lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

LEXUS UX CONCEPT CAR

ΤΟ ΝΕΟ CONCEPT CAR ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ
ΣΤH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016

Αποκαλύψαμε το νέο Lexus Concept Αυτοκίνητο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016. Αυτό το πρότυπο αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Lexus, είναι έτοιμο να εμπνεύσει και να κατακτήσει το διεθνές προοδευτικό κοινό που ζει σε ένα διασυνδεδεμένο περιβάλλον.

Το UX Concept εγκαινιάζει ένα τολμηρό σχεδιαστικό χαρακτήρα και καθιερώνει νέα πρότυπα ευφάνταστης τεχνολογίας που δημιουργούν διαδραστική εμπειρία στον οδηγό, ενώ το εσωτερικό του συνδυάζει την παραδοσιακή τεχνοτροπία με πρωτοποριακές κατασκευαστικές τεχνικές. Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ UX CONCEPT ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ,
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όλες οι ενσωματωμένες τεχνολογίες ΗΜΙ (Διασύνδεσης Ανθρώπου-Μηχανής) του νέου UX Concept, έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στους προοδευτικούς πελάτες που ζουν και εργάζονται σε ένα περιβάλλον συνεχούς διασύνδεσης, μία πρωτοποριακή, τρισδιάστατη εμπειρία οδήγησης.

Ο πίνακας οργάνων του οδηγού περιέχει μία διάφανη σφαίρα που μοιάζει να αιωρείται σαν ολόγραμμα, στην οποία ένας συνδυασμός από αναλογικές και ψηφιακές πληροφορίες δημιουργεί μια λειτουργική αλλά και απροσδόκητη, συνολική εμπειρία για τον χρήστη. Παράλληλα, η κεντρική κονσόλα διαθέτει μία προεξέχουσα επιφάνεια με κρυσταλλική δομή, μέσα στην οποία υπάρχει μία οθόνη στο στυλ του ολογράμματος, με πληροφορίες για τον κλιματισμό και το infotainment, ευανάγνωστες τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό.

Στο νέο UX Concept παρουσιάζονται επίσης οι πιο πρόσφατες, προηγμένες ηλεκτρικές τεχνολογίες για οχήματα. Διαθέτει ηλεκτροχρωματικά παράθυρα, ενώ οι πλαϊνοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες e-mirror, των οποίων τα περιβλήματα είναι πολύ πιο λεπτά από τα συνήθη περιβλήματα καθρεφτών. Όλοι οι διακόπτες είναι ηλεκτροστατικοί και διαθέτουν διάφανα καλύμματα.

Τέλος, το μοτίβο πτερυγίου στην κολόνα Α επαναλαμβάνεται σε μια νέα ηχητική εμπειρία για τους πιο νέους πελάτες της Lexus - ένα αφαιρούμενο ηχείο που έχει ενσωματωθεί στην πλευρά του συνοδηγού στο ταμπλό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΜΙΚΡΟΥ CROSSOVER, ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ - ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ, ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ.

Stephan Rasmussen, Σχεδιαστής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού, ED2

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ