lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ LEXUS

Οικολογική συμπεριφορά. Απρόσκοπτη οδήγηση. Ασυμβίβαστες επιδόσεις.

ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ LEXUS

Χτίζουμε έναν κόσμο χωρίς συμβιβασμούς. Αναμιγνύοντας τη φαντασία με την οικονομία, οι υβριδικοί κινητήρες Lexus πάντοτε θα παρέχουν τις επιδόσεις που περιμένετε και θα αποτελούν μια εξυπνότερη εναλλακτική στο πετρέλαιο - σε συνδυασμό με την πολυτελή ποιότητα που προσφέρουν οι αριστοτεχνίτες Takumi, ώστε να απολαύσετε με ηρεμία το ταξίδι σας. Υβριδικά Lexus: χωρίς πρίζες, χωρίς περισπασμούς, χωρίς συμβιβασμούς.

2017 lexus hybrid range 1920x1080 2
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LEXUS

ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ως γνήσιοι πρωτοπόροι, χρησιμοποιούμε την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει συνδυάζοντας ηλεκτροκινητήρες και κινητήρες καυσίμου στην υβριδική μας τεχνολογία από το 2004, για να σας προσφέρουμε την έξυπνη οικονομία και τις επιδόσεις που θα περιμένατε από ένα Lexus.

Πάντοτε αναζητούμε νέους τρόπους για να δημιουργήσουμε το μέλλον, και η αγάπη μας για την καινοτομία είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα υβριδικών οχημάτων από οποιονδήποτε άλλον κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων. Για αυτό μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο υβριδικά Lexus.

Ανακαλύψτε τα οφέλη των υβριδικών Lexus παρακάτω και δείτε γιατί τόσο πολλοί οδηγοί έχουν ήδη κάνει την έξυπνη επιλογή.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ

Από το έξυπνο hatchback ως το δυναμικό sedan ή το εντυπωσιακό SUV, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα υβριδικών μοντέλων από κάθε άλλον κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων, όλα πάντοτε έτοιμα για δράση. Βρείτε παρακάτω το Υβριδικό Lexus που ταιριάζει στο δικό σας στυλ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ LEXUS

Σε έναν κόσμο γεμάτο με πρωτιές, η Lexus πραγματικά κρατάει τα ηνία. Η φιλοσοφία μας της συνεχούς πρόκλησης του καθιερωμένου και της αέναης αναζήτησης επιφέρει πραγματική καινοτομία με αξιοζήλευτες επιδόσεις. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, αποκλειστικά στα LS 600h και LC 500h.

ΚΑΤΟΧΗ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ

My Lexus

Ως κάτοχος ενός υβριδικού Lexus εξασφαλίζετε κορυφαία εξυπηρέτηση. Τώρα, μπορείτε και ηλεκτρονικά να διαχειριστείτε εύκολα διαφορετικές πτυχές των υπηρεσιών μας μέσω του My Lexus.

Συντήρηση

Ακόμη και με την προηγμένη τους τεχνολογία, η φροντίδα των Υβριδικών Lexus παραμένει μια ξένοιαστη υπόθεση. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην τιμή ή στην πολυπλοκότητα της συντήρησης των υβριδικών μοντέλων.

Αξιοπιστία

Τα υβριδικά μας συστήματα είναι εξίσου αξιόπιστα με τις παραδοσιακές πηγές ισχύος, ενώ με την αυτοφορτιζόμενη τεχνολογία ποτέ δεν θα διατρέξετε τον κίνδυνο να μείνετε από μπαταρία.

Συντήρηση

Η συντήρηση του Υβριδικού σας Lexus είναι απλή χάρη στον Έλεγχο Υγείας Υβριδικού, που περιλαμβάνεται στο πακέτο Lexus Service.

Εγγύηση

Η υβριδική σας μπαταρία καλύπτεται τώρα από νέα 10-ετή εγγύηση που επεκτείνεται ανά έτος από τον 6ο χρόνο, μέσω του Lexus Hybrid Health Check.

Χρηματοδότηση

Απολαύστε οικονομική ευελιξία μέσα από την υπηρεσία χρηματοδότησης Lexus.

Next steps