lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

Η LEXUS ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

ΣΤΟ ΦΕΤΙΝO ΣΑΛOΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝHΤΟΥ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟYΡΤΗΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙAΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΜEΝΑ LEXUS NX ΚΑΙ LEXUS CT ΠΟΥ ΛΑΝΣAΡΟΥΝ ΝEΟ ΤΟΛΜΗΡO DESIGN ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚEΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓIΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦEΡΟΥΝ ΑΚOΜΑ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚH ΟΔHΓΗΣΗ.

ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ NX

SPORT ΑIΣΘΗΣΗ, ΤΟΛΜΗΡO DESIGN

Με έναν συνδυασμό σύγχρονου design και δυναμικής οδήγησης, το crossover NX αποκτά μια πιο τολμηρή, στιβαρή και εκλεπτυσμένη φυσιογνωμία.

Βελτιώσαμε τη χαρακτηριστική μάσκα Lexus, δώσαμε νέο σχήμα στους δύο προφυλακτήρες, αλλάξαμε τις ζάντες με νέες 18 ιντσών από ελαφριά κράματα ενώ η πίσω πόρτα ανοίγει και κλείνει ανέπαφα, δίνοντας συνολικά στο NX έναν επιβλητικό αέρα.

Επιπλέον, το εσωτερικό έχει υποστεί μία σειρά λεπτομερών αλλαγών ώστε να αναδειχθεί ο πιο sport χαρακτήρας του NX μαζί με μια πολυτελή αίσθηση. Η κεντρική οθόνη πληροφοριών είναι μεγαλύτερη, o κλιματικός έλεγχος έχει βελτιωθεί και το κεντρικό ρολόι προσαρμόζεται πλέον αυτόματα στη ζώνη ώρας καθώς οδηγείτε. Υπάρχει επίσης μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων για το εσωτερικό, προσθέτοντας ως επιλογές το Rich Cream και τo Ochre στις ταπετσαρίες και στα τελειώματα, συν το Flare Red και Mustard Yellow για τα μοντέλα NX F SPORT.

ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ CT

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚH ΟΔHΓΗΣΗ, KΑΘΗΛΩΤΙΚH ΠΑΡΟΥΣIΑ

Ανακαλύψτε μια ισχυρή νέα εμφάνιση στο υβριδικό μας compact hatchback. Αυτή η νέα εξέλιξη προσθέτει στο CT 200h ένα προηγμένο σύστημα ασφαλείας, αλλά και μια εξωτερική όψη που διατηρεί τον συναρπαστικό οδηγικό χαρακτήρα του χωρίς να χάνει την απλότητα και την εντυπωσιακή οικονομία καυσίμων που προσφέρει.

O εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του CT αναβαθμίστηκε με πιο μοντέρνο και επιθετικό σχεδιασμό προκειμένου να ταιριάξει με πιο δραστήρια lifestyle και να αποδείξει την δυναμική παρουσία του στην άσφαλτο. Το στυλ του παίρνει ώθηση από τους πιο sport τροχούς, ενώ το πίσω μέρος προσθέτει πιο χαλαρό ύφος. Επιπλέον, τώρα έχετε στο εσωτερικό μεγαλύτερη χρωματική γκάμα με νέους συνδυασμούς όπως εκπληκτικό απαλό δέρμα σε δύο τόνους, μίγμα από ύφασμα και ανθεκτικό συνθετικό δέρμα και ύφασμα στην ταπετσαρία.

CT 200h F SPORT

Στο design του CT 200h F SPORT παρατηρούμε τις πιο δραστικές αλλαγές. Εκτός από τα καινούρια δικτυωτά πλέγματα και τους εξαιρετικής ποιότητας προβολείς, διαθέτει αποκλειστικά μαύρη επιμετάλλωση στις μάσκες και στα φινιρίσματα, και αποκλειστικά εξωτερικά χρώματα δύο τόνων Lava Orange CS (Crystal Sunshine) και Heat Blue CL (Contrast Layering). Στο εσωτερικό, το F SPORT διαθέτει νέους αποκλειστικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνουν δέρμα σε δύο τόνους, ύφασμα και συνθετικό δέρμα, καθώς και νέο εξωτερικό σε δύο τόνους.

Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα ανανεωμένα NX και CT περιλαμβάνουν το καινοτόμο Σύστημα Ασφαλείας +Lexus (LSS+), που προσφέρει ενεργητική ασφάλεια για να νιώθετε σιγουριά στο δρόμο.

Το LSS+ διαθέτει Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης, το οποίο σκανάρει το δρόμο μπροστά για ενδεχόμενους κινδύνους και αυτόματα μειώνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση ανάγκης.

Παράλληλα o Προσαρμοζόμενος Έλεγχος Πορείας και η Ειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας σάς εξασφαλίζουν μία ομαλή και σταθερή οδήγηση ενώ οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομους. Τέλος, το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Υψηλής Δέσμης και η Υποβοήθηση Οδικής Σήμανσης σας δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο και αυτοπεποίθηση στην οδήγηση.

LEXUS SAFETY SYSTEM+ A

Σας παρουσιάζουμε το ενισχυμένο Lexus Safety System+ Α , διαθέσιμο στην ολοκαίνουρια ναυαρχίδα Lexus LS. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει το σύστημα Active Steering, το οποίο αυτόματα σε οδηγεί εκτός της τροχιάς εμποδίων ή πεζών, καθώς και τα Lexus Co Drive και Lane Tracing Assist, που σε κρατούν στη σωστή πορεία ακόμα κι όταν δεν υπάρχει σήμανση στο δρόμο. Αντίστοιχα, και το σύστημα Front Cross Traffic Alert σας κρατά ασφαλή στις διασταυρώσεις

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ