ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ LEXUS

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περιβαλλοντικά υπεύθυνη, οικονομικά αποδοτική, πρωτοποριακή πολυτέλεια. Το εταιρικό αυτοκίνητο με τόσο υψηλές επιδόσεις όσο η επιχείρησή σας, και η πιο έξυπνη εναλλακτική στα πετρελαιοκίνητα.

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ανώτερη οικονομία καυσίμου, υψηλής τεχνολογίας συστήματα υποστήριξης οδηγού και σχεδιασμό και τεχνική Takumi δεν απολαμβάνουν πλέον μόνο οι ιδιώτες. Σε συνδυασμό με τις επιδόσεις και την καινοτομία Lexus, η αγορά ενός Αυτοφορτιζόμενου Υβριδικού Lexus είναι πλέον η έξυπνη επιλογή για οποιαδήποτε επιχείρηση.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

  Η σειρά Υβριδικών Lexus είναι ο έξυπνος τρόπος για να τιμήσετε τις δεσμεύσεις σας για τη μείωση του ίχνους άνθρακα της επιχείρησής σας. Η πρωτοποριακή μας τεχνολογία κάνει τη διαφορά στην τοπική και παγκόσμια περιβαλλοντική ρύπανση, μειώνοντας τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων και συμβάλλοντας στον καθαρισμό του αέρα στην πόλη σας.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία και η αποδεδειγμένη οικονομία καυσίμου των Υβριδικών Lexus συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των εξόδων λειτουργίας, και συνεπώς στην οικονομική εξυγίανση.

  Η κατοχή ενός Αυτοφορτιζόμενου Υβριδικού Lexus είναι σαν την κατοχή αυτοκινήτων απλού καυσίμου - ποτέ πιο πολύπλοκη, αλλά με πρόσθετα οφέλη. Μπορείτε να προσδοκάτε την εξαιρετική αξιοπιστία ενός Lexus, χωρίς πρόσθετα έξοδα συντήρησης και με Ελέγχους Υγείας Υβριδικού σε κάθε σέρβις.

  Τα υβριδικά δεν είναι μόνο οικονομικά ως προς το καύσιμο: μπορούν να ευνοήσουν και τα πάγια έξοδα της επιχείρησής σας. Σε διάστημα τριών ετών, τα υβριδικά μπορούν να προσφέρουν εξοικονόμηση σε εταιρικούς φόρους και σε προσωπικά οφέλη σε είδος.

  Η μετάβαση σε Υβριδικά Lexus μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική επένδυση για την εταιρεία σας.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  Φτάστε εκεί που θέλετε, με στυλ. Η διπλή πηγή ισχύος σάς προσφέρει γρήγορη και σίγουρη ισχύ στον δρόμο, καθώς και πιο ομαλή πορεία στις μεγαλύτερες αποστάσεις.

  Η προσέγγισή μας στην οικονομία καυσίμου, σε ολόκληρη την γκάμα Αυτοφορτιζόμενων Υβριδικών οχημάτων Lexus εξασφαλίζει πιο αθόρυβες καμπίνες, προσφέροντάς σας ένα ήρεμο καταφύγιο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση - και όλα σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της τεχνικής Takumi.

  Eτσι, είτε πρόκειται για μια συνάντηση μεγάλης σημασίας, είτε για λίγο χρόνο περισυλλογής, μπορείτε να φτάνετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για να αποδώσετε.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ

Ανακαλύψτε ολόκληρη την γκάμα Αυτοφορτιζόμενων Υβριδικών Lexus για επιχειρήσεις, τη μεγαλύτερη συλλογή από όλους τους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LEXUS

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Η αριστοτεχνική κατασκευή δεν είναι απλά ένα φινίρισμα, είναι ο πυρήνας της προσέγγισής μας στην απόλυτη ποιότητα. Οι αρχιτεχνίτες Takumi συνδυάζουν παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονη τεχνολογία σε κάθε στάδιο της κατασκευής, από τη διαμόρφωση του κομψού, εστιασμένου στις επιδόσεις σασί, μέχρι τα χειροποίητα διακοσμητικά στο εσωτερικό, όλα προς την κατεύθυνση ενός άψογου τελικού προϊόντος.

Τα ευφυή μας συστήματα ασφαλείας, το Σύστημα Ασφάλειας Lexus+ και το Σύστημα Ασφάλειας Lexus+ Α, επίσης παρέχουν πρωτοποριακή υποστήριξη οδηγού με τεχνολογίες αιχμής, "διαβάζοντας" τον δρόμο και τις προθέσεις του οδηγού και προσφέροντας μέγιστο έλεγχο, αυτοπεποίθηση και άνεση καθώς οδηγείτε.

Σιγουριά για κάθε διαχειριστή εταιρείας ή στόλου αυτοκινήτων.

Next steps