lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η LEXUS ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ WEINSTEIN COMPANY

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΖΟΝ ΤΩΝ
LEXUS SHORT FILMS

Κατά τη διάρκεια του Tokyo Short Film Festival, η Lexus ανακοίνωσε την έναρξη της 4ης σεζόν της επιτυχημένης και βραβευμένης ενέργειας «Lexus Short Films», που υλοποιείται σε συνεργασία με την Weinstein Company. Σε κάθε σεζόν, η Lexus παρουσιάζει ένα θέμα που θα αποτελέσει το βασικό στοιχείο έμπνευσης των παραγωγών για τη δημιουργία εντυπωσιακών ιστοριών. Το φετινό θέμα είναι η «Μεταμόρφωση» (Transformation), που σχετίζεται άμεσα με την φιλοσοφία της Lexus στο να δημιουργεί μοναδικές στιγμές μεταμορφώνοντας κάτι συνηθισμένο, σε κάτι ασυνήθιστο!

Η συνεργασία της Lexus με την Weinstein Company υποστηρίζει πραγματικά τους μελλοντικούς παραγωγούς ταινιών, δίνοντας τους την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την τέχνη της σκηνοθεσίες και παράλληλα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και γνώσεις που λαμβάνουν από τους experts του κλάδου. Αυτού του είδους η καθοδήγηση είναι παρόμοια με την διαδικασία που ακολουθούμε στα εργοστάσια της Lexus, όπου οι δεξιοτέχνες, γνωστοί και ως Takumi, διδάσκουν και εμπνέουν τις επόμενες γενιές.

Στην 4η σεζον, κεντρικο προσωπο της κριτικης επιτροπης ειναι ο υποψηφιος συγγραφεα και ηθοποιος για oscar, taylor sheridan. Μαζι του θα ειναι και μελη της weinstein company και της Lexus που θα δουν και θα αξιολογησουν τα εργα, ωστε να καταληξουν στους 4 φιναλιστ. Ο joey horvitz απο την weinstein company θα ειναι ο παραγωγος των ταινιων.

«Το project Lexus Short Films είναι ένας τρόπος να υποστηρίξουμε την κοινωνίας μας που πάντα αποτελεί για εμάς δημιουργική πηγή έμπνευσης. Έχουμε διανύσει αρκετό δρόμο από την 1η σεζόν έως τώρα που συνεργαζόμαστε με την Weinstein Company, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος στο να στηρίξουμε νέους ταλαντούχους παραγωγούς και ηθοποιούς», δήλωσε ο Σπύρος Φωτεινός, Global Head of Brand Management και Marketing στη Lexus. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το φετινό θέμα καθώς είναι κάτι που και εμάς τους ίδιους ως εταιρεία μας καθοδηγεί. Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες, κάνοντας το συνηθισμένο να φαντάζει ασυνήθιστο».

Ο Co-Chairman της Weinstein Company, Harvey Weinstein, δήλωσε με τη σειρά του «Είναι συναρπαστικό να συνεργαζόμαστε ξανά με τη Lexus και να βγάζουμε on air αυτά τα εντυπωσιακά films. Ο κάθε παραγωγός έχει ένα μοναδικό ταλέντο που πρέπει να αναδειχθεί – ανυπομονούμε να δούμε τι έχουν στο συρτάρι τους οι υποψήφιοι παραγωγοί για φέτος»

Μάθετε περισσότερα εδώ www.LexusShortFilms.com.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ