ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η κινητήριος δύναμη του σχεδιασμού Lexus είναι η τολμηρή, θαρραλέα σκέψη. Δείτε κάποια από τα έργα που μας έχουν κατευθύνει προς το μέλλον, το καθένα με τη δική του, απρόβλεπτη ενέργεια. Καθιστώντας το φαινομενικά αδύνατο, δυνατό.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ

Ανακαλύψτε πώς η μοναδική μας φαντασία, μας επέτρεψε να αψηφήσουμε τη βαρύτητα με το SLIDE hoverboard, να επαναπροσδιορίσουμε την περιπέτεια με το SPORT YACHT concept και να ταξιδέψουμε στο μέλλον με το Valerian SKYJET. Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο για την πολυτέλεια υψηλών επιδόσεων, με τον υβριδικό κινητήρα πολλαπλών σταδίων του κορυφαίου LC 500h.

 • ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  SPORT YACHT

  Ως παθιασμένος Master Driver, ο Akio Toyoda δεν οδηγεί μόνο αυτοκίνητα. Στο στόχαστρο της αδιάκοπης αναζήτησής του για την περιπέτεια μπαίνει κάθε είδους όχημα. Και τα yachts δεν αποτελούν εξαίρεση. Ανέκαθεν τον ενέπνεε η δύναμη και ο υπερβολικά ομαλός χειρισμός των καλύτερων μοντέλων.

  Ήξερε ότι ένα καλοσχεδιασμένο yacht υψηλών επιδόσεων θα ήταν μια συναρπαστική και ιδιαίτερα πολυτελής προσθήκη στον τρόπο ζωής Lexus. Εμείς πραγματοποιήσαμε το όραμα αυτό, με το Lexus Sport Yacht. Επιβιβαστείτε παρακαλώ.

 • ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  SLIDE

  Γνωρίστε το SLIDE hoverboard: μια νέα μορφή κίνησης. Κατασκευασμένο από άριστους σχεδιαστές, πρόκειται για μια ριζική επανεκτέλεση του skateboard. Για τη δημιουργία του SLIDE, αναθεωρήθηκαν βασικές τεχνολογίες και αποκαλύφθηκαν πραγματικές τεχνικές καινοτομίες.

  Έπρεπε να συμπεριλάβουμε ισχυρή, ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία μαγνητικής άνωσης σε μία κομψή, αεροδυναμική σανίδα. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να βρούμε τον σωστό συνδυασμό υπεραγωγών, μαγνητών και υγρού αζώτου. Σε κάθε βήμα, η ομάδα ξεπερνούσε τα όρια των δυνατοτήτων της τεχνολογίας.

Next steps