ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

MOTORSPORT

Για να κατανοήσετε τη μοναδική και ισχυρή δέσμευση της Lexus στις αγωνιστικές επιδόσεις, κοιτάξτε τα supercar μας και αυτά που συναγωνιζόμαστε. Θα ανακαλύψτε απίστευτα ισχυρές εμπειρίες οδήγησης, από προσεχτική ανάπτυξη έως δοκιμές στην πίστα.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ SUPERCAR

Γεννημένο από πραγματικό πάθος, η δεκαετής αποστολή μας με στόχο τη δημιουργία του απόλυτου αυτοκινήτου των οδηγών μάς οδήγησε στο εμβληματικό LFA supercar. Ως σύγχρονο έμβλημα, όρισε νέα πρότυπα στον κόσμο των υψηλών επιδόσεων. Και έγινε το προσωπικό μας ορόσημο, εμπνέοντας το μέλλον των επιδόσεων Lexus.

    lexus lfa born on track
    lexus legendary status

ΕΜΠΝΕΥΣΗ SUPERCAR

ΜΥΘΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το LFA supercar αποτελεί την επιτομή των επιδόσεων Lexus και τη ρίζα της Φιλοσοφίας F. Αποκαλύφθηκε στην 41η Διεθνή Eκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2010, και θεωρείται ακόμα ένα θρυλικό supercar.

Αποκλειστικά και δημοφιλή, κατασκευάστηκαν μόλις 500. Λίγα σε αριθμό αλλά ισχυρά σε αντίκτυπο, αποθεώθηκαν από την αυτοκινητοβιομηχανία. Διαρκές σημείο αναφοράς, το LFA εξακολουθεί να εμπνέει το LC και άλλα μοντέλα F της σειράς Lexus.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ

Η αγωνιστική πίστα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά περιβάλλοντα που υπάρχουν, για την οποία προετοιμάζονται τα supercar μας. Κατασκευάζονται για να βοηθούν τις ομάδες να ξεπερνούν τον ανταγωνισμό όταν πρόκειται για την ταχύτητα ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή των επιδόσεων.

    lexus race ready

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Η Lexus έγινε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Ασία που κέρδισε τον αγώνα πρωταθλήματος VLN Endurance Championship στο Nürburgring Nordschleife. Eνα πρωτότυπο RC F GT3 πήρε τη νίκη συνολικά στον αγώνα VLN9 που έγινε στις 8 Οκτωβρίου του 2016. Αυτό το εξαιρετικό μοντέλο είναι γεμάτο χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας που στοχεύουν στην επίτευξη του καλύτερου από τον κινητήρα 540+ ίππων.

Είναι διακοσμημένο με ειδικά κατασκευασμένους μπροστινούς προφυλακτήρες που είναι σχεδιασμένοι για να ελαχιστοποιούν την οπισθέλκουσα. Μια ψηλή και φαρδιά αεροτομή στο πίσω μέρος δημιουργεί αρκετή κάθετη δύναμη για την ενίσχυση της σταθερότητας και της ταχύτητας στις πιο κλειστές στροφές. Όλα αυτά και περισσότερα το καθιστούν ένα περιουσιακό στοιχείο -και μια πραγματική απόλαυση- για οποιαδήποτε αγωνιστική ομάδα.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Όταν βρισκόμαστε στην πίστα, ενεργοποιούνται όλες μας οι αισθήσεις. Σε συνεχή επαγρύπνηση, παρατηρούμε και μαθαίνουμε κάθε στιγμή. Στη συνέχεια, ενσωματώνουμε την ενόραση που αποκτούμε στα μοντέλα F και F SPORT. Το αποτέλεσμα; Εκλεπτυσμένη, γεμάτη ενέργεια οδήγηση, σε συνδυασμό με πιο sport στυλ.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΜΟΝΤΕΛΑ F

  Εμπνευσμένα από τη F Φιλοσοφία, τα F Μοντέλα αναδεικνύουν την αγάπη μας και το πάθος μας για εξαιρετικές επιδόσεις. Καθίστε πίσω από το τιμόνι και μεταφερθείτε σε νέα επίπεδα αισθήσεων.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  F SPORT

  Επιλέξτε το αγαπημένο σας μοντέλο Lexus και δώστε του πιο sport εμφάνιση. Οι αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καθώς και η λεπτή ρύθμιση της ανάρτησης, ανεβάζουν τα αυτοκίνητα F SPORT σε νέα επίπεδα συναρπαστικής εμπειρίας.