1. Electrified
  2. Plug-In Hybrid
LEXUS ELECRIFIED

PLUG-IN HYBRID

Η πλήρως εξηλεκτρισμένη σειρά της Lexus επεκτείνεται αναπτύσσοντας την τεχνολογία Lexus Plug-in Hybrid, που συνδυάζει τις εξαιρετικές δυνατότητες του All-Electric οχήματος, με τις ισχυρές επιδόσεις του Hybrid Electric, προσφέροντας σας μοναδικό εκλεπτυσμό, ηλεκτρική αυτονομία και κορυφαία λειτουργία τόσο σε EV όσο και σε Hybrid Electric.

ΝΙΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLUG-IN HYBRID LEXUS;

Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, το Lexus Plug-in Hybrid λειτουργεί σε πρόγραμμα EV για πάνω από 70 χλμ, ενώ όταν αποφορτιστεί εξωτερικά, μεταβαίνει στην ιδιαιτέρως αποδοτική Hybrid Electric λειτουργία.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η εργοστασιακή ρύθμιση EV μεγιστοποιεί τη χρήση της μπαταρίας, και σας επιτρέπει να κινηθείτε σε αποστάσεις πάνω από 70 χλμ, χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρισμό. Χάρη στην προηγμένη μπαταρία λιθίου-ιόντων 18,1 kWh, μπορείτε να απολαύσετε σχεδόν αθόρυβη οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων, σε ταχύτητές έως 135 km/h.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTO EV/HYBRID

Στη λειτουργία Auto EV/Hybrid, και ανάλογα πόσο δυνατά πιέζετε το πεντάλ του γκαζιού, ο ισχυρός βενζινοκινητήρας ενεργοποιείται και προσφέρει γρήγορη γραμμική επιτάχυνση ακριβώς όταν τη χρειάζεστε, φτάνοντας στα 100 km/h σε ελάχιστα πάνω από 6 δευτερόλεπτα.

 

ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΙΣΧΥΟΣ

Η νέα PCU είναι ειδικά σχεδιασμένη για την μπαταρία λιθίου-ιόντων υψηλής χωρητικότητας. Ο μετατροπέας DC/DC βρίσκεται κάτω από το πίσω κάθισμα, ενώ έχει προστεθεί και ένας μετατροπέας boost, που εξασφαλίζει υψηλότερη απόδοση και μικρό μέγεθος. Τοποθετημένη απευθείας πάνω από τον άξονα διαφορικού για να μειωθεί το ύψος του καπό, μία δομή 8 στρωμάτων φιλοξενεί τα απαιτούμενα κυκλώματα για τον έλεγχο του Plug-in Hybrid συστήματος.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ TOY ΝΧ

ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Τα Plug-in Hybrid φορτίζουν την μπαταρία ιόντων λιθίου χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο. Αν και το νέο Lexus NX 450h+ μπορεί να συνδεθεί σε μια κανονική οικιακή πρίζα, συνιστάται ένα Lexus Wallbox για ταχύτερη φόρτιση.

 

ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ

Μπορείτε απλά και εύκολα να φορτίσετε το νέο Lexus NX 450h+ σε μία οικιακή πρίζα. Το νέο Lexus NX 450h+ διαθέτει ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα φόρτισης 3,3kW. Με την αγορά του NX 450h+ θα βρείτε κάτω από το χώρο αποσκευών του και ένα καλώδιο φόρτισης AC-Schuko 10A μήκους 7,5μ., όπως και ένα καλώδιο φόρτισης Mennekes 32A μήκους 5μ. για να φορτίζετε εύκολα το SUV σας. Προτιμήστε τις πρίζες υψηλότερης έντασης για να μειώσετε τον χρόνο φόρτισης.

 

LEXUS WALLBOX

Για βέλτιστη φόρτιση, συστήνουμε τη χρήση Lexus Wallbox, που θα μειώσει τον χρόνο φόρτισης στο 1/3 (=περίπου 2,5 ώρες). To Entry Wallbox 22KW, ένα από τα πιο μικρά του είδους του, είναι η τέλεια λύση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για την αποτελεσματική φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων ή του Plug-in Hybrid NX 450h+, το οποίο φορτίζει στα 6,6 kW μέσω του ενσωματωμένου φορτιστή του.  Για περισσότερο έλεγχο προτείνεται - το επιδοτούμενο από το κράτος - Connected Wallbox 22 kW που προσφέρει περισσότερες έξυπνες λύσεις φόρτισης μέσω WiFi, LAN ή προαιρετικά LTE.

 

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ LEXUS LINK

Για μια απρόσκοπτη ηλεκτρισμένη εμπειρία, μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο φόρτισης και την αυτονομία του NX 450h+ απομακρυσμένα, από το κινητό σας. Το Lexus Link εντοπίζει επίσης τους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα φόρτισης και την τιμή, και προσφέρει υπηρεσίες όπως:

  • Απομακρυσμένο έλεγχο και προγραμματισμό φόρτισης
  • Πρόσβαση στο εκτεταμένο ευρωπαϊκό δίκτυο δημόσιων σημείων φόρτισης
  • Διαθεσιμότητα σταθμών φόρτισης, ταχύτητα φόρτισης και τιμή ανά kWh

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Plug-in Hybrid Lexus NX 450h+ βασίζεται σε πάνω από 15 χρόνια ηγεσίας στην ηλεκτροκίνηση. Οι τεχνολογίες Lexus Electrified έχουν αντικαταστήσει τα συμβατικά συστήματα κίνησης για περισσότερη από μια δεκαετία, προσφέροντας σας κορυφαίες εξηλεκτρισμένες λύσεις Hybrid Electric, Plug-in Hybrid και All-Electric για να κινείστε ηλεκτρικά όπως πραγματικά επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Για τη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου, και την επίτευξη του στόχου της, που είναι να αποτελέσει μία εταιρία μηδενικών εκπομπών έως το 2050, η Lexus πιστεύει ότι είναι άκρως απαραίτητη η αποτελεσματική ηλεκτροκίνηση των οχημάτων. Από το λανσάρισμα του RX 400h το 2005, του πρώτου στον κόσμο ηλεκτροκίνητου πολυτελούς αυτοκινήτου, η Lexus έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να αναπτύξει και να προάγει την ευρεία χρήση των φιλικών προς το περιβάλλον, Lexus Plug-In Hybrid αυτοκινήτων, διοχετεύοντας πάνω από 2 εκατομμύρια οχήματα στην αγορά έως σήμερα. Εκτός από τη μείωση των εκπομπών των αυτοκινήτων, έως το 2050 σχεδιάζουμε να εξασφαλίσουμε μηδενικές εκπομπές CO2 και ελαχιστοποιημένη κατανάλωση νερού σε όλα τα εργοστάσια της Lexus.

 

 

 

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

Φορτίζοντας το αυτοκίνητό σας στο σπίτι, ή χρησιμοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο σταθμών φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, μπορείτε να οδηγείτε χωρίς βενζίνη μέχρι να αδειάσει η μπαταρία, παράγοντας μηδενικούς ρύπους και εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία.

 

 

 

Plug-in Hybrid

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ NX