lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ LFA

H LEXUS LFA, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ 41Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟ 2010. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ SUPERCAR ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ.

intro lfa

Ένας ειδικά κατασκευασμένος θηριώδης κινητήρας V10, φιλοξενείται σε μια ελαφριά κατασκευή από ανθρακοΐνες και συνδυάζεται με έναν διαισθητικά ανώτερο χειρισμό. Στο δρόμο, χαρίζει συναρπαστική οδήγηση. Στην αγωνιστική πίστα, είναι στο φυσικό περιβάλλον του. Επιτάχυνση που δημιουργεί ρίγη ευχαρίστησης (0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα) και ανεξάντλητη ισχύς (η μέγιστη ταχύτητα είναι 325 χλμ./ώρα).

Η αυστηρά περιορισμένη παραγωγή επιτρέπει να υπάρχουν μόνο 500 τέτοια απίστευτα supercar σε όλο τον κόσμο. Όταν εκτιμάς το εκπληκτικό δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την αφοσίωση μας για να δημιουργήσουμε τη μετουσίωση της αστραπής στο LFA. Ένα τεχνολογικό αριστούργημα που πλέον χρησιμοποιείται ως η βάση για τη δημιουργία των επόμενων αριστουργημάτων μας. Το αποτέλεσμα παθιασμένης, 10ετούς αναζήτησης των πιο ταλαντούχων μηχανικών και σχεδιαστών της LEXUS.

LFA SUPERCAR. Η ΓΕΝΕΣΗ.

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΛΕΥΚΟ ΚΑΜΒΑ, ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ L-FINESSE. ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ LFA, ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΧΕΡΙΟΥ.

Το LFA, δέκα χρόνια ονείρων, καινοτομίας, σχεδιασμού και μηχανικής που μετακίνησαν τα όρια όλων των δημιουργικών δυνατοτήτων πολύ πιο πέρα. Το κομψό, αεροδυναμικό αμάξωμα για παράδειγμα. Αρχικά κατασκευασμένο από αλουμίνιο, και πάλι δεν ήταν επαρκώς ελαφρύ για να επιτρέψει τις απόλυτες επιδόσεις.

Εμπνευσμένη σκέψη και απόφαση, να αντικατασταθεί με ένα ειδικά κατασκευασμένο, εξαιρετικά ελαφρύ αλλά απίστευτα ανθεκτικό πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακοΐνες (CFPR). Αποφασίσαμε να μην το προμηθευτούμε από τρίτους αλλά να αναπτύξουμε τη δική μας πρωτοποριακή διαδικασία ύφανσης της ίνας, προκειμένου να διασφαλίσουμε απαράμιλλη ποιότητα και να έχουμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

haruhiko2

ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ SUPERCAR LEXUS ΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ.

Haruhiko Tanahashi , Αρχιμηχανικός LFA

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

v10 power

ΙΣΧΥΣ V10

Στην καρδιά του LFA χτυπάει ένα χειροποίητος κινητήρας V10 4,8 λίτρων, φυσικής αναρρόφησης. Δοκιμασμένος και τελειοποιημένος στη διάσημη πίστα Nürburgring της Γερμανίας, ανεβάζει στροφές τόσο γρήγορα που κανένα συμβατικό, αναλογικό στροφόμετρο στο ταμπλό δεν θα μπορούσε να συγχρονιστεί μαζί του. Κι επειδή η ισχύς δεν έχει αξία χωρίς έλεγχο, και έτσι ο συναρπαστικός V10 συνδυάστηκε με ένα απίστευτα γρήγορο Αυτοματοποιημένο Σειριακό Κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

art of noise

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ

‘Η Κραυγή ενός Αγγέλου’ είναι για τον Αρχιμηχανικό του LFA, Haruhiko Tanahashi, ο ήχος του, που φέρνει ρίγη ενθουσιασμού, στο άκουσμά του. Αυτή η συναρπαστική «κραυγή» δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι μηχανικοί ρύθμισαν τον κινητήρα του LFA ώστε να έχει τέλειο ηχόχρωμα, χρησιμοποιώντας μοναδικού σχήματος ραβδώσεις στο κάλυμμα του συλλέκτη εισαγωγής, σε μια μοναδική συνεργασία με το τμήμα μουσικών οργάνων της Yamaha.

hot seat

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ/ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

Σε αυτό, το χαμηλωμένο πολυτελές πιλοτήριο συναντιόνται τα καλύτερα υλικά συναρμολογημένα με το χέρι. Το ταχόμετρο πρωταγωνιστεί με την παρουσία του στον πίνακα οργάνων. Ανάλογα με την οδηγική διάθεση η οθόνη TFT τύπου φορητού υπολογιστή, αλλάζει εμφάνιση. Όσο το LFA περνάει σε υψηλότερες επιδόσεις, τόσο οι αριθμοί στην οθόνη μεγαλώνουν, γίνονται πιο έντονοι και η πρόσοψη μεταμορφώνεται σε μια έντονη κόκκινη γραμμή στην κορυφή του καντράν, εικονοποιώντας και την κορύφωση της πιο συναρπαστικής οδηγικής εμπειρίας.

hand crafted

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ

Τα αριστουργήματα είναι έργα των χεριών. Έτσι και κάθε κινητήρας V10 κατασκευάζεται από τον δημιουργό του στο χέρι, γι’ αυτό και υπογράφεται από τον αρχιμηχανικό της ομάδας της LEXUS LFA. Αυτοί οι ίδιοι οραματιστές της βιομηχανίας αυτοκινήτου με υπομονή και ασύγκριτη ενδελέχεια κατασκεύασαν κάθε ένα από αυτά τα αριστουργηματικά supercar. Η γνώση και οι νέες καινοτόμες τεχνικές, τα υλικά που αναπτύχθηκαν στην πορεία για την αναζήτηση της τελειότητας, είναι σήμερα μετουσιωμένα και στα υπόλοιπα μοντέλα LEXUS.

body sculpting

ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Το ειδικά αναπτυγμένο υλικό κατασκευής του αμαξώματος, πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακοΐνες (CFRP), εξασφαλίζει στο LFA όχι μόνο αισθητικό πλεονέκτημα, αλλά και μειωμένο βάρος και επιπρόσθετη ακαμψία. Το μικρό βάρος και η τεράστια αντοχή άφησαν χώρο στους ταλαντούχους σχεδιαστές της LEXUS να δημιουργήσουν πρωτόγνωρες καμπύλες, που ένα μεταλλικό κέλυφος δεν θα επέτρεπε ποτέ. Με το LFA η σχεδιαστική φιλοσοφία της LEXUS, L-Finesse ανάγεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

breaking the mould

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ

Για βέλτιστη κατανομή βάρους, το LFA διαθέτει μια ιδανική ισορροπία 48:52 μπροστά-πίσω, που του επιτρέπει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητές του ως supercar. Tα βασικά εξαρτήματα έχουν τοποθετηθεί στο πιο χαμηλό σημείο από το έδαφος - διασφαλίζοντας ένα ασύγκριτα χαμηλό κέντρο βάρους που το «μαγνητίζει» στο δρόμο. Διαχειρίζεται τις δύσκολες στροφές της πίστας Nürburgring με απόλυτο έλεγχο σε ταχύτητες που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα.

lfa clip masterpiece orange
haruhiko

ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ SUPERCAR. ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΛΑΦΡΥ, ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ - ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Haruhiko Tanahashi , Αρχιμηχανικός LFA

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ