ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝEΟ UX

Γνωρίστε ένα νέο είδος Compact SUV, ειδικά
προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του έντονου αστικού τρόπου ζωής. Οι εξερευνητές των πόλεων θα απολαύσουν τον ασφαλή χειρισμό και τη μοναδική ευελιξία, καθώς εξερευνούν το αστικό τοπίο.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η σχεδίαση του νέου Lexus UX αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για μια αρμονική σύνδεση κομψότητας και ευελιξίας.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

LEXUS UX - ΧΡΩΜΑΤΑ


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Κάθε Lexus κατασκευάζεται με παραδοσιακές τεχνικές και αδιάκοπη προσοχή στη λεπτομέρεια, αντανακλώντας την ιαπωνική τέχνη της φιλοξενίας, "Omotenashi". Κάθε ανάγκη προβλέπεται και καλύπτεται απρόσκοπτα.


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ

Ο σχεδιασμός του UX είναι εμπνευσμένος από την ιαπωνική αρχιτεκτονική ιδέα του "engawa", όπου τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εξαλείφονται διακριτικά. Θα νιώσετε αμέσως άνετα σε ένα πολυτελές περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό, το οποίο εμφανίζεται μεν ανοιχτό, αλλά είναι ταυτόχρονα ασφαλές.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
"ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ‘ENGAWA’. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ."
KAKO SAN, ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για εμάς, η τεχνολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φαντασία. Το νέο Lexus UX αποτελεί ιδανικό παράδειγμα για το πώς εφαρμόζουμε τη δημιουργική αυτή προσέγγιση για να σας καταπλήξουμε και για να σας προσφέρουμε νέες εμπειρίες, χάρις στον προηγμένο εξοπλισμό και τις καινοτομίες μας.


 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ LEXUS UX

Το νέο Lexus UX δημιουργήθηκε χάρη στην ηγετικότητα και το όραμα της Αρχιμηχανικού Kako San. Στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα νέο είδος Compact SUV, δυνατό και σταθερό, αλλά ταυτόχρονα κομψό και ευέλικτο.


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
"ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ LEXUS UX, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΝΕΑ ΑΞΙΑ, ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΑ COMPACT SUV, ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΝΟΣ HATCHBACK."
KAKO SAN, ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΣ