2017 lexus valerian hero01

Η LEXUS ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ "VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS"

Το Valerian and the City of a Thousand Planets είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές κινηματογραφικές παραγωγές όλων των εποχών. Και η Lexus έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν. Για την ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2017, με σκηνοθέτη τον Luc Besson, οι δημιουργικές ομάδες φαντάστηκαν ένα όχημα που ταιριάζει στον κόσμο του Valerian, 700 χρόνια στο μέλλον: το αποτέλεσμα είναι το Lexus SKYJET.

FAST FORWARD ΣΤΟ 2800

Το μονοθέσιο SKYJET έκανε την πρεμιέρα του στα πλαίσια της εκδήλωσης της Lexus στο Μαϊάμι, αναδεικνύοντας τα τελευταία προϊόντα πολυτελείας και τις δραστηριότητές μας. Το SKYJET δημιουργήθηκε από την ομάδα του Valerian, με τη φιλοδοξία να δημιουργηθεί ένα όχημα που θα μπορούσε να κινείται τον 28ο αιώνα.

Στην εκδήλωση Lexus Lifestyle του 2017 στο Μαϊάμι, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Valerian and the City of a Thousand Planets (2017), Dane DeHaan, προσέφερε στον κόσμο μια δελεαστική ματιά στο τι επιφυλάσσει το μέλλον, όταν αποκάλυψε ένα αντίγραφο του σκάφους SKYJET.

Η δημιουργική ομάδα της ταινίας συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές μας στη Lexus, προκειμένου να ενσωματωθούν σύγχρονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες (ίσως εντοπίσετε κάποιες από αυτές) από σημερινά εμβληματικά μοντέλα στη δημιουργία του τελικού SKYJET. Η τελική σχεδίαση περιλαμβάνει μία προσαρμοσμένη ερμηνεία της χαρακτηριστικής τραπεζοειδούς μάσκας της Lexus, καθώς και προβολείς εμπνευσμένους από το αγωνιστικό και αεροδυναμικό σχήμα του πολυαναμενόμενου Lexus LC κουπέ του 2018.

Κατά τον σχεδιασμό του εσωτερικού του concept μοντέλου, η δημιουργική ομάδα του Valerian άντλησε έμπνευση από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις μας στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και των εξελιγμένων διεπαφών ανθρώπου-μηχανής (ΗΜΙ). Η αφήγηση θα περιλαμβάνει και μία φανταστική ενεργειακή κάψουλα του μέλλοντος, βασισμένη στη δουλειά της Lexus πάνω στην πρωτοποριακή τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου.

ΕΠΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ

Σχολιάζοντας την παρουσίαση, ο Dane δήλωσε: "Πάντοτε ήθελα να δουλέψω με τον Luc Besson, γιατί πραγματικά ασχολείται με την κάθε λεπτομέρεια στις ταινίες του, ζωντανεύοντας την αφήγηση με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Η συνεργασία με τη Lexus για το SKYJET είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι επικές σκηνές καταδίωξης με το Skyjet στο Valerian σίγουρα θα είναι από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ταινίας."

Η αποκάλυψη του αντιγράφου συνοδεύτηκε από ένα συγκλονιστικό lightshow, πριν ο Dane ανέβει στη σκηνή για να περιγράψει τα γυρίσματα με το SKYJET και τη συνεργασία με τη συμπρωταγωνίστριά του, Cara Delevingne και τον σκηνοθέτη, Luc Besson.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Σπύρος Φωτεινός, Επικεφαλής Παγκόσμιου Brand Marketing της Lexus, προσέθεσε: "Όταν ο Luc μάς μίλησε αρχικά για το όραμά του σχετικά με το Valerian, ήταν σαφές ότι είχαμε την κοινή φιλοδοξία να ξεπεράσουμε τα συνηθισμένα και να δημιουργήσουμε εκπληκτικές εμπειρίες. Ήταν μια συναρπαστική πρόκληση να φανταστούμε τον σχεδιασμό και τις τεχνολογίες του SKYJET από την προοπτική της Lexus. Εκτός του ότι η επωνυμία της μάρκας Lexus συμμετείχε σε μια απίστευτη ιστορία, είχαμε τη χαρά να δούμε την αντίδραση των σχεδιαστών και μηχανικών μας όταν τους είπαμε ότι θα δουλέψουν πάνω σε ένα διαστημόπλοιο!"

Η Lexus πρόσφερε μια σειρά από εκπληκτικές εμπειρίες φέρνοντας τους λάτρεις του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο, πιο κοντά στη δράση του Valerian με την προβολή της ταινίας το φθινόπωρο του 2017.

Μάθετε περισσότερα για την ταινία VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS:

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ VALERIAN

Με βάση το κλασικό γαλλικό εικονογραφημένο μυθιστόρημα Valerian and Laureline, ο οραματιστής συγγραφέας και σκηνοθέτης Luc Besson εξελίσσει τo εμβληματικό αρχικό υλικό σε ένα κινηματογραφικό έπος επιστημονικής φαντασίας. Ο Βαλέριαν (Dane DeHaan) και η Λόρελαιν (Cara Delevingne) είναι ειδικοί γαλαξιακοί πράκτορες για τη διακυβέρνηση των ανθρώπινων εδαφών, με καθήκον τη διατήρηση της τάξης σε ολόκληρο το σύμπαν.

Με εντολές του Διοικητή τους (Clive Owen), o Βαλέριαν και η Λόρελαιν ξεκινούν μια αποστολή προς τη διαστημική πόλη Άλφα, μια αναπτυσσόμενη μητρόπολη στην οποία κατοικούν χιλιάδες είδη από κάθε γωνιά του σύμπαντος. Στο κέντρο της Άλφα, της πόλης των χιλίων πλανητών, βρίσκεται μία μυστηριώδης σκοτεινή δύναμη που απειλεί την ύπαρξη της πόλης και ο Βαλέριαν και η Λόρελαιν πρέπει να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν όχι μόνο την Άλφα αλλά και το μέλλον ολόκληρου του σύμπαντος.