ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΥΣΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Παραγωγή των Lexus & Condé Nast International.

 •     Episode Seven Meet Tom Kitchin Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ TOM KITCHIN

  Στο τελευταίο μας επεισόδιο ‘Ταξίδια στη Γεύση’ συναντάμε τον βασιλιά της γαστρονομίας στη Σκωτία, Tom Kitchin. Στο ‘The Kitchin’, το εστιατόριό του στη βιομηχανική περιοχή του ιστορικού λιμανιού του Leth, στο Εδιμβούργο, σερβίρει τη δική του σύγχρονη εκδοχή του Σκωτσέζικου φαγητού.

  Ο Tom οδηγεί ένα Lexus RX πηγαίνοντας στα Highlands για να συναντήσει του προμηθευτές του και να ψάξει για άγρια μούρα για να συνοδεύσει το πιάτο με ‘κυνήγι αγριόγαλου’.

 •     Episode Seven Award Winning Quality Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Το μενού του Tom με τις παραδοσιακές, ψαγμένες γεύσεις του χάρισαν ένα αστέρι Michelin μόλις ένα μήνα αφότου άνοιξε το εστιατόριο το 2006, και έγινε ο νεαρότερος Σκωτσέζος που κερδίζει μία τέτοια διάκριση. Μαζί με τη γυναίκα και συνεταίρο του, Michaela, επιβλέπει ένα στόλο από δημοφιλή εστιατόρια, ανάμεσά τους το The Scran & Scallie, μία χαλαρή gastropub στο Stockbridge, και το The Bonnie Badger, ένα ξενοδοχείο 14-δωματίων και εστιατόριο στο East Lothian.

 •     Episode Seven Meet The Lexus RX Image

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ LEXUS RX

  Το προηγμένο Lexus RX είναι ακόμα πιο απολαυστικό στην οδήγηση, προσφέροντας υψηλά επίπεδα πολυτέλειας και ευρυχωρίας. Τολμηρές και εμφατικές γραμμές αποκαλύπτουν έναν κόσμο απαράμιλλης άνεσης, ευρυχωρίας και πολυτέλειας. «Είναι φτιαγμένο για τη Σκωτία» σχολιάζει ο Tom. "Τα μεγαλοπρεπή βουνά, οι στενές λωρίδες, οι παράκτιες διαδρομές – πραγματικά είναι στο στοιχείο του."

    2020 lexus journeys in taste episode 7 quote background
    2020 lexus journeys in taste episode 7 quote portrait

"ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΝΕΑ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ."

Tom Kitchin, Αρχισέφ