1. Discover Lexus
  2. Lexus announced as the official car of Davis Cup by Rakuten Finals 2021

Η LEXUS ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ DAVIS CUP BY RAKUTEN 2021

H Lexus για μία ακόμη χρονιά ως χορηγός του διαγωνισμού, που θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη από 25 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου. Προκριματικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν και στο Τορίνο της Ιταλίας και το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας

Η Lexus ανακοινώθηκε σήμερα ως επίσημος χορηγός των αυτοκινήτων των τελικών του Davis Cup by Rakuten 2021, που θα λάβουν χώρα στη Μαδρίτη από 25 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η Lexus θα αναλάβει την επίσημη μεταφορά παιχτών και ομάδων από τις 18 συμμετέχουσες χώρες, στο tennis village. Προκριματικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν και στο Τορίνο της Ιταλίας και το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Υπάρχει μία αυθεντική συνέργεια ανάμεσα στην Lexus και στο Davis Cup, αφού τόσο η αυτοκινητοβιομηχανία όσο και η διάσημη τενιστική διοργάνωση επιδιώκουν την απαράμιλλη πολυτέλεια και προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες σε πελάτες και λάτρεις του τένις. Η συνεργασία συμπίπτει επίσης με το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου Lexus NX, το οποίο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την Lexus, σηματοδοτώντας νέες κατευθύνσεις στον σχεδιασμό εξωτερικού/εσωτερικού χώρου, και νέα συστήματα κίνησης, όπως το πρώτο φορτιζόμενο ηλεκτρικό υβριδικό της Lexus, δυναμικές βελτιώσεις που προσφέρουν μια πιο ικανοποιητική και συνδεδεμένη οδηγική εμπειρία, και πολυμέσα και συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς. Στο ΝΧ γίνεται επίσης χρήση προηγμένων τεχνολογιών για υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας.

Η καμπάνια για το ολοκαίνουριο ΝΧ έχει το σύνθημα «Νιώστε Περισσότερα», που αντλεί έμπνευση από τις προφανείς συνδέσεις και τους συσχετισμούς με ένα άθλημα γνωστό για την ταχύτητα, τον συναισθηματισμό και το σχεδόν εμβληματικό πάθος των στιγμών του.

Το Davis Cup by Rakuten, που ιδρύθηκε το 1900, έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις, με συμμετοχές από 142 έθνη το 2021. Το νέο πρόγραμμα των τελικών, στο οποίο οι κορυφαίες 18 χώρες ανταγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή του Davis Cup, εγκαινιάστηκε το 2019, με την Ισπανία να ανακηρύσσεται νικήτρια στη Μαδρίτη.

Ο Σπύρος Φωτεινός, Διευθυντής της Lexus Europe, σχολιάζει: «Είναι τεράστια χαρά για εμάς η αναζωπύρωση της σχέσης μας με αυτή την εμβληματική διοργάνωση. Το Davis Cup είναι ένα μοναδικό πρωτάθλημα με συμμετοχές από πολλές χώρες, στο οποίο λαμβάνουν μέρος κορυφαίοι τενίστες και λάτρεις του αθλήματος - πολλοί από τους οποίους είναι καταναλωτές προϊόντων πολυτελείας. Η Lexus δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να συνδιαλεχθεί με το κοινό της μέσα από ένα κοινό πάθος για την αριστεία, την αποφασιστικότητα και τις μοναδικές εμπειρίες».

Ο Albert Costa, Διευθυντής των Davis Cup Finals, αναφέρει: «Είναι μεγάλη πολυτέλεια για εμάς το ότι μπορούμε ξανά να βασιστούμε στη Lexus για τη δεύτερη έκδοση των Finals. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα σε τρεις διαφορετικές χώρες και πολλαπλές τοποθεσίες, και η Lexus επιδεικνύει την τεράστια ικανότητά της για διαχείριση, εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Πιστεύουμε ότι, όπως και το 2019, οι καλύτεροι παίχτες και ομάδες του κόσμου θα απολαύσουν την συνεισφορά της Lexus στο πρωτάθλημα».