ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ LEXUS

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Οι επιδόσεις δεν είναι μόνο ταχύτητα. Είναι η πραγματική αίσθηση σύνδεσης με το αυτοκίνητο, το δρόμο και τις αισθήσεις σας. Στην Lexus, αποστολή μας είναι να σας οδηγήσουμε εκεί.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ

Το πάθος μάς διακρίνει και μας ωθεί στην κατασκευή εκπληκτικών αυτοκινήτων. Όταν σχεδιάζουμε ένα Lexus, πρώτο μας μέλημα είναι η εμπειρία των αισθήσεων και η απόλυτη απόλαυση. Τα αυτοκίνητα Lexus προκαλούν κάθε αίσθηση!

 • 
 

 
  lexus performance hub f philosophy

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ F

  Η δέσμευσή μας να σας προσφέρουμε απόλαυση και συναρπαστική αίσθηση κατά την οδήγηση, έχει ένα όνομα - F Φιλοσοφία. Oποιο Lexus και εάν επιλέξετε, τα μοντέλα μας είναι σχεδιασμένα για έντονη και μοναδική οδηγική εμπειρία.

 • 
 

 
  2017 lexus discover performance overview f sport

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  F SPORT

  Επιλέξτε το αγαπημένο σας μοντέλο Lexus και δώστε του πιο sport εμφάνιση. Οι αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καθώς και η λεπτή ρύθμιση της ανάρτησης, ανεβάζουν τα αυτοκίνητα F SPORT σε νέα επίπεδα συναρπαστικής εμπειρίας.

 • 
 

 
  2017 lexus discover performance overview f models

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΜΟΝΤΕΛΑ F

  Εμπνευσμένα από τη F Φιλοσοφία, τα F Μοντέλα αναδεικνύουν την αγάπη μας και το πάθος μας για εξαιρετικές επιδόσεις. Καθίστε πίσω από το τιμόνι και μεταφερθείτε σε νέα επίπεδα αισθήσεων.

 • 
 

 
  2018 lexus performance hero

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.