lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

LEXUS - ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ, Η LEXUS ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ SALONE DEL MOBILE DI MILANO (ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ). ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑ, Η LEXUS ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ DESIGN.

Η φετινή έκθεση, με τίτλο “LEXUS – ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ” μας μετέφερε σε ένα ταξίδι μέσα από τρεις ζώνες που δημιούργησε ο Γάλλος σχεδιαστής Philippe Nigro. Κάθε ζώνη αφύπνιζε τις πέντε αισθήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Οι αισθήσεις είναι εγγενές κομμάτι της ζωής: μας επιτρέπουν να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. Στα πλαίσια αυτού του σκόπιμα διευρυμένου θέματος, που εμπεριέχει την όραση, την ακοή, την αίσθηση, την οσμή και τη γεύση, ανοιγόμαστε σε μια τεράστια γκάμα δυνατοτήτων. Το θέμα αυτό έχει ιδιαίτερη εφαρμογή στη Lexus, καθώς η όλη οδηγική εμπειρία αφορά τις αισθήσεις: βλέπουμε τον εντυπωσιακό εξωτερικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων, ακούμε τον ήχο των άψογα ρυθμισμένων κινητήρων και νιώθουμε την αίσθηση του τιμονιού όταν παίρνουμε μια στροφή. Όλες οι αισθήσεις συμμετέχουν.

Ο Philippe Nigro είπε: "Όταν επισκέφτηκα εργοστάσια της Lexus για να δω πώς σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόση φροντίδα αφιερώνουν όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στις μη ορατές εσωτερικές λεπτομέρειες. Αυτή η ενόραση ήταν που με οδήγησε στο σχεδιαστικό concept "Inside-Out" που επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώνουν την ομορφιά από κάθε οπτική γωνία".”

Αποκαλύπτοντας πράγματα που συνήθως είναι κρυμμένα, η Lexus κάλεσε τους επισκέπτες να κάνουν νέες ανακαλύψεις και να βιώσουν νέες εμπειρίες .

Ζώνη1: Νέες ενοράσεις στον σχεδιασμό Lexus

Το concept αυτό, που δημιουργήθηκε από το ευρωπαϊκό στούντιο σχεδιασμού της εταιρίας, το ED², αποτελούσε την απόλυτη αναπαράσταση του πάθους της Lexus για τις ανερχόμενες σχεδιαστικές τάσεις.

Το concept αυτό, που δημιουργήθηκε από το ευρωπαϊκό στούντιο σχεδιασμού της εταιρίας, το ED², αποτελεί την απόλυτη αναπαράσταση του πάθους της Lexus για τις ανερχόμενες σχεδιαστικές τάσεις.

Ζώνη 2: Το Βραβείο Σχεδιασμού Lexus 2015 - Ιδέες που διαμορφώνουν το μέλλον

Τα έργα των δώδεκα φιναλίστ του Βραβείου Σχεδιασμού Lexus 2015 παρουσιάστηκαν σε ειδικό εκθεσιακό χώρο. Οι επισκέπτες γίνονταν δεκτοί σε ένα φουαγιέ όπου κυριαρχούσε το ξύλο και οδηγούσε στον εκθεσιακό χώρο όπου εκτίθεντο τα πρωτότυπα και πάνελ. Ο χώρος είχε μια ήσυχη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που επέτρεπε στους επισκέπτες να βιώνουν στο έπακρο την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα κάθε έργου, και να αναλογίζονται κατά πόσο είναι ικανό να διαμορφώσει το μέλλον.

Ζώνη 3: Εμπειρία και για τις 5 αισθήσεις

Οι επισκέπτες κλήθηκαν να εξερευνήσουν διαδοχικά τρία κουκούλια, κατασκευασμένα από ένα πολύπλοκο ξύλινο πλέγμα. Τα κουκούλια, που ονομάζονταν “Βροχή”, “Ξύλο” και "Γη" δημιουργούσαν ένα πρωτογενές περιβάλλον στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούσαν να απολαύσουν το έργο του σχεδιαστή τροφίμων Hajime Yoneda, καθώς προχωρούσαμ σε ένα ταξίδι των αισθήσεων, βιώνοντας την εμπειρία "Lexus".

Στο πρώτο κουκούλι, οι επισκέπτες παραλάμβαναν "νιφάδες βροχής" και έπειτα έμπαιναν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, προκειμένου να βιώσουν την αίσθηση και τον ήχο της βροχής που πέφτει.

Καθώς εισέρχονταν στη δεύτερη αίθουσα, οι επισκέπτες λάμβαναν χειροποίητες σοκολάτες, ενώ βίωναν εντονότερα τις μυρωδιές, τους ήχους και τη γεύση του δάσους.

Τέλος, οι επισκέπτες γεύτηκαν ένα μπολ "Γήινης Σούπας" πριν εισέλθουν σε ένα υπέροχο σύμπαν με αστέρια να λαμπυρίζουν στο σκοτάδι - συμβολίζοντας τη ζωτική δύναμη της Μητέρας Γης.

Επίσημα hashtags: #LexusDesignAward, #MilanDesignWeek

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ