντανακλούν τη motorsport σχεδιαστική κληρονομιά του αυτοκινήτου.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ