lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ‘YET’ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ LEXUS DESIGN AWARD 2017

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Η Lexus International ανακοίνωσε την πρόσκληση υποβολής συμμετοχών στον 5ο διεθνή διαγωνισμό για το Βραβείο Design Lexus 2017. Με το θεσμό αυτό, που εγκαινιάστηκε το 2013, η Lexus επιβραβεύει το δημιουργικό, ανήσυχο πνεύμα και στηρίζει ανερχόμενους σχεδιαστές και δημιουργούς σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να προσελκύσει ιδέες για ένα καλύτερο αύριο.

Το δημιουργικό θέμα του Βραβείου Design Lexus 2017 είναι το "Yet".

"Στη Lexus, η φιλοσοφία του Yet στηρίζεται στη δημιουργική τόλμη να συνδυάζουμε στοιχεία που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν ασύμβατα - ανώτερη οδηγική άνεση και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (YET) συναρπαστική δυναμική οδήγηση, για παράδειγμα. Με το Yet, δεν συμβιβαζόμαστε. Συνεργαζόμαστε αρμονικά,ώστε να δημιουργούμε συνέργειες που αποκαλύπτουν απροσδόκητες και ταυτόχρονα νέες δυνατότητες. Το Yet είναι ένας καταλύτης καινοτομιών, μια σπίθα που πυροδοτεί έκρηξη δημιουργικότητας. Το Yet ανοίγει για τη Lexus νέες προοπτικές στο design και την τεχνολογία, που θα διαμορφώσoυν την κινητικότητα του αύριο", αναφέρει ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Lexus International, Yoshihiro Sawa.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να υποβάλλουν καινοτόμα σχέδια και πρωτότυπες ερμηνείες που να αντλούν έμπνευση από το θέμα Yet.

Τα έργα των δώδεκα φιναλίστ του Βραβείου Design Lexus 2017 θα παρουσιαστούν στην Εβδομάδα Design 2017στο Μιλάνο και θα προβληθούν στην κοινότητα των σχεδιαστών και στο ευρύτερο κοινό. Τέσσερις από τους 12 φιναλίστ θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν πρωτότυπα των έργων τους, σε συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένους σχεδιαστές. Ο προϋπολογισμός παραγωγής ανά πρωτότυπο έργο φθάνει τα τρία εκατομμύρια γιεν. Οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τα σχέδιά τους στον διαδραστικό χώρο της Lexus στην Εβδομάδα Design του Μιλάνου. Στη συνέχεια, οι κριτές θα αξιολογήσουν τα τέσσερα πρωτότυπα έργα για να επιλέξουν τον νικητή Grand Prix, που μπορεί να προχωρήσει το έργο του σε παραγωγή.

Οι Νικητές Βραβείων Design Lexus των προηγούμενων ετών έχουν ήδη αναγνωριστεί διεθνώς. Η σειρά Sense-Wear των Emanuela Corti και Ivan Parati, νικητών Grand Prix του 2015, εξασφάλισε επιπλέον προβολή σε events για το design στο Τόκιο και τη Μόσχα. Ο νικητής Grand Prix του 2016, το "AGAR PLASTICITY - Η ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΡ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ” της σχεδιαστικής ομάδας ΑΜΑΜ, έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον και προσκλήσεις για συμμετοχή σε άλλες διεθνείς εκθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι νικητές του Βραβείου Design Lexus κερδίζουν δημοσιότητα παγκοσμίως και ευκαιρίες για συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούςφορείς. Για τη Lexus είναι μεγάλη τιμή το να ενθαρρύνει και να αναδεικνύει ανερχόμενα δημιουργικά ταλέντα μέσα από το Βραβείο Design Lexus .

Οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό για το Βραβείο DesignLexus 2017 έγιναν δεκτές από τις 10 Αυγούστου έως τις 16 Οκτωβρίου 2016. Οι δώδεκα φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LexusDesignAward.com

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ