1. Discover Lexus
  2. Opening of the 80th Venice International Film Festival
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ LEXUS

Η LEXUS ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Η Lexus εκπληρώνει τον ρόλο της ως Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτου του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – La Biennale di Venezia – Για έβδομη συνεχή χρονιά τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Lexus φέρνουν πρωταγωνιστές στο κόκκινο χαλί για τη βραδιά έναρξης του φεστιβάλ. Μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στο διεθνές κινηματογραφικό ημερολόγιο η 80η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο Lido της Βενετίας από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Lexus μοιράστηκε τα φώτα της δημοσιότητας στο κόκκινο χαλί με διάσημες φιγούρες του σύγχρονου ευρωπαϊκού κινηματογράφου την περασμένη εβδομάδα στη βραδιά έναρξης της 80ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – La Biennale di Venezia.

Ως Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτου του φεστιβάλ για έβδομη συνεχή χρονιά, η Lexus παρέχει ένα στόλο εξηλεκτρισμένων μοντέλων ως πολυτελή μεταφορά σε σκηνοθέτες, ηθοποιούς και VIP προσκεκλημένους, σε προβολές και εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο Venice Lido μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Η περίσταση αυτή αποτέλεσε επίσης μια παρουσίαση υψηλού προφίλ για το ολοκαίνουργιο Lexus LBX, το επαναστατικό νέας γενιάς hybrid electric crossover της Lexus, που θα λανσαριστεί σε όλη την Ευρώπη σύντομα.

Το φεστιβάλ άνοιξε αυτή την εβδομάδα (30 Αυγούστου) με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Comandante. Ο σκηνοθέτης της Edoardo De Angelis και ο κορυφαίος ηθοποιός Pierfrancisco Favini μεταφέρθηκαν στο κόκκινο χαλί με Lexus, μαζί με την ηθοποιό Caterina Munro (Casino Royale) – τη «νονά» του φετινού φεστιβάλ – και τη σκηνοθέτιδα Alice Diop (St Omer), Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του βραβείου Luigi De.Laurentiis.

Ο Paolo Moroni, Διευθυντής της Lexus Ιταλίας, δήλωσε: «Κάθε χρόνο στοχεύουμε να δείξουμε και να πούμε κάτι νέο και εξαιρετικό στο υπέροχο σκηνικό του φεστιβάλ. Φέτος το αναμφισβήτητο «αστέρι» μας είναι το νέο Lexus LBX. Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε αυτό το εξαιρετικό SUV που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει να γίνει το κόκκινο χαλί ακόμα πιο ξεχωριστό.”