ΑΥΤΟΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ LEXUS

ΓΙΑΤΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ

Μια μοναδική ισορροπία δύναμης και οικονομίας, συνδυασμένη με έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Υψηλές επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς από τα Υβριδικά Μοντέλα Lexus, προσφέροντας οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και βρείτε απαντήσεις σε κάθε σας απορία. Σύντομα θα μάθετε γιατί τα Υβριδικά Μοντέλα Lexus αποτελούν την κυρίαρχη επιλογή για εκατομμύρια οδηγούς.

2017 lexus understanding hybrid portrait self charging

ΟΦΕΛΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα plug-in υβριδικά που απαιτούν φόρτιση, το Υβριδικό Lexus δε θα χρειαστεί ποτέ να το συνδέσετε σε εξωτερική πρίζα - είναι αυτοφορτιζόμενο και πάντοτε έτοιμο για δράση.

Είτε προτιμάτε μια βόλτα στην πόλη είτε ένα ταξίδι με την οικογένεια σε πιο μακρινή απόσταση, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε το αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό Lexus που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

6 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ LEXUS;

  Τα Αυτοφορτιζόμενα Υβριδικά Lexus συνδυάζουν με έξυπνο τρόπο βενζινοκινητήρες με ηλεκτροκινητήρες. Οι εσωτερικές τεχνολογίες του αυτοκινήτου επιλέγουν αυτόματα την καταλληλότερη πηγή ισχύος με βάση τον τρόπο οδήγησής σας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξασφάλιση οικονομίας καυσίμου και μηδενικών εκπομπών.

 • ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ;

  Όχι. Οι υβριδικοί μας κινητήρες φορτίζουν αυτόματα τις μπαταρίες του ηλεκτροκινητήρα μέσω της πρωτοποριακής μετατροπής ενέργειας και της αναγέννησης ισχύος πέδησης.

 • ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ;

  Δεν υπάρχουν πρόσθετα έξοδα λειτουργίας ή συντήρησης για τα υβριδικά οχήματα Lexus. Πράγματι, μακροπρόθεσμα είναι πιθανότερο να εξοικονομήσετε χρήματα για καύσιμα όταν το Υβριδικό σας Lexus επιλέγει να χρησιμοποιεί τους ηλεκτροκινητήρες, αλλά και να έχετε φορολογικά οφέλη λόγω των μειωμένων εκπομπών, όπου ισχύουν.

 • ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΤΡΕΣ;

  Τα υβριδικά μας μοντέλα έχουν λιγότερα μηχανικά μέρη και αυτό αυτομάτως τα κάνει πιο αξιόπιστα και εξαιρετικά ανθεκτικά.

  Οι ηλεκτροκινητήρες και οι γεννήτριες δεν απαιτούν καμία συντήρηση και για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κλείσετε ραντεβού για ένα Hybrid Health Check.

 • ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ;

  Ποτέ. Πράγματι, τα μοντέλα μας λειτουργούν καλύτερα από τα συνήθη οχήματα, ειδικά όταν ξεκινάτε με τη λειτουργία Ηλεκτρικού Οχήματος (EV) και αφήνετε το Lexus σας να μεταβεί στη βενζινοκίνηση όταν χρειαστεί.

 • ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

  Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του Υβριδικού σας Lexus, είναι να πραγματοποιείτε ετησίως και εντελώς δωρεάν, ένα Hybrid Health Check με το service σας.


 

 
  2017 lexus understanding hybrid cinemagraph engine fallback

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Οδηγώντας ένα Υβριδικό Lexus, θα καταλάβετε πώς οι δύο πηγές ισχύος εναλλάσσονται απρόσκοπτα, παρέχοντας σας περισσότερο έλεγχο και ηρεμία.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait thoughtful living

  ΟΦΕΛΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΖΩΗΣ

  Η επιλογή ενός Αυτοφορτιζόμενου Υβριδικού Lexus που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας δεν είναι δύσκολη απόφαση.

  Τα Υβριδικά Lexus εστιάζουν στην ευκολία και την άνεση, και είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας.

  Τα πρωτοποριακά συστήματα κίνησης της Lexus είναι τοποθετημένα με εξαιρετική εργονομία, για να απολαμβάνετε και να αξιοποιείτε στο μέγιστο τους εσωτερικούς χώρους και τους χώρους αποσκευών.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait cleaner future

  ΟΦΕΛΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  ΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

  Οι εκπομπές ρύπων αποδεδειγμένα βλάπτουν το περιβάλλον σε παγκόσμια κλίμακα. Από την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής έως την απλή βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις πόλεις μας, η Lexus καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κινείται έξυπνα και πρωτοποριακά μειώνοντας έτσι το αποτύπωμα της.

  Στην Lexus, υιοθετούμε οικολογικές τεχνικές με στόχο τη μείωση των εκπομπών κατά την παραγωγή ενώ παράλληλα αξιοποιούμε ποικίλους τρόπους ανακύκλωσης στα γραφεία μας.

  Η κίνηση των Υβριδικών Lexus μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές αερίων στο ένα δέκατο του Προτύπου 2014 Euro 6 Diesel.

  Θα σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε το περιβάλλον, χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς τις κορυφαίες επιδόσεις, την ποιότητα και τον σχεδιασμό τη σχεδίαση της Lexus.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait smarter economics

  ΟΦΕΛΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  Η υβριδική τεχνολογία αφήνει μικρότερο αποτύπωμα τόσο στο περιβάλλον όσο και στο έξοδα σας.

  Με μέγιστη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων, μπορείτε να μειώσετε τα κόστη σας καθώς και να επωφεληθείτε από τις φορολογικές απαλλαγές*

  Τα υβριδικά εξαρτήματα, η συντήρηση και το service γίνονται από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας - όπως θα περίμενε κανείς από την Εξυπηρέτηση Lexus. Επίσης προσφέρουμε δωρεάν και Hybrid Health Check, στα πλαίσια του service, έτσι ώστε το υβριδικό σας όχημα να λειτουργεί πάντα άψογα.

  (*σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα).

FAQ

Από το 2004, έχουμε χαράξει την πορεία της υβριδικής τεχνολογίας και γρήγορα αναδειχθήκαμε κορυφαία επιλογή παγκοσμίως για τα πολυτελή υβριδικά οχήματα.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση.

Δείτε τις πιο Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2808555.

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

  Eνα υβριδικό αυτοκίνητο έχει δύο πηγές ισχύος: έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Σε ένα πλήρως υβριδικό σύστημα - όπως το Lexus Hybrid Drive - το αυτοκίνητο μπορεί να λειτουργήσει με τον καθένα ξεχωριστά ή και με τους δύο μαζί. Eνα υβριδικό σύστημα παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης και ελέγχει απρόσκοπτα τη ροή ισχύος. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη οικονομία, μειωμένες εκπομπές και βελτιστοποιημένες επιδόσεις.

 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;

  Οι βενζινοκινητήρες αποδίδουν καλύτερα σε σταθερές ταχύτητες, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες είναι ιδανικοί για επιτάχυνση και σταθερή πορεία σε χαμηλές ταχύτητες. Τα υβριδικά αυτοκίνητα εκμεταλλεύονται τα οφέλη και των δύο.

  Στα Υβριδικά Lexus, η Μονάδα Ελέγχου Ισχύος παρακολουθεί έξυπνα τις συνθήκες οδήγησης και επιλέγει ποια πηγή ισχύος πρέπει να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Τις εναλλάσσει απρόσκοπτα ή συνδυάζει και τις δύο. Γίνεται η βέλτιστη επιλογή για εσάς, ώστε να απολαύσετε βελτιωμένη ισχύ, γρήγορη επιτάχυνση και δυναμικό χειρισμό.

  Η υβριδική μας τεχνολογία, που συνδυάζεται με άψογα ρυθμισμένη αεροδυναμική και ελαφριά υλικά, σας εξασφαλίζει επίσης εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Και όταν οδηγείτε μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα, το αυτοκίνητό σας δεν παράγει καθόλου εκπομπές.

 • ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ LEXUS;

  Τα υβριδικά μας μοντέλα διαθέτουν λιγότερα μηχανικά μέρη σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο αξιόπιστα και εξαιρετικά ανθεκτικά, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες και οι γεννήτριές τους δεν απαιτούν καμία συντήρηση.

 • Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ;

  Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το Υβριδικό σας Lexus είναι σε άψογη κατάσταση με το Hybrid Health Check, εντελώς δωρεάν στα πλαίσια του ετήσιου service. Αλλά και όταν δεν πρόκειται να κάνετε σέρβις άμεσα, μπορείτε να προγραμματίσετε τον ίδιο έλεγχο για σιγουριά.

 • ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ;

  Τα Υβριδικά μας έχουν τα ίδια άριστα σχεδιασμένα και αυστηρά δοκιμασμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, με την εγγύηση της Lexus. Είναι εξαιρετικά ασφαλή στην οδήγηση, προσφέροντάς σας απόλυτη σιγουριά.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;

  Το υβριδικό αυτοκίνητο καταναλώνει καύσιμο μόνο όταν είναι απαραίτητο. Oταν ταξιδεύετε με χαμηλή ταχύτητα, το όχημά σας μεταβαίνει απρόσκοπτα στη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό σημαίνει ότι το υβριδικό αυτοκίνητο είναι αποδοτικό, οικονομικό και έχει χαμηλές εκπομπές ρύπων, ακόμη και όταν επιταχύνετε. Oταν οδηγείτε μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα, το αυτοκίνητό σας δεν έχει καθόλου εκπομπές. Επίσης βελτιστοποιείται η συνολική απόδοση του οχήματός σας.

 • ΤΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ LEXUS ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ;

  Η πρωτοπορία μας είναι αυθεντική, αφού πρώτοι κατασκευάσαμε πλήρως Υβριδικά αυτοκίνητα. Eκτοτε τελειοποιούμε την προσέγγισή μας. Συνολικά, πάνω από ένα εκατομμύριο οδηγοί έχουν ταξιδέψει εκατομμύρια χιλιόμετρα σε όλο τον κόσμο χάρις στο κορυφαίο υβριδικό μας σύστημά.

  Σε αντίθεση με άλλα συστήματα, το Lexus Hybrid Drive μπορεί να λειτουργεί μόνο με ηλεκτρισμό στις χαμηλές ταχύτητες. Αυτό σημαίνει μηδενικές εκπομπές και μεγάλη οικονομία. Τα ανταγωνιστικά συστήματα συνήθως έχουν πολύ μικρότερους ηλεκτροκινητήρες, που λειτουργούν μόνο παράλληλα με τον βενζινοκινητήρα - και δεν μπορούν από μόνοι τους να δώσουν κίνηση στο αυτοκίνητο.

 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΙΣΧΥΟΣ;

  Δεν χρειάζεται. Η ευφυής Μονάδα Ελέγχου Ισχύος παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης και ελέγχει απρόσκοπτα τη ροή ισχύος, μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων και ενισχύοντας την απόδοση όταν είστε στον δρόμο. Από την εκκίνηση στην επιτάχυνση, στα μέσα της διαδρομής και στην επιβράδυνση, το σύστημα κάνει την καλύτερη επιλογή για εσάς.

  Για μηδενικές εκπομπές και μέγιστη οικονομία, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μόνο ηλεκτρισμό για μικρά χρονικά διαστήματα και εφόσον οι συνθήκες οδήγησης το επιτρέπουν.

 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΥ LEXUS ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;

  Δεν χρειάζεται να φορτίζετε το Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό Lexus σας - είναι πάντοτε έτοιμο για δράση.

  Όπως και με τα συμβατικά οχήματα, η μπαταρία μπορεί να εξαντληθεί εάν δεν την χρησιμοποιήσετε για μεγάλο διάστημα, π.χ. όταν πάτε διακοπές. Αλλά είναι απίθανο. Και εάν συμβεί, το αυτοκίνητό σας θα ξεκινήσει με τον βενζινοκινητήρα.

  Η εξελιγμένη, συμπαγής μπαταρία φορτίζεται ενώ οδηγείτε. Επίσης φορτίζεται μέσω της ECB-R (Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενη Πέδηση-Αναγέννηση). Αυτή η έξυπνη τεχνική συλλέγει ενέργεια όταν φρενάρετε, μετατρέποντάς την σε ηλεκτρισμό για τη φόρτιση της μπαταρίας.

 • ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ LEXUS ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;

  Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τις συνθήκες οδήγησης και το πόσο φορτωμένο είναι το αυτοκίνητό σας.

  Το Υβριδικό σας Lexus μπορεί να λειτουργεί μόνο με την μπαταρία σε χαμηλές ταχύτητες. Το σύστημά μας παρακολουθεί έξυπνα την μπαταρία και διατηρεί πάντοτε ένα ελάχιστο επίπεδο φόρτισης. Εάν οδηγείτε σε μεγάλες αποστάσεις ή σε μεγαλύτερες ταχύτητες, ενεργοποιείται ο βενζινοκινητήρας.

 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΥ LEXUS ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;

  Τα Υβριδικά Lexus έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με τα συμβατικά αυτοκίνητα. Όπως και με κάθε άλλο αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τις συνθήκες οδήγησης και να προσέχετε ιδιαίτερα όταν απαιτείται. Πάντοτε να αποφεύγετε την οδήγηση όταν υπάρχει προειδοποίηση για ακραίες καιρικές συνθήκες.

 • ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ LEXUS HYBRID DRIVE ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ;

  Όλα τα Υβριδικά μοντέλα Lexus έχουν δύο πηγές ισχύος: έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Και οι δύο μπορούν να κινήσουν αυτόνομα το αυτοκίνητο ή να λειτουργήσουν συνδυαστικά. Η πιο προηγμένη Μονάδα Ελέγχου Ισχύος στον κόσμο παρακολουθεί έξυπνα τις συνθήκες οδήγησης και ελέγχει απρόσκοπτα τη ροή ισχύος. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη οικονομία, μειωμένες εκπομπές και βελτιστοποιημένες επιδόσεις.

  Τα Υβριδικά μας είναι τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας τους, οπότε θα απολαύσετε τις υψηλότερες προδιαγραφές και την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Και είτε το χρησιμοποιείτε ως προσωπικό ή εταιρικό αυτοκίνητο, το Υβριδικό Lexus θα σας εξοικονομήσει χρήματα ενώ παράλληλα μειώνει τον περιβαλλοντικό σας αντίκτυπο.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ LEXUS ΠΡΙΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ;

  Τα υβριδικά αυτοκίνητα μεταβαίνουν σε βενζινοκίνηση όταν φτάσουν σε ορισμένη ταχύτητα. Σε βέλτιστες συνθήκες, το υβριδικό όχημα μπορεί να φτάσει έως τα 50 km/h - ή και τα 65 km/h στο ΝΧ - μόνο με ηλεκτρισμό, πριν ενεργοποιηθεί ο βενζινοκινητήρας.

Next steps