1. New Cars

Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα

Από: 7.7 δευτ.

Κατανάλωση Μικτή

Από: 7.7 λτ/100χλμ.

Εκπομπές CO₂ (μικτός κύκλος)

Από: 173 γρ/χλμ
*Οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι χαμηλότερες τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου του μοντέλου και ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκδοση. Όλα τα αριθμητικά στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) προέρχονται από επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα βάσει των κανονισμών της ΕΕ και σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP. Αυτά παρέχονται για να επιτρέπουν συγκρίσεις μεταξύ οχημάτων και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματική οδηγική σας εμπειρία.
Έτοιμοι να ξεκινήσετε;
Επιλέξτε έκδοση
0 Option

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε να αλλάξετε τα επιλεγμένα φίλτρα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ RΧ

Οι τολμηρές και εμφατικές γραμμές του ανοίγουν τον δρόμο για έναν κόσμο απαράμιλλης άνεσης, ευρυχωρίας και πολυτέλειας. Είναι απλό, σε κανένα άλλο crossover δεν θα βρείτε τέτοιο επίπεδο εξέλιξης. Διαθέσιμο με υβριδικό σύστημα κίνησης, το νέο Lexus RX 450h προσαρμόζεται στις ακριβείς απαιτήσεις σας.

ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Αναδεικνύοντας την πιο πρόσφατη σχεδιαστική κατεύθυνση της Lexus, το RX διαθέτει μια πιο εξελιγμένη μάσκα, πιο κομψούς τριπλούς προβολείς LED μπροστά και πίσω φώτα LED σε μοτίβο «L». Βλέποντας το από το πλάι,ξεχωρίζουν οι διακριτικοί στύλοι C, σε μαύρο σκελετό και χρώμιο, παρέχοντας ένα μοναδικό εφέ αιωρούμενης οροφής.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ TAKUMI

Η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια από τους φημισμένους αριστοτεχνίτες μας είναι αμέσως εμφανής στο RX, με εξαιρετικά ακριβείς ραφές στο δέρμα και ειδικά κατασκευασμένα υλικά από τους «Takumi» που προσδίδουν στην καμπίνα έναν αέρα σύγχρονης κομψότητας και φινέτσας.

 

 

 

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Επιλέγοντας το πρωτοποριακό RX 450h Lexus Hybrid Electric, θα ζήσετε μια μοναδική εξηλεκτρισμένη οδηγική εμπειρία.

ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Μέσα στο RX, η μεγάλη οθόνη αφής πολυμέσων 12,3” είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση στις εφαρμογές του smartphone σας μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επιλέγοντας το RX για το επόμενο SUV σας, επιλέγετε το κορυφαίο σε Ασφάλεια όχημα στην κατηγορία του, για εσάς και την οικογένεια σας. Το RX διαθέτει σε όλες τις εκδόσεις το Lexus Safety System+ που περιλαμβάνει: Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης PCS με εντοπισμό πεζών τις νυχτερινές ώρες και εντοπισμό δικυκλιστών κατά τη διάρκεια της ημέρας, Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας LTA που σας βοηθά να παραμείνετε στο κέντρο της λωρίδας σας, Αναγνώριση Οδικής Σήμανσης RSA που αναγνωρίζει τις πινακίδες του ΚΟΚ και Προσαρμοζόμενο Cruise Control DRCC.
Σε υψηλότερες εκδόσεις διατίθενται επιπρόσθετες καινοτομίες όπως το BladeScan® AHS (Σύστημα Προσαρμοζόμενης Υψηλής Δέσμης) που φωτίζει πεζούς και οχήματα τη νύχτα, δίχως να τυφλώνει τα υπόλοιπα οχήματα.

F SPORT

Χαρείτε δυναμικές επιδόσεις Sport+ και ξεχωριστή sport εμφάνιση με αποκλειστικές δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρη, μαύρη/λευκή ή κατακόκκινη στην έκδοση F SPORT. Τα καθίσματα διαθέτουν "ενσωματωμένο αφρό" για επιπρόσθετη υποστήριξη, ενώ οι λεπτομέρειες αλουμινίου συμπληρώνουν το κομψά κατασκευασμένο τιμόνι, εμπνευσμένο από αυτό του εμβληματικού μας supercar LFA. Το περφορέ δέρμα των καθισμάτων σε συνδυασμό με το τιμόνι και τα πεντάλ αλουμινίου, ολοκληρώνουν τον sport αέρα στην καμπίνα.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μεταμορφώστε το Lexus σας σε συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Lexus Link για κινητά σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως το «find my car», η καθοδήγηση τελευταίου μιλίου, ο σχεδιασμός ταξιδιών και οι ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις συντήρησης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ RX

Κάθε εικόνα και μια ιστορία. Εδώ ξεκινάει το ταξίδι σας για την ανακάλυψη της σχεδίασης που κόβει την ανάσα αλλά και της εκπληκτικής αριστοτεχνίας Lexus.