1. Electrified
ΝΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ

LEXUS ELECTRIFIED

NEA ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RX

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ

Εδώ και πάνω από 15 χρόνια, η Lexus πρωτοπορεί και τελειοποιεί την ηλεκτροκίνηση, κατασκευάζοντας οχήματα συναρπαστικά, αποδοτικά και ανθεκτικά. Σχεδόν αθόρυβα, All Electric, Plug-In Hybrid και Hybrid Electric συστήματα κίνησης προσφέρουν δυναμικές εμπειρίες οδήγησης ενώ παράλληλα προστατεύουν τον πλανήτη. Η κορυφαία στον κόσμο τεχνολογία τους φροντίζει ώστε όλα να είναι ασφαλή, απρόσκοπτα και πολυτελή. Η επόμενη γενιά είναι εδώ, και η αίσθηση είναι εκπληκτική.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ NEO LEXUS NX

Η Lexus παρουσίασε τη Νέα Γενιά NX, διαδικτυακά, το Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 5:00μμ (CET). Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα, η Lexus δημοσίευσε και μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη εικόνα του νέου SUV.

EXPERIENCE AMAZING

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ TOY ΝΧ

Η LEXUS OΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ALL ELECTRIC ΟΧΗΜΑ, ΤΟ LEXUS RZ

Χτισμένο σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα που ονομάζεται e-TNGA, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απίστευτη οδηγική εμπειρία που θα καθορίσει ένα νέο πρότυπο για την All Electric οδήγηση συνδυάζοντας άνεση επιπέδου Lexus με δυναμικές επιδόσεις.

Χάρη στην προσθήκη συναρπαστικών προηγμένων τεχνολογιών, όπως το αποκλειστικό σύστημα ελέγχου της δύναμης μετάδοσης κίνησης που ονομάζεται DIRECT4, το RZ θα προσφέρει απίστευτο κράτημα στο δρόμο και στις στροφές δίνοντας στον οδηγό μια αυξημένη αίσθηση εμπιστοσύνης και ελέγχου. Το σύστημα DIRECT4 ελέγχει δυναμικά την κινητήρια δύναμη στους τροχούς βελτιστοποιώντας συνεχώς την παροχή ισχύος. Αυτό επιτρέπει στο RZ να μετατοπίζει απρόσκοπτα την κίνηση από τους μπροστινούς τροχούς σε κίνηση στους πίσω τροχούς ή σε διάφορους συνδυασμούς κίνησης όλων των τροχών εν ριπή οφθαλμού.

Το νέο RZ θα είναι επίσης διαθέσιμο με ένα σύστημα αιχμής steer-by-wire που παρέχει άνεση και ευκολία εξαλείφοντας την παραδοσιακή κίνηση του χεριού στο τιμόνι τόσο στην οδήγηση, όσο και στη στάθμευση. Φανταστείτε να κάνετε μια πλήρη αναστροφή με μια μικρή κίνηση του τιμονιού. Ταυτόχρονα, το άνετο και μοναδικό σχήμα του τιμονιού παρέχει καθαρή θέα σε όλες τις σχετικές πληροφορίες από τον πίνακα οργάνων μέχρι την οθόνη του παρμπρίζ.

Λάβετε αποκλειστικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο που θα θέσει νέα πρότυπα για την οδηγική σας εμπειρία.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ TO ΝΕΟ LF-Z

Η Lexus παρουσιάζει το ανανεωμένο όραμά της, μαζί με ένα νέο electrified concept αυτοκίνητο που προβάλλει την επόμενη γενιά οχημάτων Lexus, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης που μεταδόθηκε την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 12:00 μ.μ. CET.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

 
Η Lexus σας προσφέρει όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης, για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα, για ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον. Επιλέξτε All-Electric για 100% ηλεκτροκίνηση, Plug-In Hybrid για περίσσεια αυτονομία ή Hybrid Electric για ηλεκτροκίνηση χωρίς εξωτερική φόρτιση.

 

ALL-ELECTRIC

Χωρίς καύσιμα και αναθυμιάσεις, μόνο εκατοντάδες χιλιόμετρα ομαλής, αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης, πριν από ένα σύντομο διάλειμμα για επαναφόρτιση.

PLUG-IN HYBRID

H τεχνολογία Lexus Plug-in Hybrid συνδυάζει τις εξαιρετικές δυνατότητες του All-Electric οχήματος, με τις ισχυρές επιδόσεις του Hybrid Electric, προσφέροντας σας μοναδικό εκλεπτυσμό, ηλεκτρική αυτονομία και κορυφαία λειτουργία.

 

HYBRID ELECTRIC

Ηλεκτροκίνηση χωρίς φόρτιση - το έξυπνο σύστημα κίνησης εναλλάσσεται απρόσκοπτα από την ηλεκτροκίνηση στην βενζινοκίνηση.

 

ΓΚΑΜΑ ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


Πώς θέλετε να νιώθετε στο Lexus σας; Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα από προσεκτικά κατασκευασμένα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα για κάθε τρόπο ζωής και για κάθε οδική περιπέτεια.

UX EV
UX EV Business
Από 49.900,00 €
UX
UX Business Compact SUV 5-θυρο
Από 34.900,00 €
NX
NX HEV Dynamic FWD
Από 54.900,00 €
ES
ES DYNAMIC
Από 64.800,00 €
LS
LS Executive Sedan 4-θυρο
Από 144.900,00 €
LC
LC Luxury Coupe 2-θυρο
Από 167.400,00 €

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/gr/el