lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

LEXUS DESIGN AWARD 2017 – ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ:

LDA ArticleAsset 4Mentors

NERI & HU
Αρχιτέκτονες και Διεπιστημονικοί Σχεδιαστές

LDA ArticleAsset Mentor Neri Hu

Ο Lyndon Neri και η Rossana Hu, συνιδρυτές της εταιρείας Neri & Hu Design and Research στη Σανγκάη, έχουν λάβει μέρος σε διεθνή έργα που περιλαμβάνουν αλληλοεπικαλυπτόμενους τομείς του design, για τη δημιουργία ενός νέου προτύπου στην αρχιτεκτονική. Το 2014, το έργο Wallpaper* τους χάρισε τον τίτλο του Σχεδιαστή της Χρονιάς 2014. Το 2013, συμπεριλήφθηκαν στο Αμερικανικό Ηall of Fame του Interior Design. Οι Neri & Hu πιστεύουν ακράδαντα ότι η έρευνα είναι βασικό σχεδιαστικό εργαλείο, καθώς κάθε έργο έχει τη δική του μοναδική σειρά από θέματα με τα οποία σχετίζεται. Παρέχοντας υπηρεσίες αρχιτεκτονικής, εσωτερικού σχεδιασμού, χωροταξίας, γραφιστικής και σχεδιασμού προϊόντων, η εταιρεία Neri & Hu αναγνωρίζει ότι τα σύγχρονα προβλήματα που σχετίζονται με τα κτίρια υπερβαίνουν τα όρια της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Αντί να έχει ως αφετηρία έναν στερεοτυπικό σχεδιασμό, το έργο των Neri & Hu βασίζεται στη δυναμική αλληλεπίδραση εμπειρίας, λεπτομέρειας, υλικού, μορφής και φωτός.

MAX LAMB
Σχεδιαστής

LDA ArticleAsset Mentor MaxLamb

Το έργο του Max Lamb παίζει με την παράδοση του εργατικού αγροτικού τοπίου - η παραλία ως χυτήριο, το λατομείο ως εργαστήριο, κομμένα πουρνάρια από το κτήμα Chatsworth ως θέμα και υλικό. Τον συναρπάζει εξίσου και η πόλη, και η ικανότητά του να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα αποδίδει σχέδια μοναδικά για την εποχή τους και τον τόπο τους. Ο Max δεν δεσμεύεται από ένα μόνο υλικό ή διαδικασία, ούτε και τον προσελκύει το design ως τρόπος επίλυσης προβλημάτων. Αντίθετα, εκμεταλλεύεται τις εγγενείς ιδιότητες ενός υλικού προκειμένου να αναδείξει τις φυσικές τάσεις και την ομορφιά του. Συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την απλή τεχνική, είναι ταυτόχρονα σχεδιαστής και κατασκευαστής, και συνεργάζεται με χυτήρια και εργοστάσια ανάλογα με την κλίμακα ή την πολυπλοκότητα του εκάστοτε έργου. Ωστόσο, υπάρχει συνέπεια στις αρχές που εφαρμόζει – σεβασμός ως προς το υλικό, ανάδειξη της διαδικασίας και της ανθρώπινης ικανότητας και των ορίων της.

ELENA MANFERDINI
Σχεδιάστρια και Αρχιτέκτονας

LDA ArticleAsset Mentor ElenaManferdini

Η Elena Manferdini, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του Atelier Manferdini, με γραφεία στη Βενετία της Καλιφόρνια, έχει υλοποιήσει σχεδιαστικά, καλλιτεχνικά και αρχιτεκτονικά έργα στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία, μεταξύ των οποίων και το Περίπτερο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο ΛοςΆντζελες. Η εταιρεία της έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης εταιρείες όπως η Swarovski και η Sephora, και το έργο της έχει προβληθεί σε περιοδικά και εφημερίδες όπως το Elle, η Vogue και οι New York Times. Σήμερα κατέχει τη θέση της Graduate Chair στο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής της Νότιας Καλιφόρνιας, εκθέτει τα έργα της διεθνώς και έχει διδάξει στα MIT, Princeton, Tsinghua University και Bauhaus. Πρόσφατα η υποτροφία 2013 COLA Fellowship που έλαβε, υποστηρίζει την παραγωγή πρωτότυπων έργων τέχνης. Το 2011 έλαβε μια διεθνώς αναγνωρισμένη ετήσια χορηγία από τους United States Artists (USA) ενώ το σχέδιό της με τίτλο Blossom για την Alessi απέσπασε το βραβείο Good Design Award.

SNARKITECTURE
Καλλιτέχνες και Αρχιτέκτονες

LDA ArticleAsset Mentor Snarkitecture

Το 2008, οι Daniel Arsham και Alex Mustonen ίδρυσαν τη Snarkitecture, ένα συνεργατικό και πειραματικό εγχείρημα που κινείται ανάμεσα στην τέχνη και την αρχιτεκτονική. Έχοντας ως κοινό ενδιαφέρον τη διασταύρωση τέχνης και αρχιτεκτονικής από τα φοιτητικά τους χρόνια στο Cooper Union στη Νέα Υόρκη, το πρώτο τους έργο ήταν παραγγελία της Dior Homme. Αντλώντας το όνομά της από το σουρεαλιστικό ποίημα του Lewis Carroll με τίτλο “The Hunting of the Snark”, η Snarkitecture σχεδιάζει αρχιτεκτονικής κλίμακας έργα και λειτουργικά αντικείμενα με νέους και ευφάνταστους σκοπούς που προκαλούν στιγμές θαυμασμού και αλληλεπίδρασης και επιτρέπουν στους ανθρώπους να έρχονται σε άμεση επαφή με το γύρω περιβάλλον. Μεταμορφώνοντας το οικείο σε εξωπραγματικό, η Snarkitectureχρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική για να υλοποιεί το απροσδόκητο.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ