ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

PLUG-IN HYBRID

Η νέα τεχνολογία Plug-In Hybrid Lexus, συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις του Hybrid Electric Lexus με τις εξαιρετικές δυνατότητες του Ηλεκτρικού Οχήματος (EV), προσφέροντάς σας κορυφαίο στην κλάση του εκλεπτυσμό, ηλεκτρικό εύρος και αποδοτικότητα τόσο στη λειτουργία EV όσο και στην υβριδική λειτουργία.

    Parallax Image 1 Blended Performance

PLUG-IN HYBRID

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Σε ένα Plug-In Hybrid Lexus υπάρχουν δύο πηγές ισχύος: ένας βενζινοκινητήρας και μία πολύ μεγάλη μπαταρία. Όταν είναι φορτισμένο, λειτουργεί ως πλήρως Ηλεκτρικό Όχημα (EV), αλλά όταν η μπαταρία αδειάζει, συνδυάζει βενζίνη με την περίφημη τεχνολογία Hybrid Electric Lexus για βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

    Parallax Image 2 Breakthrough Power

PLUG-IN HYBRID

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Το ολοκαίνουριο Plug-In Hybrid Lexus NX βασίζεται σε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην πρωτοποριακή ηλεκτροκίνηση. Η ισχύς προέρχεται από την τεχνολογία Hybrid Electric Lexus 4ης γενιάς, χάρη σε μία μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία λιθίου-ιόντων, που προσφέρει συναρπαστική επιτάχυνση και κορυφαίο στην κλάση του εύρος, πάνω από 64km στη λειτουργία EV.

Η ιδιαίτερα εξελιγμένη Μονάδα Ελέγχου Ισχύος είναι 20% πιο ισχυρή, αλλά και 10% πιο ελαφριά από αυτήν της προηγούμενης γενιάς. Παρακολουθεί έξυπνα τις συνθήκες οδήγησης και ελέγχει τη ροή ισχύος. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη οικονομία, μειωμένες εκπομπές και βελτιστοποιημένες επιδόσεις.

    Parallax Image 3 Convenient Charging

PLUG-IN HYBRID

ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Τα Plug-In Hybrid φορτίζουν την EV μπαταρία τους με ένα καλώδιο που συνδέει το αυτοκίνητο με την πηγή ισχύος. Φορτίζοντας το αυτοκίνητό σας στο σπίτι, ή χρησιμοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο σταθμών φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, μπορείτε να οδηγείτε χωρίς βενζίνη μέχρι να αδειάσει η μπαταρία, παράγοντας μηδενικούς ρύπους και εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία. Όταν αδειάσει η μπαταρία, μπορείτε να την φορτίσετε βάζοντας το αυτοκίνητο στην πρίζα, ή χρησιμοποιώντας το οικονομικό σύστημα αυτοφορτιζόμενου υβριδικού για να συνεχίσετε το ταξίδι σας.

Κατά βάση, το ολοκαίνουριο Lexus NX μπαίνει στην κανονική πρίζα του σπιτιού σας για να φορτίσει. Ωστόσο, για βέλτιστη φόρτιση συστήνεται η χρήση σταθμού φόρτισης Lexus. Στον δρόμο, η εφαρμογή Lexus Link θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μία διαδρομή που να περνάει από κάποιους από τους χιλιάδες σταθμούς φόρτισης, για να ολοκληρώσετε με άνεση το ταξίδι σας.

    Parallax Image 4 Pioneers In Electrified

PLUG-IN HYBRID

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου, και την επίτευξη του στόχου της, που είναι να αποτελέσει μία εταιρία μηδενικών εκπομπών έως το 2050, η Lexus πιστεύει ότι είναι άκρως απαραίτητη η αποτελεσματική ηλεκτροκίνηση των οχημάτων. Από το λανσάρισμα του RX 400h το 2005, του πρώτου στον κόσμο ηλεκτροκίνητου πολυτελούς αυτοκινήτου, η Lexus έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να αναπτύξει και να προάγει την ευρεία χρήση των φιλικών προς το περιβάλλον, Hybrid Electric οχημάτων. Ο στόχος για το 2050, εκτός από τη μείωση των εκπομπών των αυτοκινήτων, είναι να επιτευχθούν μηδενικές εκπομπές CO2 από όλα τα εργοστάσια της Lexus, και να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση νερού σε αυτά.

    2022 lexus all new nx badge reveal

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS ΝΧ

Ζήστε ξανά τη συναρπαστική στιγμή και δείτε το αυτοκίνητο, στα πρόσφατα online αποκαλυπτήρια του νέου Lexus NX.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

EXPERIENCE AMAZING

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ TOY ΝΧ