ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Παρουσίαση από την Lexus Και την Condé Nast International.

 •     Episode Eight Meet Antonia Klugmann Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ANTONIΑ KLUGMANN

  Αυτό το επεισόδιο της σειράς Ταξίδια στη Γεύση μας παρουσιάζει την 'εγκεφαλική' Σεφ, Antonia Klugmann, η οποία μοιράζεται το πάθος της για το Friuli – μία μαγευτική, αλλά απίστευτα παραμελημένη γαστρονομική γωνιά της Ιταλίας.

  Η Antonia οδηγεί το δυναμικό Lexus ES Sedan, αντλώντας ενέργεια από το περιβάλλον και έμπνευση από τα πολλά χωριά - φαντάσματα της περιοχής. Επισκέπτεται ντόπιους προμηθευτές, όπως μία νεαρή αγρότισσα και έναν οικογενειακό αλευρόμυλο που λειτουργεί εκεί από το 1895.

 •     Episode Eight Award Winning Quality Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Η Antonia είναι η ιδιοκτήτρια του L’Argine A Venco, ενός εστιατορίου δυναμικότητας 16 καθισμάτων βραβευμένου με αστέρι Michelin, με βαθιές ρίζες στο πολυπολιτισμικό παρελθόν της βόρειας Ιταλίας. Το εστιατόριο είναι ένας αναπαλαιωμένος μύλος του 17ου Αιώνα. Η ενασχόλιση με τη γαστρονομία ήρθε αργότερα στη ζωή της, όταν θέλησε να αλλάξει πορεία (αποφάσισε αλλαγή πλεύσης) ενώ βρισκόταν στο τρίτο έτος των σπουδών της στη Νομική Σχολή. Η Antonia διαμορφώνει το μενού της ανάλογα με τα υλικά της κάθε εποχής, κάτι που υποδηλώνει το πρωτοποριακό πνεύμα της. "Είναι σημαντικό να εξελίσσεται καθημερινά," σχολιάζει. "Να υπερβαίνεις συνεχώς τα όριά σου."

 •     Episode Eight Meet The Lexus ES Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ES

  Το Lexus ES Hybrid υιοθετεί μία τολμηρή σχεδίαση: είναι χαμηλότερο, φαρδύτερο και κομψότερο. Η εντυπωσιακή, τύπου coupé σιλουέτα ξεχωρίζει ακόμα και στη μαγευτική ιταλική εξοχή. Η Antonia έχει χώρο για να αναπνέει ελεύθερα και την άνεση να απολαμβάνει την περιοχή του Friuli που έχει πάρει το όνομά του από τον πρώην κατακτητή Ιούλιο Καίσαρα.Πολλοί έχουν κατοικίσει σε αυτή τη γη, από τον Αττίλα τον Ούννο μέχρι τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ.

    2020 lexus journeys in taste episode 8 quote background
    2020 lexus journeys in taste episode 8 quote portrait

"ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΙΟΥ."

Antonia Klugmann, Head Chef