1. Discover Lexus
  2. LC yellow edition
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ LEXUS

Η LEXUS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LC YELLOW EDITION

Η Lexus λάνσαρε μία νέα έκδοση Yellow Edition του LC, του πολυτελούς κουπέ που κόβει την ανάσα. Με έναν συνδυασμό από χαρακτηριστικά και εξωτερικό σχεδιασμό SPORT+ και το πολυτελές εσωτερικό του, το Yellow Edition υπόσχεται ανώτερο χειρισμό και εξαιρετική άνεση, που έχουν τελειοποιηθεί από χιλιάδες σχεδιαστές, μηχανικούς και τεχνικούς.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Το LC Yellow Edition απολαμβάνει τις προηγμένες επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά χειρισμού που περιλαμβάνει η έκδοση LC Sport+. Διαθέτει Δυναμικό Χειρισμό Lexus, Σύστημα Μεταβλητής Αναλογίας Ταχυτήτων (VGRS) με τετρακίνηση, ελέγχοντας ανεξάρτητα τη γωνία διεύθυνσης μπροστά και πίσω, και Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης Torsen®.

Μαζί, αυτά τα προηγμένα συστήματα προσφέρουν ευέλικτο και ασφαλή χειρισμό και εξαιρετική αποκριτικότητα.

Επιτρέπουν στον οδηγό να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την πλατφόρμα Global Architecture GA-L του LC, με την άριστη ισορροπία και το χαμηλό κέντρο βάρους του.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι οι σφυρήλατοι τροχοί 21'' και η οροφή από σύνθετο Πλαστικό Ενισχυμένο με Ανθρακοΐνες, για μειωμένο βάρος και αυξημένη δύναμη. Η αεροτομή από ανθρακοΐνες αναπτύσσεται από ταχύτητες 80km/h και άνω, καταστέλλοντας την ανύψωση στο πίσω μέρος και προσφέροντας περισσότερη σταθερότητα κατά την οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΩΜΑ FLARE YELLOW

Το Flare Yellow, που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το LC, είναι ένα συναισθηματικό χρώμα που αρμόζει στις ευέλικτες οδηγικές επιδόσεις του αυτοκινήτου. Εφαρμόζονται πολλαπλά στρώματα προκειμένου να δημιουργηθεί μία έντονα χρωμογόνος απόχρωση. Το χρώμα έχει δημιουργηθεί με την εναλλαγή δύο διαφορετικών στρωμάτων ενός κίτρινου υψηλού κορεσμού και μιας στιλπνής βάσης μίκας.

Το αποτέλεσμα είναι μια απόχρωση με υψηλό κορεσμό και έντονη λάμψη, που όμοιά της δεν υπάρχει στην Lexus.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ειδικό χρωματικό θέμα συνεχίζεται και μέσα στην καμπίνα, όπου τα μαύρα πλαίσια στις πόρτες ενισχύονται με ένθετα Alcantara σε ζεστό κίτρινο χρώμα. Η θερμή κίτρινη απόχρωση συνεχίζεται και στις ραφές πάνω στα λευκά δερμάτινα καθίσματα, στον πίνακα οργάνων, το τιμόνι και το στήριγμα βραχίονα της κεντρικής κονσόλας. Αποτελεί δείγμα της τεχνικής takumi που χαρακτηρίζει την πολυτέλεια Lexus. Η καμπίνα διαθέτει επίσης μία οθόνη Head-Up στη θέση του οδηγού, μαύρη επένδυση οροφής Alcantara και 10 ηλεκτρικές ρυθμίσεις για τα μπροστινά καθίσματα από λευκό ημιανιλινικό δέρμα.