1. Discover Lexus
  2. ATP & Lexus Ink Major Global Partnership
  • LEXUS ΝΕΑ

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ATP ΚΑΙ LEXUS INK

  • Λονδίνο/Βρυξέλλες - Η Lexus, μία από τις κορυφαίες μάρκες premium αυτοκινήτων στον κόσμο, έγινε ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτου και Πλατινένιος Συνεργάτης του ATP Tour, από το 2023.

Η πολυετής αυτή συνεργασία θα αποτελέσει για τη Lexus το όχημα με το οποίο θα αναπτύξει συνεργασίες τουρνουά σε σημαντικές αγορές, προσελκύοντας premium δημογραφικά στοιχεία οπαδών ως επίσημο αυτοκίνητο σε ένα χαρτοφυλάκιο εκδηλώσεων του ATP Tour. Αποτέλεσμα της μεγάλης αυτής συνεργασίας είναι και η πρόσφατα ανακοινωθείσα συνεργασία μεταξύ της Lexus και της LTA στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των Cinch Championships (Queen's) και Rothesay International (Eastbourne), καθώς και του Fayez Sarofim & Co. U.S. Men's Clay Court Championship (Χιούστον). Η ATP και η Lexus θα συνεργαστούν επίσης για να δημιουργήσουν πρόσθετες συνεργασίες με τουρνουά και παίκτες της ATP, από αυτή τη σεζόν.

Ως αποκορύφωμα αυτής της συνεργασίας, από το 2023, η Lexus γίνεται Πλατινένιος Συνεργάτης και Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτου του Nitto ATP Finals, που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου μόνο οι 8 κορυφαίοι προκριματικοί παίκτες μονού και διπλού θα αγωνιστούν για τον διάσημο τίτλο. Η Lexus θα παρέχει ένα στόλο εξηλεκτρισμένων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Lexus RZ 450eOpens in new window, για να υποστηρίξει τη μεταφορά παικτών, επισήμων και άλλων επισκεπτών κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η Lexus θα αυξήσει επίσης την ανάδειξη της επωνυμίας της, όλο το χρόνο, στις ταχέως αναπτυσσόμενες ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες του ATP Tour, συμπεριλαμβανομένου του Title Partnership του ATP Head2HeadOpens in new window, μιας δημοφιλούς διαδραστικής λειτουργίας που επιτρέπει στους οπαδούς να εξερευνήσουν τις αναμετρήσεις μεταξύ των παικτών στο Tour. 

Η Lexus είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία premium εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων, έχοντας ένα ολιστικό όραμα βιώσιμης κινητικότητας, που ονομάζεται Lexus Electrified. Η ολοκληρωμένη εξηλεκτρισμένη γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει Νέας Γενιάς Hybrid Electric, Plug-in Hybrid Electric και Aμιγώς Hλεκτρικά μοντέλα. Η προώθηση της χρήσης τέτοιων μοντέλων κατά τη διάρκεια τουρνουά ATP, από το 2023 και μετά, ευθυγραμμίζεται με τις κλιματικές φιλοδοξίες του ATP Tour στο πλαίσιο των ATP Serves και UN Sports for Climate Action, οι οποίες περιλαμβάνουν στόχο μηδενικών εκπομπών έως το 2040.

Ο Massimo Calvelli, CEO της ATP, δήλωσε: «Τα brands ATP Tour και Lexus αφηγούνται μια ιστορία καινοτομίας, απόδοσης και αριστείας, η οποία επίσης ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις προσπάθειές μας στο πλαίσιο του ATP Serves. Οι θαυμαστές και οι πελάτες μας έρχονται πρώτοι, και τα brands μας λειτουργούν με έμφαση στην παροχή συγλονιστικών εμπειριών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Lexus ως ATP Tour Platinum Partner και να χτίσουμε πάνω σε αυτό το κοινό αφήγημα σε όλες τις παγκόσμιες πλατφόρμες μας».

Ο Pascal Ruch, TME Vice President Lexus and Value Chain, δήλωσε: «Στη Lexus, υιοθετούμε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε ό,τι κάνουμε. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητά μας, αλλά και για την κορυφαία εμπειρία που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους. Βλέπουμε έναν σπουδαίο αγώνα με τον ανταγωνισμό του τένις, όπου η ατομική απόδοση δημιουργεί τον απόλυτο ενθουσιασμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το ATP Tour και μοιραζόμαστε το πάθος του τένις υψηλού επιπέδου με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη αλλά και πέραν αυτής».

Επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης ATP Tour: communications@atptour.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ATP

Ως το παγκόσμιο διοικητικό όργανο του επαγγελματικού τένις ανδρών, η αποστολή του ATP είναι να υπηρετεί το τένις. Διασκεδάζουμε ένα δισεκατομμύριο οπαδούς παγκοσμίως, παρουσιάζουμε τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου στα πιο διάσημα τουρνουά και εμπνέουμε την επόμενη γενιά οπαδών και παικτών. Από το United Cup στην Αυστραλία, μέχρι την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, τα αστέρια του παιχνιδιού μάχονται για τίτλους και πόντους Pepperstone ATP Rankings σε εκδηλώσεις ATP Masters 1000, 500 και 250 και Grand Slams. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Nitto ATP Finals, το διάσημο φινάλε της σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας. Με μόνο τους 8 κορυφαίους παίκτες και διπλές ομάδες στον κόσμο, το τουρνουά βλέπει επίσης την επίσημη στέψη του Νο 1 της ATP World στο τέλος της χρονιάς, που παρουσιάστηκε από την Pepperstone, το απόλυτο επίτευγμα στο τένις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.ATPTour.comOpens in new window.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ LEXUS

Ξεκινώντας το 1989, η Lexus είναι μια παγκόσμια μάρκα πολυτελούς τρόπου ζωής που προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των sedan LS και ES, των κουπέ LC και RC F, του LC Convertible, των crossover SUV - LBX, UX, NX, RZ και RX και των SUV GX και LX. Η Lexus στοχεύει να «εξατομικεύσει την πολυτέλεια» μέσω της ευφάνταστης τεχνολογίας, της σχολαστικής αριστοτεχνίας, της εκλεπτυσμένης κομψότητας και του «omotenashi» - της ιαπωνικής φιλοσοφίας εγκάρδιας φιλοξενίας. Με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια Hybrid Electric, Plug-in Hybrid Electric και Αμιγώς Ηλεκτρικά οχήματα που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής παγκοσμίως, το όραμα Lexus Electrified βασίζεται στην εμπειρία της μάρκας στα εξηλεκτρισμένα οχήματα και στοχεύει σε ένα θεμελιώδες άλμα στην απόδοση, το χειρισμό, τον έλεγχο και την απόλαυση του οδηγού μέσω τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης. Το 2022, η Lexus παρέδωσε περίπου 625.000 οχήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 50.467 στην Ευρώπη, εκ των οποίων πάνω από το 80% ήταν εξηλεκτρισμένα.