lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 3ου ΚΥΚΛΟΥ

Η Lexus και η «The Weinstein Company» ανακοίνωσαν σήμερα την επιστροφή της ετήσιας σειράς Lexus Short Films - αλλά με μια συναρπαστική νέα τροπή για τους δημιουργούς. Για πρώτη φορά, η σειρά Lexus Short Films θα είναι ανοικτή σε συμμετοχές για επίδοξους σκηνοθέτες από την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα. Από τις 15 Ιουλίου 2015, οι ανερχόμενοι κινηματογραφιστές μπορούν να υποβάλλουν μια ταινία μικρού μήκους (διάρκειας 20 λεπτών ή λιγότερο) ως δείγμα του προηγούμενου έργου τους, στη διεύθυνση www.lexusshortfilms.com, σε συνεργασία με τη Withoutabox (https://www.withoutabox.com), την κορυφαία υπηρεσία για κινηματογραφικά φεστιβάλ και δημιουργούς.

Η σειρά Lexus Short Films που ξεκίνησε το 2013 ως ένας τρόπος υποστήριξης της νέας γενιάς ανερχόμενων κινηματογραφιστών, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην παραγωγή και στην προώθηση των επίδοξων δημιουργών και των μικρού μήκους ταινιών τους.

Το φετινό θέμα είναι η «Προσμονή» - λέξη που συνιστά προκλητική και πολυεπίπεδη αφορμή για σκέψη και λειτουργεί ως πρωτοποριακή πλατφόρμα στην οποία οι κινηματογραφιστές μπορούν να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Οι κινηματογραφιστές θα κληθούν να ερμηνεύσουν την αφήγησή τους και να διηγηθούν μια ιστορία βασισμένη στο όραμά τους. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως τις 25 Οκτωβρίου 2015. Στη συνέχεια θα επιλεγούν τέσσερις φιναλίστ, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στα πλαίσια της τελετής λήξης του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Napa Valley στις 15 Νοεμβρίου 2015. Η παραγωγή των ταινιών θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2015.

Ο Mark Templin (Αντιπρόεδρος της Lexus International) δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη The Weinstein Company, προκειμένου να ανακαλύψουμε τα σκηνοθετικά ταλέντα του μέλλοντος και να τα στηρίξουμε για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Στη Lexus, προσπαθούμε να δημιουργούμε εκπληκτικές εμπειρίες. Και το πρόγραμμα Lexus Short Films μάς παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να το επιτύχουμε, δίνοντας ζωή στη φαντασία και το πάθος επίδοξων κινηματογραφιστών, μέσα από συναρπαστικές και ψυχαγωγικές ταινίες».

Επίσης, από φέτος τον Ιούλιο, η ομάδα Lexus Short Films, που περιλαμβάνει τον παραγωγό Joey Horvitz, τον εκτελεστικό παραγωγό Lance Still και τον Loïc Charlon της Lexus International, θα ξεκινήσει περιοδεία στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου προκειμένου να προωθήσει τη διαδικασία υποβολής συμμετοχών. Θα ταξιδέψει σε κινηματογραφικά φεστιβάλ στο Λος Άντζελες (New Filmmakers), στο Rhode Island (Rhode Island International Film Festival) στη Βενετία (Venice Film Festival), στο Βανκούβερ (Vancouver International Film Festival) και στο Napa Valley (Napa Valley Film Festival).

Επιλεγμένες περιοχές θα φιλοξενήσουν πρεμιέρες και πάνελ κινηματογραφιστών για κάθε ταινία, σε κορυφαία φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, από τον Ιούνιο του 2016. Οι κινηματογραφιστές θα επιστρέψουν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Napa Valley 2016, όπου θα προβληθούν και οι τέσσερις ταινίες μαζί, σε παγκόσμια πρεμιέρα.

«Είναι �εγάλη μας χαρά που θα συνεργαστούμε ξανά με τη Lexus για τη σειρά Lexus Short Films», πρόσθεσε ο David Glasser, Διοικητικός Γενικός Διευθυντής της The Weinstein Company. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην εξεύρεση νέων και συναρπαστικών τρόπων αφήγησης, παράλληλα με την ανάδειξη νέων ταλέντων. Το πρόγραμμα αυτό είναι ένας τέλειος συνδυασμός και των δύο, και όλοι αδημονούμε να δούμε τους επόμενους μεγάλους κινηματογραφιστές που θα αναδείξει ο τρίτος κύκλος».

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ