lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΩΣ ΠΡΩΤΟΠOΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟYΣ ΥΒΡΙΔΙΚHΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑΣ EΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡAΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚIΕΣ ΚΑΤΑΓΡAΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΩΛHΣΕΙΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝHΤΩΝ ΣΕ OΛΟ ΤΟΝ ΚOΣΜΟ

“Mε πάνω από μια δεκαετία πρωτοπορίας και αναπτυξιακής εμπειρίας στην υβριδική τεχνολογία, μπορείτε να νιώθετε σιγουριά ότι κάθε καινοτομία έχει ενσωματωθεί πλήρως στην γκάμα υβριδικών μοντέλων Lexus, με ισχυρή απόδειξη την εξοικονόμηση εκατομμύριων λίτρων καυσίμου στους δρόμους ανά τον κόσμο. Mε το ολοκαίνουριο LC 500h, εξελίσσουμε την υβριδική τεχνολογία περισσότερο από ποτέ άλλοτε, παρουσιάζοντας το πρώτο στον κόσμο Υβριδικό Σύστημα Πολλαπλών Σταδίων. Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει όλα τα στοιχεία ενός πλήρους υβριδικού συστήματος κίνησης με βενζινοκινητήρα V6 3,5 λίτρων, με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, με μπαταρία ιόντων λιθίου και με αυτόματο κιβώτιο 4 ταχυτήτων.

Ο ισχυρός αυτός συνδυασμός ενισχύει την Υβριδική Μετάδοση Πολλαπλών Σταδίων και 10 ταχυτήτων, δίνοντας τη δυνατότητα στο LC να επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Συνδυάζοντας την απαράμιλλη υβριδική τεχνογνωσία με τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και τη μοναδική κατασκευαστική ποιότητα "Takumi" το αποτέλεσμα είναι η πιο πλήρης γκάμα πολυτελών υβριδικών αυτοκινήτων που διατίθεται σήμερα.

  • Εκλεπτυσμένη ισχύς
  • Απίστευτη οικονομία καυσίμου
  • Απαράμιλλη πολυτέλεια

Αυτή είναι η δύναμη του h.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Lexus Hybrid Drive συνδυάζει τη συναρπαστική απόδοση ενός ισχυρού βενζινοκινητήρα με την οικονομία ενός ηλεκτροκινητήρα - και τους εναλλάσσει απρόσκοπτα ενώ εσείς οδηγείτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται κανένας συμβιβασμός, με ισχυρή επιτάχυνση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και σημαντικά μειωμένες εκπομπές CO2.

Όλα τα υβριδικά μοντέλα της σειράς, έχουν τη μοναδική ικανότητα να κινούνται μόνο με ηλεκτρισμό στη λειτουργία Ηλεκτρικού Οχήματος (EV).

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Οδηγήστε ένα υβριδικό Lexus και ανακαλύψτε αμέσως την αρμονική σύνδεση των τεχνολογιών που προσφέρει.

  • Ξεκινήστε με τη λειτουργία EV
  • Παρατηρήστε πόσο αθόρυβα κινείται
  • Στο σημείο αυτό το όχημα σας δεν καταναλώνει καύσιμα και δεν παράγει ρύπους
  • Αυτό θα συνεχιστεί όταν η ταχύτητα παραμείνει χαμηλή ή όταν σταματάτε και ξεκινάτε κατά τις ώρες αιχμής μέσα στη πόλη
  • Καθώς επιταχύνετε, ο ηλεκτροκινητήρας παρέχει μια έντονη δόση ροπής
  • Έπειτα, το σύστημα εισάγει απρόσκοπτα την ισχυρή ώθηση του βενζινοκινητήρα Δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε τη μετάβαση αυτή - το προηγμένο σύστημα Lexus Hybrid Drive την αναλαμβάνει αυτόματα
  • Απολαύστε μια ομαλή και εξελιγμένη οδηγική εμπειρία

ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙA

Ακόμη και η επιβράδυνση «αξιοποιείται» με έξυπνο τρόπο. Το σύστημα χρησιμοποιεί την τεχνική Ανακύκλωσης Ισχύος Πέδησης με την οποία συλλέγει την κινητική ενέργεια που προκαλείται όταν πατάτε φρένο. Η ενέργεια αυτή επαναχρησιμοποιείται για την εκ νέου φόρτιση της ηλεκτρικής μπαταρίας. Το αποτέλεσμα είναι ότι δε θα χρειαστεί ποτέ να σταματήσετε για να «φορτίσετε» το Lexus Hybrid Drive

ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ LEXUS
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

Ένας βενζινοκινητήρας και ένας ηλεκτροκινητήρας που συνεργάζονται αρμονικά, καταναλώνουν σημαντικά λιγότερα καύσιμα και παράγουν χαμηλότερες εκπομπές CO2. Χρησιμοποιείτε τον εξελιγμένο βεζινοκινητήρα μόνο σε υψηλότερες ταχύτητες - και έτσι η συνολική οικονομία καυσίμου είναι εξαιρετική.

Και όταν χρησιμοποιείτε μόνο τον ηλεκτροκινητήρα σε χαμηλότερες ταχύτητες, οι εκπομπές μηδενίζονται. Ένα εξελιγμένο Υβριδικό Lexus είναι πραγματικά η έξυπνη επιλογή, που σας χαρίζει μέγιστη πολυτέλεια με ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η LEXUS ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΠΛΗΡΩΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
Όλα
Μικρά & Σεντάν
Crossover

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ

Δεν υπάρχουν οχήματα που να αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας. Παρακαλούμε διευρύνετε την αναζήτησή σας και προσπαθήστε ξανά.

CT

CT

COMPACT LUXURY

Tο πρώτο στον κόσμο πολυτελές, Πλήρως Υβριδικό Compact αυτοκίνητο.

2017 Lexus NX 300h Home Range Exterior

NX

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ CROSSOVER

Ισχυρές επιδόσεις, άψογες γραμμές και απόλυτος εκλεπτυσμός - το NX επανακαθορίζει το πολυτελές Crossover.

RX MY 16

RX

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ SUV

Tο επαναστατικό RX παρέχει δυναμική ισχύ, άνετους χώρους και απίστευτη οικονομία.

IS 300h MY 17

IS

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ SEDAN ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Συνδυάζοντας κομψότητα και σπορ δυναμισμό, το IS προσφέρει μια μοναδική ισορροπία πολυτελούς άνεσης και επιδόσεων.

GS MY 16

GS

ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Το νέο GS συνδυάζει τολμηρό και δυναμικό σχεδιασμό, ακριβή χειρισμό, πρωτοποριακή τεχνολογία, και ένα ευρύχωρο, σύγχρονο εσωτερικό.

2017 Lexus LS 600h F SPORT Home Range Exterior 460 480

LS

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ισχυρές επιδόσεις, άψογες γραμμές και απόλυτος εκλεπτυσμός. Το LS επανακαθορίζει το πολυτελές σεντάν.

2017 Lexus LC 500h Home Range Exterior 460 480

LC

ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ

Βιώστε την εμπειρία του πιο προηγμένου υβριδικού μας αυτοκινήτου μέχρι τώρα – το πρώτο με Υβριδικό Σύστημα Πολλαπλών Σταδίων

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ