lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

bg hero

LC

ΤΟ LEXUS

LEXUS LC 500h

ΤΟ ΝΕΟ LC ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2017.

Βασική προτεραιότητα της Lexus είναι η διατήρηση του αρχικού στυλ του LF - LC Concept car , κατά την εξέλιξη του αυτοκινήτου, με σκοπό να δώσει στους πελάτες της ένα κουπέ με ριζοσπαστικό και χαρακτηριστικό Lexus σχεδιασμό. Τι βρίσκεται στο εσωτερικό είναι εξίσου σημαντικό, καθώς το νέο LC είναι το πρώτο μοντέλο που βασίζεται κατασκευαστικά στην πλατφόρμα της Παγκόσμιας Αρχιτεκτονικής Lexus.

Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει χαμηλό κέντρο βαρύτητας και μέγιστη κατανομή βάρους και έτσι επιτυγχάνεται απόλυτη ευστάθεια και ευελιξία οδηγώντας το. Το LC 500h έχει οικονομία καυσίμου 6,4 λίτρα / 100km και εκπομπές 145g / km CO2.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΤΟ LC ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ LEXUS. Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΣ DESIGN ΣΜΙΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΠΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΝΕΑ STANDARDS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ YΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ, ΤΟ LC ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

AVANT-GARDE ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ LF-LC CONCEPT ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ THN ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ 2012, ΤΟ LC ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ LEXUS ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ LC ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

TAKUMI

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ SUPER-CARΜΑΣ LFA, TO LC ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ TAKUMI. H ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΤΕΛΕΙΑ.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ LC

LC 500h

Ανακαλύψτε την πρώτη παγκοσμίως Μετάδοση Multi Stage Hybrid με το LC 500h – ένα νέο ορόσημο στην ιστορία των υβριδικών. Δύναμη, γρήγορη αντίδραση και αποτελεσματικότητα χωρίς συμβιβασμούς.

3,5 λίτρων κινητήρα V6
Το πρώτο στον κόσμο Κιβώτιο 10 Ταχυτήτων με σύστημα Multi Stage Hybrid
Δυναμικό ηλεκτρικό μοτέρ με μπαταρίες ιόντων Λιθίου
0-100χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5,0 δευτερόλεπτα

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ