lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ. ΕΞΙΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.

Η αξία του ανθρώπινου δημιουργήματος, τιμάται και αναγνωρίζεται για αιώνες στην Ιαπωνία. Την ίδια αναγνώριση απολαμβάνουμε κι εμείς σήμερα γι’ αυτήν την ταύτισή μας με τις βαθιές ρίζες της Ιαπωνικής κουλτούρας. Η προηγμένη τεχνολογία μας, οι πρωτοποριακές μας διαδικασίες, το αποτέλεσμα που παράγουμε κερδίζουν τον θαυμασμό παγκοσμίως αλλά αυτό δε θα συνέβαινε αν όλα αυτά δεν τα διέπνεε η φιλοσοφία της αριστείας.

Πριν από μερικά χρόνια, στο εργοστάσιο της Tahara όπου δημιουργούμε κάποια από τα πιο σημαντικά μας μοντέλα, ανάμεσά τους και το πρωτοποριακό LS, εισαγάγαμε την ιδέα των 10 Takumi, 10 αριστοτεχνιτών. Οι Takumi, που πήραν το όνομα τους από την αρχαία Ιαπωνική λέξη που σημαίνει «τεχνίτης», είναι σεβαστά πρόσωπα σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία. Ο ρόλος τους είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς διασφαλίζουν, χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις τους - τα χέρια και τα μάτια τους- πως κάθε όχημα που κατασκευάζεται στην Tahara πληροί πρότυπα απαράμιλλης ποιότητας.

Το ταλέντο και οι δεξιότητές τους είναι τόσο σημαντικά που ψηφιοποιήθηκαν και ενσωματώθηκαν σε πολλές ρομποτικές λειτουργίες, δημιουργώντας έτσι ακόμη υψηλότερα πρότυπα ακριβείας και τελειότητας. Έτσι διαδόθηκαν, με την τεχνολογική τους μορφή, και σε άλλες μονάδες παραγωγής. Στο εργοστάσιο του Kyushu, όπου κατασκευάζεται το μοντέλο RX, η καινοτομία αυτή συνδυάζεται και με τη φυσική παρουσία μιας ακόμη εξειδικευμένης ομάδας τεχνικών που εδρεύει μόνιμα εκεί.

Οι Takumi ειδικεύονται σε διαφορετικούς τομείς και χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους με συνέπεια και προσήλωση. Τρία βασικά παραδείγματα, θα σας δώσουν μια καλύτερη αίσθηση της ουσιαστικής συμβολής των Takumi.

Simon Humphries

‘ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ. ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ LEXUS’.

Simon Humphries, Διευθυντής Global Design Management
design philosopy thumb 001

ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ)

Ίσως δεν θα φανταζόσασταν ποτέ πως ένα στηθοσκόπιο χρησιμεύει στη συναρμολόγηση ενός κινητήρα. Κι όμως ο υπεύθυνος Takumi ελέγχει κάθε εξάρτημα με απόλυτη λεπτομέρεια ώστε να διασφαλίσει το σωστό ηχητικό συντονισμό για κάθε μοντέλο. Στη συνέχεια, θέτοντας σε λειτουργία τον συναρμολογημένο πλέον κινητήρα θα τον αφουγκραστεί με στηθοσκόπιο, αναζητώντας τυχόν ανεπιθύμητες διακυμάνσεις στον ήχο.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ (ΒΑΦΗ)

Η τέχνη της χειροκίνητης λείανσης του χρώματος και η ανίχνευση τυχόν ατελειών γίνεται από τον Takumi κάτω από ειδικές φωτιστικές συνθήκες. Με τη βοήθεια μιας σήραγγας φωτός εξετάζει τον τρόπο που αυτό διαχέεται πάνω στις λείες επιφάνειες του αμαξώματος, και με τη βοήθεια του ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος CAD (Computer Aided Design) εξασφαλίζει πώς το έργο επιβεβαιώνει την αρχικη σχεδιαση. Το αποτέλεσμα: μια αψεγάδιαστη επιφάνεια απόλυτης τελειότητας.

design philosopy thumb 002
design philosopy thumb 003

Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ (ΔΥΝΑΜΙΚΗ)

Ο πιο αξιοζήλευτος όλων των Takumi όμως, είναι εκείνος που οδηγεί τα μοντέλα LEXUS. Η δυναμική δοκιμάζεται πριν την παραγωγή, κατά την παραγωγή αλλά και στα οχήματα ανταγωνιστών, με συνεχή ανάλυση των στοιχείων ώστε να εφαρμοστούν βελτιώσεις αλλά και νέες ιδέες, αν προκύψουν. Ο ήχος, η αίσθηση της οδήγησης και ο χειρισμός ελέγχονται ενδελεχώς και εγκρίνονται. Ο Takumi με τις δεξιότητές του έχει για μια ακόμη φορά διασφαλίσει την τελειότητα.

Naoaki Nunogaki

‘ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΙΧΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ’.

Naoaki Nunogaki, Διευθυντής Ομάδας, Διεύθυνση Global Design Management

ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΛΕΙΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΈΠΕΙΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΒΑΦΗ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟ- ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ – ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΟ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΤΑΞΙ.

L-FINESSE

ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ L-FINESSE.

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΟΡΙΣΜΟ. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΜΕΝΑ ME ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ LEXUS ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΛΕΞΗ L-FINESSE.

seamless anticipation

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ

Πιστοί στις αρχές του Omotenashi, του Ιαπωνικού πνεύματος της φιλοξενίας, δεν ανταποκρινόμαστε απλά σε ανάγκες και επιθυμίες. Συνεχώς τις προβλέπουμε και τις ικανοποιούμε, πριν αυτές γίνουν καν συνειδητές και απαιτηθούν. Έτσι, κάθε προσδοκία καλύπτεται απόλυτα –είτε πρόκειται για ομαλή δύναμη απόκρισης, ή για μια διακριτική αλληλουχία εσωτερικού, λειτουργικού φωτισμού. Η ηρεμία, ο απόλυτος έλεγχος και η ευχαρίστηση είναι το επίκεντρο της εμπειρίας LEXUS.

incisive simplicity

ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Η επέκταση των δυνατοτήτων της αυτοκινητιστικής τεχνολογίας και της σχεδίασης, αναμενόμενα επιφέρει μια εγγενή πολυπλοκότητα. Στη LEXUS την περικόπτουμε για να αποκαλύψουμε την αγνότητα του σκοπού και της έκφρασης. Γιατί επιδιώκουμε πάντα, σε ότι δημιουργούμε να διοχετεύουμε μια ενστικτώδη ευχαρίστηση, που απολαμβάνει κανείς κατά τη χρήση και εξακολουθεί να αισθάνεται και μετά. Το αποτέλεσμα είναι αυτή η Διαπεραστική Απλότητα – η αγνή απόλαυση εν γένει.

intriguing elegance

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Όλα τα οχήματα LEXUS μαγνητίζουν τα βλέμματα όχι μόνο για μια στιγμή. Προσελκύουν και διατηρούν την προσοχή γιατί μετατρέπουν αυτή την αίσθηση σε μια συναρπαστική εμπειρία. Συγκεκριμένα οι σχεδιαστές μας, μιλούν για ‘οπτικά ταξίδια’. Μεγάλες επιφάνειες κομψού αμαξώματος καταλήγουν σε εντυπωσιακές λεπτομέρειες και δυναμικές αλλαγές ρυθμού. Η ειλικρινής, τολμηρή έκφραση εναρμονίζεται με την απόλυτη αυτοσυγκράτηση. Η ταυτόχρονη ύπαρξη κίνησης και ηρεμίας. Αυτό σημαίνει Συναρπαστική Κομψότητα.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ