lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

CREATING AMAZING

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙA ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΟ. ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.

Εκπληκτική μηχανική και κορυφαία τεχνολογία. Το αυτοκίνητο συγχρονίζεται με τον οδηγό για να αποδώσει εξαιρετική δύναμη και ασύγκριτες επιδόσεις. Εκπληκτικός σχεδιασμός. Αυτοκίνητα που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Εκπληκτική δεξιοτεχνία. Υλικά άριστης ποιότητας χρησιμοποιημένα με εμπνευσμένη μαεστρία, δικαιωματικά ορίζουν τη LEXUS ως την επιτομή της τελειότητας. Εκπληκτική τεχνολογία. Από τους δημιουργούς της τεχνολογίας LEXUS Hybrid Drive. Εκπληκτική φροντίδα και εξυπηρέτηση.

Η απόκτηση και κατοχή μιας LEXUS είναι η ίδια μια εκπληκτική εμπειρία.

Στη LEXUS δε σταματάμε αν δεν κατακτήσουμε το εκπληκτικό.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ. Η LEXUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΤΙΚΗ. ΤΑ «ΒΗΜΑΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

CREATING AMAZING: ΝΕΟ RX

ΚΑΘΕ ΝΕΟ RX ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ.

Η Lexus υποβάλλει κάθε νέο RX σε εντατικές δοκιμές που υπερβαίνουν κατά πολύ τις πραγματικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της ζωής του στο δρόμο. Πριν φτάσει στην έκθεση, κάθε μοντέλο έχει ήδη ελεγχθεί για επιφανειακά ελαττώματα σε φωτοσήραγγα, έναν αρχιτεχνίτης ειδικευμένος να εντοπίζει διαφορές ακόμη στις δύο φαινομενικά ολόιδιες πλευρές ενός χαρτιού, έχει επιβεβαιώσει την τέλεια ομαλότητα και επιπλέον το RX έχει υποστεί προσομοιώσεις ανέμου και χαλαζόπτωσης, ενώ 200mm βροχόπτωσης την ώρα το έχουν βομβαρδίσει σε θάλαμο προσομοίωσης τυφώνα.

Σίγουρα το να αντέξει από δύο έως 10 λεπτά στη δοκιμασία της καταιγίδας Lexus χωρίς να εισέλθει ούτε μία σταγόνα βροχής δεν είναι μικρό επίτευγμα. Ο όγκος του νερού στο θάλαμο είναι περίπου διπλάσιος από τη μέση βροχόπτωση που καταγράφεται σε έναν ισχυρό τυφώνα.

Οι κυνηγοί καταιγίδας αφιερώνονται στο να βιώνουν από κοντά τέτοια φαινόμενα. Η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από αυτές τις ακραίες συνθήκες στη φύση. Η ταινία καταγράφει στιγμές από τη ζωή τους ενώ με τις φωτογραφίες ένας κυνηγός περιγράφει τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα που έχει συναντήσει και πώς είναι να τα βιώνει κανείς από απόσταση αναπνοής.

CREATING AMAZING: GS

Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ LEXUS, ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ GS F SPORT, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Η καταδύτρια και συγγραφέας του One Breath, Emma Farrell πραγματεύεται την υπέρβαση της φυσικής παρόρμησης του σώματος να ανασάνει, ενώ ο Doug Knox του περιοδικού Lexus περιγράφει πώς έχουν τιθασευτεί αντίστοιχα, αντιφατικές δυνάμεις στο σχεδιασμό του Δυναμικού Χειρισμού Lexus.

Αυτό το νέο σύστημα, που εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στο νέο GS F SPORT, συνδυάζει τα χειριστήρια κατεύθυνσης του αυτοκινήτου και μια σειρά από αισθητήρες, δημιουργώντας μια συναρπαστική και ευέλικτη εμπειρία οδήγησης. Είναι επίσης ο πρώτος στον κόσμο συνδυασμός ενός συστήματος δυναμικού χειρισμού και υβριδικής τεχνολογίας οδήγησης.

Σε μεγάλες ταχύτητες, οι πίσω τροχοί στρέφονται ελαφρώς προς την ίδια κατεύθυνση με τους μπροστινούς τροχούς, ενισχύοντας την ανταπόκριση του αυτοκινήτου στο τιμόνι. Σε μικρότερες ταχύτητες, οι μπροστινοί τροχοί κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση με τους πίσω. Παρότι αυτό μοιάζει αντιφατικό, στην ουσία παρέχει εξαιρετικό έλεγχο και ακρίβεια, μαζί με ασφάλεια και σταθερότητα.

Στο συνοδευτικό άλμπουμ φωτογραφιών, ο συγγραφέας Fred Buyle που ασχολείται με το θέμα της άπνοιας, μοιράζεται ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του στον υποβρύχιο κόσμο, σε μια πορεία ταγμένη στην υπέρβαση των ορίων του ανθρώπινου σώματος, ως ελεύθερος καταδύτης και φωτογράφος της θαλάσσιας ζωής.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ