1. Discover Lexus
  2. moonfall

Η LEXUS ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ «MOONFALL»

Το ολοκαίνουριο Lexus NX εμφανίζεται δίπλα στην Halle Berry, τον Patrick Wilson, τον John Bradley και τον Michael Peña σε μια επική νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη Roland Emmerich.

Δέστε τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε για το ταξίδι της ζωής σας. Η Lexus αναλαμβάνει έναν ακόμη συναρπαστικό ρόλο ως επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων στο Moonfall, μια επική νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας από τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Roland Emmerich, που θα κυκλοφορήσει σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο, τον Φεβρουάριο του 2022.

Στο Moonfall, μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη, βάζοντάς την σε μία τρελή πορεία σύγκρουσης με τη ζωή όπως την ξέρουμε. Το ολοκαίνουριο Lexus NX παίζει κεντρικό ρόλο στην ηρωική προσπάθεια επαναφοράς της τροχιάς της Σελήνης, σε μία αποστολή για να σωθεί ο κόσμος.

Η εκστρατεία μάρκετινγκ Lexus x Moonfall περιλαμβάνει μία co-branded διαφήμιση 30 δευτερολέπτων με τίτλο «Enjoy the Ride», με το ΝΧ σε σκηνές δράσης από την ταινία.

Χάρη στο τολμηρό styling, τη διαισθητική τεχνολογία και τη διασυνδεδεμένη οδήγηση, το ΝΧ είναι ο ιδανικός συνεργάτης για αυτή την επική περιπέτεια. Η δεύτερη γενιά του πολυτελούς SUV της Lexus, που λανσάρεται σήμερα σε όλη την Ευρώπη, αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο για τη μάρκα Lexus. Σηματοδοτεί νέες κατευθύνσεις στον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό, νέα συστήματα κίνησης, μεταξύ των οποίων και το πρώτο φορτιζόμενο ηλεκτρικό υβριδικό Lexus, νέες τεχνολογίες σύνδεσης και ασφάλειας, και ένα άλμα προς τα μπροστά στις δυναμικές επιδόσεις, προσφέροντας μεγαλύτερη και πιο ικανοποιητική σύνδεση ανάμεσα στον οδηγό και το μηχάνημα.

Η μάρκα Lexus προβάλλεται σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Το ολοκαίνουριο ΝΧ οδηγεί ο χαρακτήρας του Charlie Plummer, ο Sonny Harper, σε μία σκηνή έντονης δράσης διάρκειας τριών λεπτών. Το πολυτελές SUV Lexus GX κάνει μία εμφάνιση ως το κρατικό όχημα που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά της Jo Fowler, του χαρακτήρα που υποδύεται η Halle Berry. Επιπλέον, ο Tom Lopez, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Michael Peña, είναι έμπορος Lexus, και μία σκηνή της ταινίας διαδραματίζεται στην αντιπροσωπεία που του ανήκει.

Η εκστρατεία Lexus x Moonfall θα προωθηθεί μέσα από ψηφιακά κανάλια και βίντεο, και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο «Moonfall», μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη, βάζοντάς την σε μία τρελή πορεία σύγκρουσης με τη ζωή όπως την ξέρουμε. Με λίγες μόλις εβδομάδες μέχρι την πρόσκρουση, και με τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής, το στέλεχος της NASA και πρώην αστροναύτισσα Jo Fowler (την οποία υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry) είναι πεπεισμένη ότι έχει το κλειδί για να σώσει τους πάντες - αλλά μόνο ένας αστροναύτης από το παρελθόν της, ο Brian Harper (Patrick Wilson, «Midway») και ο συνωμοσιολόγος K.C. Houseman (John Bradley, «Game of Thrones») την πιστεύουν. Οι απίθανοι αυτοί ήρωες θα οργανώσουν μία ύστατη αποστολή διάσωσης στο διάστημα, αφήνοντας πίσω τους όσους αγαπούν, για να ανακαλύψουν ότι η Σελήνη μας δεν είναι τελικά αυτό που νομίζουμε.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Roland Emmerich («Independence Day», «The Day After Tomorrow» και «2012»), και σεναριογράφοι οι Roland Emmerich & Harald Kloser & Spenser Cohen, παραγωγοί είναι ο Roland Emmerich, p.g.a. και ο Harald Kloser, p.g.a., ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak, και ο Donald Sutherland.

Το Moonfall είναι συμπαραγωγή της UK Moonfall LLP και της Centropolis Entertainment Inc., σε συνεργασία με τις Huayi Brothers International και Huayi Tencent Entertainment International, μια παραγωγή της Centropolis Entertainment σε συνεργασία με την Street Entertainment και την AGC Studios.