ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ LEXUS

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ακολουθώντας τις κυβερνητικές οδηγίες, ανοίγουμε μερικά από τα κέντρα μας και πρωταρχική μας προτεραιότητα είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς, καθαρού και φιλόξενου περιβάλλοντος. Αποδεχόμαστε την πρόκληση του COVID-19 για να σας προσφέρουμε μία καταπληκτική εμπειρία προστατεύοντας παράλληλα τους συναδέλφους μας και όλους όσους επιθυμούν να δουν, να αγοράσουν ή να κάνουν service στα οχήματά μας.

ΦΙΛΙΚΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ

Τα καταστήματα μας άνοιξαν και πρωταρχική μας προτεραιότητα είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς, καθαρού και φιλόξενου περιβάλλοντος. Ως αποτέλεσμα, εφαρμόζουμε μία σειρά σημαντικών μέτρων για την προστασία τη δική σας και του προσωπικού μας.

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ

  Τα ραντεβού θα κλείνονται εκ των προτέρων, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και, όταν φτάνετε, ο υπεύθυνος υποδοχής θα σας καλωσορίζει στην είσοδο διατηρώντας απόσταση δύο μέτρων. Αυστηροί κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης θα υποστηρίζονται με σημάνσεις ώστε όλοι να τηρούν απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων. Όλες οι πόρτες θα παραμένουν ανοιχτές και οι διάδρομοι καθαροί από εμπόδια, ώστε να αποφεύγονται περιττές επαφές.

 • ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ TEST DRIVES

  Τα test drives θα πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία του προσωπικού πωλήσεων της Lexus, με ανέπαφη παράδοση/παραλαβή του κλειδιού και δωρεάν υπηρεσία απολύμανσης κλειδιού. Ανέπαφες πληρωμές θα προτιμώνται όπου είναι δυνατόν.

 • ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

  Αντισηπτικά gel χεριών θα είναι διαθέσιμα για χρήση στους χώρους των εκθέσεων, σε όλες τις εισόδους. Θα απολυμαίνουμε τακτικά όλες τις επιφάνειες επαφής. Καλύμματα καθισμάτων μιας χρήσης θα χρησιμοποιούνται σε όλα τα οχήματα που πραγματοποιούνται εργασίες service, ενώ όλα τα έγγραφα και οι αποδείξεις θα παρέχονται ηλεκτρονικά.

 • ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ

  Το προσωπικό μας θα πλένει τα χέρια του με σαπούνι και νερό όσο το δυνατόν συχνότερα, κυρίως πριν και μετά το φαγητό ή όταν βγάζει τα γάντια του. Θα τα στεγνώνει σχολαστικά, ενώ θα ανοίγει και θα κλείνει τις βρύσες χρησιμοποιώντας ένα πετσετάκι μιας χρήσεως.

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  Όλο το προσωπικό θα παραλαμβάνει το κατάλληλο προστατευτικό υλικό, που περιλαμβάνει καθαρά γάντια για συναλλαγές με τους πελάτες. Διαχωριστικά plexiglass θα χρησιμοποιούνται όπου κρίνεται απαραίτητο για πρόσθετη προστασία. Θα θερμομετρούμε τακτικά το προσωπικό μας, ώστε να είστε ξέγνοιαστοι κατά την επίσκεψή σας.

ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Κοινωνική αποστασιοποίηση

Ακολουθήστε τα σήματα με τα βέλη και διατηρήστε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων από τους υπόλοιπους.

Μείνετε ασφαλείς

Προσπαθείτε συνειδητά να αποφεύγετε επαφή με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας. Εάν παρουσιάσετε συμπτώματα COVID-19, παρακαλούμε μην εισέρχεστε στην έκθεση.

Ασφαλής πρόσβαση

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας, τα αυτοκίνητά μας θα είναι κλειδωμένα, γι' αυτό παρακαλούμε ζητήστε από μέλος του προσωπικού τη δυνατότητα πρόσβασης.