lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ JEANNIE DONOHOE, ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ LEXUS

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ NAPA VALLEY

Η Lexus και η The Weinstein Company θα κατευθυνθούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Napa Valley στις 10 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσουν μια συναρπαστική νέα ταινία με τίτλο Game, που δημιούργησε και σκηνοθέτησε η βραβευμένη σκηνοθέτης Jeannie Donohoe. Απόφοιτη της σχολής κινηματογράφου του Columbia University, η Donohoe έχει γράψει και σκηνοθετήσει αρκετές ταινίες μικρού μήκους, όπως μεταξύ άλλων τα Lambing Season και Public. Σήμερα, η Donohoe βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής της πρώτης της ταινίας μεγάλου μήκους, με τίτλο Flock.

Το σενάριο της ταινίας Game ακολουθεί έναν μαθητή γυμνασίου που μεταφέρεται σε νέο σχολείο και αποφασίζει να προσπαθήσει να μπει στην ομάδα μπάσκετ, που κατέχει τον τίτλο του πρωταθλητή πολιτείας. Στο γήπεδο, ο παίκτης αποδεικνύει ότι έχει εξαιρετικές δεξιότητες και είναι ικανός να μπει στην ομάδα. Ωστόσο, όταν η ομάδα ανακαλύπτει το μυστικό που κρύβει ο παίκτης, η πλοκή παίρνει νέα τροπή. Στο Game εμφανίζεται και ο Καναδός ηθοποιός και τρεις φορές πρωταθλητής NBA, Rick Fox.

Το Game είναι μία από τις τέσσερις ταινίες στις οποίες είναι παραγωγός ο Joey Horvitz της The Weinstein Company, στα πλαίσια του τρίτου κύκλου των Ταινιών Μικρού Μήκους Lexus, μιας συνεργασίας ανάμεσα στη Lexus International και την The Weinstein Company, που υποστηρίζει ανερχόμενους σκηνοθέτες. Οι τρεις άλλες ταινίες της σειράς Ταινιών Μικρού Μήκους Lexus, με τίτλο Friday Night, MESSiAH και A Nation Holds Its Breath, επίσης θα προβληθούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Napa Valley.

Ένας εκ των προέδρων της The Weinstein Company, ο Harvey Weinstein, δήλωσε, “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το Game για πρώτη φορά εδώ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Napa Valley. Το ταλέντο της Donohoe είμαι εμφανές σε όλη τη διάρκεια της ταινίας και πραγματικά αναδεικνύει το θέμα του Τρίτου Κύκλου των Ταινιών Μικρού Μήκους Lexus, που είναι η Προσμονή".

Ο David Nordstrom, γενικός διευθυντής global branding της Lexus International, προσέθεσε, “Όσοι παρευρεθούν στην πρεμιέρα του Game δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να βιώσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της Jeannie. Θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τα άλλα έργα που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του Τρίτου Κύκλου των Ταινιών Μικρού Μήκους Lexus - όλα γεμάτα δημιουργικότητα και φαντασία για τους θεατές σε όλο τον κόσμο."

“Η The Weinstein Company και η Lexus International έχουν ενθουσιαστεί με την επιτυχία αυτής της συνεργασίας έως σήμερα, και ελπίζουμε να εμπνεύσουμε και να ενθαρρύνουμε ακόμη περισσότερους σκηνοθέτες σε όλο τον κόσμο μέσα από αυτές τις ταινίες και την πρωτοβουλία του προγράμματος συνολικά”, ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθυντής Επιχειρήσεων της The Weinstein Company, David Glasser.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ