lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ LEXUS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ 2015

Η LEXUS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ SENSE-WEAR ΤΩΝ EMANUELA CORTI ΚΑΙ IVAN PARATI (CARAVAN) ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ LEXUS.

Η επιλογή έγινε με βάση τις παρουσιάσεις, από τους τέσσερις φιναλίστ, των πρωτότυπων έργων τους με θέμα τις "Αισθήσεις". Μαζί με τα έργα των άλλων 11 φιναλίστ, το βραβευμένο έργο εκτίθεται στο "Lexus - Ένα Ταξίδι των Αισθήσεων", ένα βιωματικό έκθεμα που παρουσιάζει η Lexus στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου 2015. Το φετινό Βραβείο Σχεδιασμού Lexus είχε μεγάλο αριθμό συμμετοχών, με διάφορες υπέροχες και πρωτότυπες ιδέες. Σε αρμονία με το θέμα, τις "Αισθήσεις", πολλές συμμετοχές αφορούσαν τις πέντε αισθήσεις ή τις συναισθηματικές, και όχι απτές, πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας.

Την Τρίτη 14 Απριλίου, η Lexus International άνοιξε για το κοινό την έκθεση "Lexus – Ένα Ταξίδι των Αισθήσεων" στο Spazio Lexus στην Torneria του Μιλάνου. Η έκθεση πρόσφερε μια εκπληκτική εμπειρία που αφύπνισε τις αισθήσεις, συναρπάζοντάς τις, με το ταξίδι της Lexus. Το έργο δημιουργήθηκε από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Philippe Nigro, με τη συνεργασία του διάσημου σεφ Hajime Yoneda.

Lexus – Ένα Ταξίδι των Αισθήσεων

Το έργο Lexus – Ένα Ταξίδι των Αισθήσεων παρουσίασε μία ευρεία και συναρπαστική αισθητηριακή εμπειρία με θέμα τις "Αισθήσεις", μια έννοια θεμελιώδη για τη μάρκα Lexus. Όταν ο σχεδιαστής Philippe Nigro επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο Lexus, εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα όταν έμαθε πόση φροντίδα αφιερώνεται όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στις αόρατες εσωτερικές λεπτομέρειες. Η διαπίστωση αυτή τον οδήγησε στο σχεδιαστικό concept "Inside-Out", που επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώνουν την ομορφιά από κάθε οπτική γωνία. Αποκαλύπτοντας πράγματα που συνήθως είναι κρυμμένα, η Lexus καλεί τους επισκέπτες να κάνουν νέες ανακαλύψεις και να βιώσουν νέες εμπειρίες σε κάθε μία από τις τρεις ζώνες.

Ζώνη1: Συμμετοχή των Αισθήσεων

Σε αυτή τη ζώνη εκτίθεντο μία ειδική έκδοση του LF-SA concept αυτοκινήτου που παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2015. Το αυτοκίνητο, τοποθετημένο μέσα σε ένα ιδιότυπο κουκούλι, περιβαλλόταν από πολυάριθμους κυρτούς καθρέφτες που δημιουργούσαν απροσδόκητες αντανακλάσεις, και φωτισμό που δημιουργούσε μια ρευστή κίνηση η οποία διέγειρε τη φαντασία.

Ζώνη 2: Εξερεύνηση των Αισθήσεων

Σε αυτή τη ζώνη εκτίθεντο τα έργα δώδεκα φιναλίστ, 4 πρωτότυπα σχέδια και 8 πάνελ, επιλεγμένα από 1.171 συμμετοχές από 72 χώρες. Μεταξύ αυτών και το Grand Prix έργο “Sense-Wear” των Emanuela Corti και Ivan Parati (Caravan). Ορισμένα από τα πρωτότυπα έργα πρόσφεραν διαδραστικές εμπειρίες στους επισκέπτες. Ο χώρος είχε μια ήσυχη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που επέτρεπε στους επισκέπτες να βιώσουν απόλυτα την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα κάθε έργου, και να αναλογιστούν κατά πόσο είναι ικανό να διαμορφώσει το μέλλον.

Ζώνη 3: Εμπειρία 5 Αισθήσεων

Σε αυτή τη συνεργασία του Philippe Nigro με τον Hajime Yoneda, στο αισθητηριακό ταξίδι προστίθετο μία γευστική απόχρωση. Κατά τη δημιουργία μιας μοναδικής γευστικής αίσθησης, ο Σεφ Yoneda, που και ο ίδιος οδηγεί Lexus, βασίστηκε στις προσωπικές του εμπειρίες από την απόλαυση της οδήγησης στη φύση, όταν και οι πέντε αισθήσεις βρίσκονται σε εγρήγορση.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ