lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ RX ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

RX New York MS

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η LEXUS ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ SUV, ΜΕ ΤΟ RX 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Το RX είναι το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην 26ετή ιστορία της LEXUS. Πωλήσεις που φτάνουν άνω των 2,1 εκατομμυρίων μονάδων και αντιστοιχούν σε 3 για κάθε 10 από τα οχήματα που έχει πουλήσει ποτέ η Lexus. Το νέο μοντέλο προτίθεται να συνεχίσει αυτή την τάση, με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο πολυτελές εσωτερικό, περιβαλλόμενο από ένα λαξευμένο, ελκυστικό νέο αμάξωμα.

ΤΟΛΜΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το νέο RX με το σχεδιασμό του, προβαίνει σε μια ισχυρή δήλωση που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Διαθέτει ολοκαίνουρια πρόσοψη που χαρακτηρίζεται από την νέα, τολμηρή τραπεζοειδή μάσκα με επιχρωμιωμένο περίγραμμα και τριπλούς προβολείς LED σχήματος L. Μαζί με τους νέους προβολείς ομίχλης, δίνουν μια κομψή αλλά και φουτουριστική αύρα στο RX. Η σπορ δήλωση του οχήματος ενισχύεται και από τις μυώδεις καμπύλες του μπροστινού προφυλακτήρα.

Η εμφάνιση του πίσω μέρους έχει ενισχυθεί και αποπνέει αίσθηση στιβαρότητας που τονίζεται από τα φώτα σε σχήμα L τα οποία αγκαλιάζουν τα πλαϊνά του οχήματος, δίνοντας μια διευρυμένη, πιο επιβλητική αίσθηση όταν ανάβουν. Όταν λειτουργούν τα φώτα, μια λάμψη απλώνεται πλευρικά από το αμάξωμα έως την πίσω πόρτα, μια εντυπωσιακή πρωτιά της Lexus.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα του νέου RX αποπνέει άνεση και πολυτέλεια, με αναβαθμισμένη τοποθέτηση στα κομψά αξεσουάρ, αλλά και προαιρετικά ειδικά φινιρισμένα διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο, για όσους επιθυμούν μία επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας. Στο επίκεντρο βρίσκεται μία μεγάλη οθόνη Head-Up (HUD), ενώ ο χώρος προβολής πληροφοριών, με οθόνη 12,3 ιντσών, έχει διαχωριστεί από το βασικό πίνακα λειτουργιών.

ΟΜΑΛΟΙ, ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το νέο RX διατίθεται με αναβαθμισμένο και ισχυρότερο βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων V-6, με στόχο να αποδίδει 300hp, σε συνδυασμό με αυτόματη μετάδοση 8 ταχυτήτων, και με επιλογή πλήρως υβριδικού μοντέλου

Όλοι οι κινητήρες RX έχουν ρυθμιστεί ώστε να επιτυγχάνουν αυξημένη οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Το ολοκαίνουριο RX έχει σχεδιαστεί για βέλτιστο χειρισμό. Ολόκληρο το σασί έχει ενισχυθεί προκειμένου να παρέχει καλύτερη σταθερότητα και έλεγχο στις στροφές. Το αμάξωμα έχει ενισχυθεί, με αποτέλεσμα περισσότερη ακαμψία, συμβάλλοντας στη δραστική βελτίωση της απόκρισής του και αποτρέποντας την είσοδο στην καμπίνα θορύβου από τον κινητήρα και το δρόμο.

Διαθέτει επίσης Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Δυναμικών Συστημάτων Οχήματος (VDIM), το οποίο είναι σχεδιασμένο να αναγνωρίζει δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις και να προβαίνει σε αυτόματες και συχνά ανεπαίσθητες για τον οδηγό ρυθμίσεις, προκειμένου να διασφαλίζει τον έλεγχο του αυτοκινήτου μπαίνοντας και βγαίνοντας σε στροφές. Επίσης, η τετρακίνηση βελτιώνει τις επιδόσεις χειρισμού του RX και τη σταθερότητα τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό οδόστρωμα.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ