1. Discover Lexus
  2. 79th-venice-international-film-festival-opening
Η LEXUS ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡ ΣΤΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

H Lexus Επίσημο Αυτοκίνητο του φεστιβάλ για έκτη διαδοχική χρονιά

Πρωταγωνιστικός ρόλος για την Lexus στα εγκαίνια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – La Biennale di Venezia.Το ολοκαίνουριο RX επικεφαλής ενός θιάσου από μοντέλα Lexus που θα συνοδεύσουν κορυφαίες προσωπικότητες του σινεμά, διασημότητες και VIP σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο Lido της Βενετίας.

Η Lexus συνοδεύει κορυφαίες προσωπικότητες από τον κόσμο του σινεμά, διασημότητες και VIP στα εγκαίνια του 79ου Διεθνούς Φεστιβάλ της Βενετίας – La Biennale di Venezia. Γιορτάζοντας την έκτη διαδοχική χρονιά ως Επίσημο Αυτοκίνητο του Φεστιβάλ, η μάρκα Πολυτελών αυτοκινήτων έφερε τα τελευταία της μοντέλα στο κόκκινο χαλί, με επικεφαλής το ολοκαίνουριο Hybrid Electric SUV RX.

Στη διάρκεια της βραδιάς, ένας στόλος από Lexus Electrified, μεταξύ των οποίων τα UX, NX, RX και ES, συνόδευσαν στο κόκκινο χαλί μεγάλους αστέρες όπως οι Julianne Moore, Regé-Jean Page, Rocio Morales, Catherine Deneuve και Tessa Thompson.

Η συνεχιζόμενη στήριξη της Lexus προς το φεστιβάλ αντανακλά τις κοινές αξίες που έχει ο κόσμος του σινεμά με την αυτοκινητοβιομηχανία. Και οι δύο βιομηχανίες ανέκαθεν εμπνέονταν από την επιθυμία να διευρύνουν τους ορίζοντες του ανθρώπου, μέσα από τα ταξίδια, τον χρόνο και τις νέες εμπειρίες. Όπως ακριβώς ο κινηματογράφος αποτελεί μοναδικό μέσο για τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών, έτσι και η Lexus επιδιώκει να προσφέρει ενθουσιασμό μέσα από το καινοτόμο, πρωτοποριακό της πνεύμα.

Αντίστοιχα, το περιβάλλον της Βενετίας είναι ένας ακόμη σύνδεσμος έμπνευσης. Αυτή η μοναδική, μαγική πόλη δημιουργεί αξέχαστες στιγμές, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το θέμα της βιωσιμότητας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι που επιστρέφουμε στη Βενετία και έχουμε την τιμή να αναδείξουμε τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη μάρκα Lexus», αναφέρει ο Maurizio Perinetti, Επικεφαλής της Lexus Ιταλίας. «Πρόκειται για μία περίβλεπτη, προβεβλημένη σκηνή, στην οποία θα φιλοξενηθεί το ολοκαίνουριο RX, ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα μας. Ελπίζουμε ότι το φεστιβάλ και το κοινό του θα αναγνωρίσουν και θα εκτιμήσουν τον σχεδιασμό, την ποιότητα, την τεχνολογία και την περιβαλλοντική έμφαση που έχουμε επενδύσει στο νέο RX, και τη δημιουργία μιας ακόμη Experience Amazing».

Το νέο RX θα εμφανιστεί μαζί με άλλα μοντέλα της Lexus Electrified, όπως το All Electric μικρό SUV UX 300e, σε έναν στόλο 40 οχημάτων που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά καλεσμένων και αξιωματούχων από και προς το κόκκινο χαλί μέχρι την ολοκλήρωση του φεστιβάλ στις 10 Σεπτεμβρίου. Και σε αντιστοιχία με την αίγλη του Φεστιβάλ, ο στόλος θα περιλαμβάνει και το LC 500, το πολυβραβευμένο κάμπριο-ναυαρχίδα της Lexus.