ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ F

Πιστεύουμε ότι οι επιδόσεις είναι πολύ περισσότερο από την ισχύ ενός οχήματος. Πρόκειται για καθαρή εμπειρία: φυσική και συναισθηματική.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία εκπληκτικών οδηγικών εμπειριών. Εκείνες που προκαλούν τις αισθήσεις, εγείρουν πάθη, τελειοποιούν τις δεξιότητες και συνδέουν τον οδηγό με το όχημά του και το δρόμο. Ονομάσαμε αυτή τη δέσμευση και την άποψη Φιλοσοφία F. Eτσι ώστε να κλιμακώνεται η οδηγική σας εμπειρία όταν βιώνετε ένα μοντέλο Lexus F.

ΓΕΝΝΗΜΕΝA ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΑ

Πώς δημιουργούνται αυτοκίνητα που δίνουν προτεραιότητα σε μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης; Σχεδιάζονται και τελειοποιούνται σε αγωνιστική πίστα. Δοκιμάζονται στα ίδια μέρη όπου τα σύμβολα του αγωνιστικού κόσμου ανεβάζουν την αδρεναλίνη, σπάνε ρεκόρ και επιτυγχάνουν νίκες.

    lexus lfa born on track
 •     lexus fuji nurburgring

  ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ

  FUJI SPEEDWAY ΚΑΙ NÜRBURGRING

  Οι περισσότερες δοκιμές μας διεξάγονται στον μυθικό αυτοκινητόδρομο Fuji Speedway στην Ιαπωνία. Μία από τις πιο προκλητικές αγωνιστικές πίστες στην οποία εμπνευστήκαμε τη Φιλοσοφία F.

  Δοκιμές γίνονται επίσης και στην Ευρώπη, στη διάσημη πίστα Nürburgring στη Γερμανία. Μια Eκδοση Nürburgring του LFA αποτίνει φόρο τιμής στην τοποθεσία. Είναι εξαιρετικό, και εξαιρετικά σπάνιο. Eχουν κατασκευαστεί μόλις 50 οχήματα.

  Το αποκαλυπτήρια του νέου Lexus LC luxury πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν από τον ετήσιο αγώνα 24 ωρών του Nürburgring.

 •     lexus performance heritage

  ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

  Το Lexus LFA είναι ένα supercar από κάθε άποψη. Συνεχίζει και ενδυναμώνει την κληρονομιά της καινοτομίας που δημιουργούν οι αγώνες. Καθαρό παράδειγμα φιλόδοξου οράματος που επιτεύχθηκε από ειδικούς, ενσωματώνει μια ελαφρώς "τρελή πλευρά" του πάθους που μας οδηγεί σε νέα όρια.

  Με το LFA θα βιώσετε την πλήρη έκφραση της επιθυμίας μας για δημιουργία της απόλυτης σύνδεσης μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού. Όμως, το επαναστατικό πνεύμα και τα χαρακτηριστικά του επηρεάζουν βαθιά και τα υπόλοιπα οχήματα της σειράς μας, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων F. Oτι ξεκινάει στο LFA σύντομα εφαρμόζεται και αλλού. Κυνηγάμε τις καλύτερες και συναρπαστικότερες επιδόσεις σε ολόκληρη τη σειρά Lexus. Για να το επιτύχουμε αυτό, μετατρέψαμε την αγωνιστική πίστα σε εργαστήριο καινοτομίας για τα μοντέλα F.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Στοχεύουμε πάντα τις καλύτερες και συναρπαστικότερες επιδόσεις σε ολόκληρη τη σειρά Lexus. Για να το επιτύχουμε αυτό, μετατρέψαμε την αγωνιστική πίστα σε εργαστήριο καινοτομίας για τα μοντέλα F.