UX 300e Hero Image

ALL ELECTRIC

ALL ELECTRIC UX 300e

Το αμιγώς ηλεκτρικό Lexus UX 300e, που δημιουργήθηκε για να ανακαλεί την αυθεντική χαρά της οδήγησης στην πόλη, συνδυάζει εκλεπτυσμό παγκόσμιας κλάσης Lexus με μια συναρπαστική νέα εμπειρία Ηλεκτροκίνησης Lexus.

App StoreGoogle Play

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ LEXUS

Μόλις πιέσετε το «power» και αγγίξετε το προσεκτικά σχεδιασμένο τιμόνι, θα σας αποκαλυφθεί ο μοναδικός χαρακτήρας του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού Lexus. Βγείτε στους δρόμους και γρήγορα θα απολαύσετε τη γρήγορη, γραμμική επιτάχυνση του UX 300e, και τη σιγουριά του στις στροφές. Τραβάει το βλέμμα με εντυπωσιακή εμφάνιση και κινείται χάρη σε έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 150 kW (204 DIN hp) και 300 Nm σχεδόν στιγμιαίας ροπής.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ

Είτε στην πόλη είτε σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές, οδηγώντας το νέο UX 300e θα απολαύσετε χειρισμό ταυτόχρονα ευχάριστο αλλά και απόλυτα ακριβή, κυρίως χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και το εξαιρετικά άκαμπτο σασί του αυτοκινήτου. Δείτε το UX 300e σε δράση.

UX 300e f80fbe20-a700-4cca-a0cc-d1661679b0f8

Σύρετε για την περιστροφή του αυτοκινήτου

Eπιλέξτε έκδοση Business Dynamic Luxury Luxury Plus
7.5
Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα (δευτ.)
0
Κατανάλωση Μικτή WLTP (λτ/100χλμ)
0
CO₂ Μικτός Κύκλος WLTP (γρ/χλμ)

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Ανακαλύψτε πώς διαφορετικοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την αυτονομία του Lexus UX 300e.

i
i
i
i
Lexus UX EV

Εκτιμώμενη αυτονομίαUX 300e

315 ΧΛΜ

EXPERIENCE THE UX 300e

Το παραπάνω μοντέλο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς.

    Parallax Image 1 Bold Crossover Design

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

ΓΕΝΝΑΙA ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το αμιγώς ηλεκτρικό UXe αναδεικνύει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Lexus όπως η τραπεζοειδής μάσκα, οι ανάγλυφες γραμμές και η αγωνιστική κουπέ σιλουέτα. Στο μπροστινό μέρος, τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας έχουν διάταξη βέλους, πάνω από τους κομψούς τριπλούς προβολείς LED, τονίζοντας τον χαρακτηριστικό φωτισμό σχήματος L της Lexus.

Διαβάστε περισσότερα για τον σχεδιασμό Lexus

    Parallax Image 2 Takumi Craftsmanship

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ «TAKUMI»

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τεχνική παγκόσμιας κλάσης που αποτελεί χαρακτηριστικό κάθε Lexus, το UX 300e κατασκευάζεται στο βραβευμένο μας εργοστάσιο Kyushu, με επίβλεψη ποιότητας από τους αρχιτεχνίτες «Takumi». Εδώ, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ορατή σε όλα, από το υπέροχο, φινιρισμένο στο χέρι χρώμα, έως τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών εξαρτημάτων σε περιβάλλον cleanroom.

Διαβάστε περισσότερα για την τεχνική Takumi

    Parallax Image 3 Lexus Electrified

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ LEXUS»

Στο τιμόνι, που έχει ρυθμιστεί στην εντέλεια από τον Yoshiaki Ito, τον πιο έμπειρο test driver μας, θα απολαύσετε μία συναρπαστική νέα οδηγική εμπειρία «Ηλεκτροκίνησης Lexus», επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις συναρπαστικές λειτουργίες επιβράδυνσης. Ο Ito-san δεν άφησε τίποτα απολύτως στην τύχη, βοηθώντας ακόμη και στην κατασκευή του κομψού επιλογέα λειτουργίας οδήγησης του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα για την Ηλεκτροκίνηση Lexus

    Parallax Image 4 Reassuringly Electric

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Για μέγιστο έλεγχο και μεγαλύτερη αυτονομία, οι αισθητήρες μπαταρίας παρακολουθούν την τάση κάθε κυψέλης και μπλοκ μπαταρίας, καθώς και τη θερμοκρασία των κυψελών. Και για μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προβλήματα, η μπαταρία ιόντων λιθίου του UX 300e διαθέτει προηγμένα συστήματα ψύξης και θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα για την τεχνολογία μπαταρίας του UX 300e

    Parallax Image 5 LSS

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LSS+

Όπου και να πάτε με το νέο Lexus UX 300e, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι οδηγείτε ένα από τα πιο ασφαλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ, εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο Σύστημα Eνεργητικής Ασφάλειας LSS+, το οποίο συμβάλλει στην αποτροπή προσκρούσεων στο πίσω μέρος, αποχωρήσεων από λωρίδα και προσκρούσεων με πεζούς.

Διαβάστε περισσότερα για το Σύστημα Ασφάλειας Lexus +