lexus pre owned

LEXUS
PRE-OWNED

Πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lexus.

lexus service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEXUS

Αφεθείτε στη αξεπέραστη φροντίδα Lexus που συνοδεύει την αγορά ενός αυτοκίνητου Lexus.

concept cars

CONCEPT
CARS

Τα Lexus concept cars παρέχουν μία μικρή και συναρπαστική γεύση των μελλοντικών μας σχεδιαστικών κατευθύνσεων.

main menu lexus brand

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές σχεδιαστικές μας έννοιες και ιδέες.

hybrid cars

ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πλήρως Υβριδική Τεχνολογία στην πράξη.

lexus today

Η LEXUS ΣΗΜΕΡΑ

Μοναδική προσέγγιση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ

Μερικά χρόνια πριν, η Toyota Marine Department προσκάλεσε τον Πρόεδρο της TMC, Akio Toyoda, να περάσει μερικές μέρες στη θάλασσα, οδηγώντας ένα πολυτελές γιοτ της σειράς Ponam η οποία σύντομα θα παρουσιαζόταν στην Ιαπωνία. Ως εξαιρετικός οδηγός, ο Akio Toyoda ενθουσιάστηκε από τη δύναμη των turbo diesel κινητήρων και εμπνεύστηκε από τον χειρισμό και τη σταθερότητα του υπερσύγχρονα σχεδιασμένου σκαριού. Ως Chief Branding Officer της Lexus International, εκτίμησε επίσης τη δυναμική ενός στιλάτου, υψηλών επιδόσεων, γιοτ που θα μπορούσε να συμπληρώσει τον τρόπο ζωής που εκπροσωπεί η Lexus.

Αυτό οδήγησε την Marine Department να οραματιστεί το πώς ένα υψηλών επιδόσεων γιοτ θα μπορούσε πραγματικά να επεκτείνει την αναψυχή και το lifestyle της Lexus επί θαλάσσης. Στις 12 Ιανουαρίου 2017, η Lexus παρουσίασε το αποτέλεσμα του project, μία ζωντανή απόδειξη του concept για ένα Sport Yacht Lexus.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Περίεργος για το πώς θα έμοιαζε ένα σκάφος Lexus, ο πρόεδρος της Toyota Akio Toyoda αποφάσισε να προχωρήσει και να κατασκευάσει ένα. Το Lexus Sport Yacht είναι το αποτέλεσμα το οποίο δημιουργήθηκε από το Κέντρο Σχεδιασμού της Lexus και από τους Marquis-Carver στο Wisconsin. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015 τα concepts της σχεδιαστικής ομάδας αξιολογήθηκαν από τον Senior Managing Officer, Tokuo Fukuichi, τον Chief Officer του Global Design και Πρόεδρο της Lexus International Co., τον Senior Managing Officer, Shigeki Tomoyama, υπεύθυνο του Toyota Marine Department, και τον ΠρόεδροToyoda. «Η ιδέα ενός Lexus Sport Yacht, μας ώθησε να εξερευνήσουμε το πώς η σχεδιαστική αντίληψη της Lexus θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε μία θαλάσσια δημιουργία,» είπε ο Yoshihiro Sawa, Executive Vice President της Lexus International. «Για το Lexus Design Centre αυτό το project ήταν μία συναρπαστική πρόκληση. Ήταν μια πραγματικά πολύτιμη προσπάθεια για εμάς, καθώς απελευθερώνει τη δημιουργική μας ενέργεια και ταξιδεύει τη φαντασία μας σε νέα πεδία σχεδιασμού και lifestyle Lexus, έξω από τη σφαίρα της αυτοκινητοβιομηχανίας.»

Η επιλεγμένη πρόταση εξελίχθηκε στη διάρκεια του 2015, καθώς το Marine Department σχεδίασε την κατασκευή και τα ναυτικά ενδολέμβια συστήματα. To Lexus Sport Yacht, όπως παρουσιάστηκε στο Μαϊάμι αποτελεί μια μοναδική έκφανση της δημιουργικότητας της Lexus, που διευρύνει τα σημερινά όρια των σκαφών αναψυχής, παρόλο που προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο πλάνο μετάβασης σε μαζική παραγωγή. Για την παραγωγή αυτού του πρωτοποριακού μοντέλου, το Marine Department επέλεξε το Marquis-Carver Yacht Group του Pulaski, στο Wisconsin στις Ηνωμένες Πολιτείες, βασιζόμενο στις μοναδικές εσωτερικές σχεδιαστικές και κατασκευαστικές ικανότητές τους καθώς και στη δυνατότητά ανάπτυξης μεγάλων σύνθετων χειροποίητων κατασκευών που διαθέτουν.

ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το εκπληκτικό design του Lexus Sport Concept Yacht συνδέει με έναν αόρατο τρόπο το ανώτερο κατάστρωμα και το εξωτερικό σκαρί, με την εσωτερική κατασκευή, με κάθε κομμάτι να είναι μία μοναδική συμπαγής χειροποίητη σύνθεση από διπλής επίστρωσης πολυουρεθανική εποξική ρητίνη ενισχυμένη με χειροποίητο πλεκτό ύφασμα από ανθρακονήματα. Είναι ένα συνθετικό υλικό ενισχυμένο με πλαστικό ανθρακονημάτων,CFRP. Το CFRP είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων και supercars όπως το Lexus LFA.

Η μοναδική κατασκευή CFRP του Lexus Sport Yacht concept εξοικονομεί περίπου1.000 κιλά σε σύγκριση με ένα παρόμοιο γιοτ με ενισχυμένο πλαστικό υαλοβάμβακα (FRP). Ο σχεδιασμός της κοίτης του σκάφους έχει μετρηθεί ώστε να μειώνει την αντίσταση ή να σύρει και να βελτιώνει την ισορροπία χειρισμού σε μεγάλες ταχύτητες.

Το concept τροφοδοτείται από διπλούς πεντάλιτρους κινητήρες βενζίνης V8, βασισμένων στην υψηλών επιδόσεων μηχανή 2UR-GSE του Lexus RCF κουπέ, του GSF σπορ σεντάν και του νέου LC 500 μεγάλου τουρέ. Ο κάθε κινητήρας παράγει πάνω από 440 ίππους σε ιπποδύναμη/ 446 DINhp / 328kW, οδηγώντας το γιοτ σε ταχύτητες έως 49 μίλια την ώρα (43 κόμβοι) μέσω ενός ζευγαριού υδραυλικά ελεγχόμενων ενδολέμβιων και εξωλέμβιων ατράκτων με στέλεχος. Μία προπέλα στην πλώρη ελεγχόμενη με joystick διευκολύνει την πρόσδεση στην αποβάθρα.

Από μία έγχρωμη οθόνη αφής στο πηδάλιο, ο καπετάνιος ελέγχει και επιβλέπει τα ενδολέμβια συστήματα. Οθόνες δείχνουν την πλοήγηση GPS, ψηφιακούς χάρτες, το ραντάρ επιφανείας, το υποβρύχιο σόναρ, συστήματα φωτισμού και ψυχαγωγίας. Η θέση του καπετάνιου ρυθμίζεται ηλεκτρικά. Τα στηρίγματα του βραχίονα ξεδιπλώνονται και γίνονται θέσεις συγκυβερνήτη σε κάθε πλευρά για πολύ ξεχωριστούς φιλοξενούμενους.

Η μπροστινή καμπίνα επιβατών σας καλωσορίζει με πολυτελές δέρμα Lexus, με εξαιρετικές ξύλινες και γυάλινες λεπτομέρειες. Ένας ψηλός καναπές για έξι άτομα μαζί με τραπέζι, και ο κλιματισμός συνδράμουν σε ένα πραγματικά άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Η κουζίνα διαθέτει ένα φούρνο με δύο εστίες, νεροχύτη και ένα ψυγείο κάτω από τον πάγκο. Μία όμορφα φινιρισμένη κεφαλή περιλαμβάνει ένα ντους.

Ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό σύστημα ψυχαγωγίας είναι πλήρως δικτυωμένο με 4GWi-Fi & WAN. Η αναπαραγωγή του ήχου γίνεται μέσω ενσωματωμένων στην επιφάνεια οδηγών Revolution Acoustics χρησιμοποιώντας το πάνελ οροφής σαν μετατροπέα, τα οποία τροφοδοτούνται από έναν ψηφιακό ενισχυτή MarkLevinson® Reference.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Συνολικό μήκος 12.7μ
Ακτίνα (πλάτος) 3.86μ
Χωρητικότητα 8 άτομα
Ισχύς, σύνολο 885 ιπποδύναμη / 897DINhp / 660kW
Ανώτατη ταχύτητα 43 ΚΜΒ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Lexus, ιδρύθηκε το1989 για να αναπτύξει και να παράγει τα πιο κομψά πολυτελή αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν ποτέ, με τη δέσμευση να παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και εξυπηρέτησης πελατών. Η Lexus International ως μία εταιρία μέσα σε εταιρία, επικεντρώθηκε το 2011 στο να συντονίσει όλη την κεντρική στρατηγική, τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παραγωγή για τη μάρκα. Το Marine Business Department της Toyota Motor Corporation (TMC) ιδρύθηκε το 1997 για να αναπτύξει πολυτελή γιοτ χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και ποιοτικές μεθόδους ελέγχου που τελειοποιήθηκαν φτιάχνοντας πολυτελή αυτοκίνητα Lexus. Η σειρά Ponam τηςToyota Marine έχει συμπεριλάβει σπορ αλιευτικά σκάφη υαλοβάμβακα μήκους 26 και 28 ποδιών, και πολυτελή cabin-cruisers μήκους 31-, 35-, 37- και 45-ποδιών με ανθεκτικά και ήσυχα σκαριά με αλουμινένιο κράμα A5083 πλήρως συγκολλημένου. Τα μοντέλα Ponam τροφοδοτούνται από turbo diesel κινητήρες υψηλών επιδόσεων, βασισμένων σε αυτούς των πολυτελών αυτοκινήτων βοηθητικής χρήσης Lexus GX 300d (3.0-λίτρων turbo diesel τετρακύλινδρη) και LX 450d διπλός-turbodiesel 4.5-λίτρων V8). Η σειρά Toyota Ponam είναι ο ηγέτης στην αγορά των πολυτελών γιοτ στην Ιαπωνία.

Από το 1998 ως το 2002, η Toyota Marine ανέπτυξε επίσης και παρήγαγε την σειρά Epic των σκαφών για σκι σε τουρνουά από υαλοβάμβακα και των εξειδικευμένων σκαφών wakeboard, κυρίως για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, όλα τροφοδοτούμενα από τετράλιτρους κινητήρες βενζίνης V8 1UZ-FEDOHC σαν αυτούς του πολυτελούς σεντάν Lexus LS 400.

Η Marquis Yachts, LLC, είναι μία ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρία στο Pulaski του Wisconsin, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει τις μάρκες Marquis Yachts και Carver Yachts. Το αποκορύφωμα της σειράς Marquis είναι ένα 73 ποδιών, πολυτελές γιοτ τριών επιπέδων, με σκαρί ενισχυμένου πλαστικού υαλοβάμβακα (FRP), κατάστρωμα και υπερκατασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.marquisyachts.com or www.carveryachts.com.

Στον ιστότοπο Lexus γίνεται χρήση της τεχνολογίας «cookies», η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του. Tα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας Lexus. Χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας θεωρούμε ότι αποδέχεστε την λήψη «cookies» από τον ιστότοπο Lexus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ