Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ DIESEL

Τα Αυτοφορτιζόμενα Υβριδικά Lexus συνδυάζουν αρμονικά τη βενζινοκίνηση με την ηλεκτροκίνηση. Κάθε Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό Lexus έχει τη μοναδική ιδιότητα να επαναφορτίζεται καθώς εσείς οδηγείτε. Χωρίς diesel, χωρίς συμβιβασμούς. Είτε αναφερθούμε σε ένα μικρό hatchback, ένα SUV crossover, ένα sedan ή ακόμη και ένα sport coupé υψηλών επιδόσεων, κάθε μοντέλο της γκάμα των αυτοφορτιζόμενων υβριδικών Lexus προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και τρόπο ζωής. Η απαράμιλλη τεχνογνωσία μας, με περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια πωλήσεις διεθνώς, επισφραγίζει την κορυφαία υβριδική τεχνολογία Lexus.

ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ LEXUS

Επιλέξτε μία περιοχή για να ανακαλύψετε τα οφέλη των Αυτοφορτιζόμενων Υβριδικών Lexus.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ LEXUS

Ο βέλτιστος συνδυασμός βενζίνης και ηλεκτρισμού.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε τις προσδοκίες σας για τις υβριδικές επιδόσεις.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Στυλ, ευρυχωρία και αποτελεσματική ισχύς. Ναι, μπορείτε να τα έχετε όλα.

SELF-CHARGING HYBRID

Χτίζουμε έναν κόσμο χωρίς συμβιβασμούς. Αναμιγνύοντας τη φαντασία με την οικονομία, οι υβριδικοί κινητήρες Lexus πάντοτε θα παρέχουν τις επιδόσεις που περιμένετε και θα αποτελούν μια εξυπνότερη εναλλακτική στο πετρέλαιο - σε συνδυασμό με την πολυτελή ποιότητα που προσφέρουν οι αριστοτεχνίτες Takumi, ώστε να απολαύσετε με ηρεμία το ταξίδι σας. Υβριδικά Lexus: χωρίς περισπασμούς, χωρίς συμβιβασμούς.


 

 
  2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LEXUS

ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ως γνήσιοι πρωτοπόροι, χρησιμοποιούμε την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει συνδυάζοντας ηλεκτροκινητήρες και κινητήρες καυσίμου στην υβριδική μας τεχνολογία από το 2004, για να σας προσφέρουμε την έξυπνη οικονομία και τις επιδόσεις που θα περιμένατε από ένα Lexus.

Πάντοτε αναζητούμε νέους τρόπους για να δημιουργήσουμε το μέλλον, και η αγάπη μας για την καινοτομία είναι ο λόγος που διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα υβριδικών οχημάτων από οποιονδήποτε άλλον κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων. Για αυτό μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο υβριδικά Lexus.

Ανακαλύψτε τα οφέλη των υβριδικών Lexus παρακάτω και δείτε γιατί τόσοι πολλοί οδηγοί έχουν ήδη κάνει την έξυπνη επιλογή.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ

Από το έξυπνο hatchback ως το δυναμικό sedan ή το εντυπωσιακό SUV, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα υβριδικών μοντέλων από κάθε άλλον κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων, όλα πάντοτε έτοιμα για δράση. Βρείτε παρακάτω το Υβριδικό Lexus που ταιριάζει στο δικό σας στυλ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ LEXUS

Σε έναν κόσμο γεμάτο με πρωτιές, η Lexus πραγματικά κρατάει τα ηνία. Η φιλοσοφία μας της συνεχούς πρόκλησης του καθιερωμένου και της αέναης αναζήτησης επιφέρει πραγματική καινοτομία με αξιοζήλευτες επιδόσεις. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, αποκλειστικά στα LS 500h και LC 500h.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΠΡΟΙ

  Χάρη στο μοναδικό μας Υβριδικό Σύστημα Πολλαπλών Σταδίων - μια παγκόσμια πρωτιά στην υβριδική τεχνολογία από την Lexus, απόρροια της γνήσιας καινοτομίας - οι υβριδικές μας επιδόσεις εισέρχονται σε ένα νέο επίπεδο.

  Οι ακόμα πιο άμεσες αλλαγές, ο έλεγχος ακριβείας, η αποκριτική οδήγηση και οι συναρπαστικές επιδόσεις ενός κιβωτίου 10 ταχυτήτων περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, χάρη στην προσθήκη ενός κιβωτίου 4 ταχυτήτων ακριβείας στην ήδη εξαιρετική μετάδοση κίνησης.

  Το αποτέλεσμα είναι ένα υβριδικό σύστημα με άνευ προηγουμένου επιδόσεις, σε συνδυασμό με απαράμιλλη πολυτέλεια, οικονομία και μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας εντολή.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  Το σπορ κουπέ LC 500h και το σεντάν-ναυαρχίδα LS 500h κινούνται χάρη στην Υβριδική Τεχνολογία Πολλαπλών Σταδίων, μια παγκόσμια πρωτιά μας.

  Πρόκειται για καινοτομία επιδόσεων που διατίθεται αποκλειστικά στα Υβριδικά Lexus, χαρίζοντάς σας ισχύ όπου την χρειάζεστε, για απαράμιλλο χειρισμό και ευελιξία στον δρόμο. Ανακαλύψτε μια εμπειρία που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

ΓΙΑΤΙ LEXUS HYBRID

My Lexus

Ως κάτοχος ενός υβριδικού Lexus εξασφαλίζετε κορυφαία εξυπηρέτηση. Τώρα, μπορείτε και ηλεκτρονικά να διαχειριστείτε εύκολα διαφορετικές πτυχές των υπηρεσιών μας μέσω του My Lexus.

Συντήρηση

Ακόμη και με την προηγμένη τους τεχνολογία, η φροντίδα των Υβριδικών Lexus παραμένει μια ξένοιαστη υπόθεση. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην τιμή ή στην πολυπλοκότητα της συντήρησης των υβριδικών μοντέλων.

Αξιοπιστία

Τα υβριδικά μας συστήματα είναι εξίσου αξιόπιστα με τις παραδοσιακές πηγές ισχύος, ενώ με την αυτοφορτιζόμενη τεχνολογία ποτέ δεν θα διατρέξετε τον κίνδυνο να μείνετε από μπαταρία.

Συντήρηση

Η συντήρηση του Υβριδικού σας Lexus είναι απλή χάρη στον Έλεγχο Υγείας Υβριδικού, που περιλαμβάνεται στο πακέτο Lexus Service.

Εγγύηση

Η υβριδική σας μπαταρία καλύπτεται τώρα με εγγύηση έως 11 χρόνια που επεκτείνεται ανά έτος από τον 6ο χρόνο, μέσω του Lexus Hybrid Health Check.

Χρηματοδότηση

Απολαύστε οικονομική ευελιξία μέσα από την υπηρεσία χρηματοδότησης Lexus.