1. Discover Lexus
  2. LBX at the Venice Film Festival
ΤΟ ΝΕΟ LEXUS LBX ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ

80ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Η Lexus επιστρέφει ως το Επίσημο Αυτοκίνητο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – La Biennale di Venezia – για έβδομη συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνοντας τον ισχυρό δεσμό της μάρκας με τον κόσμο του κινηματογράφου.

  • Το ολοκαίνουργιο Lexus LBX θα κατέχει εξέχουσα θέση στον στόλο των Hybrid Electric οχημάτων της Lexus, παρέχοντας πολυτελή μεταφορά στους VIP συμμετέχοντες του φεστιβάλ
  • Η 80η διοργάνωση του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Venice Lido από τις 30 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου

 

Σε λίγο από ένα μήνα, τα φώτα της δημοσιότητας λάμπουν ξανά στο Venice Lido για την έναρξη της 80ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – La Biennale di Venezia 2023. Η Lexus επιστρέφει ως το Επίσημο Αυτοκίνητο του φεστιβάλ για έβδομη συνεχή χρονιά, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο ολοκαίνουργιο compact SUV της, το Lexus LBX.

Η σύνδεση μεταξύ της Lexus και μιας από τις μακροβιότερες κινηματογραφικές γιορτές στον κόσμο, ενισχύει τις αξίες που μοιράζεται η μάρκα με τον κόσμο του κινηματογράφου, με στόχο να προσφέρει στους ανθρώπους αξέχαστες εμπειρίες και ευκαιρίες να εξερευνήσουν νέους κόσμους.

Τα εξηλεκτρισμένα οχήματα Lexus θα παρέχουν μεταφορά με οδηγό σοφέρ για σκηνοθέτες, ηθοποιούς και διασημότητες, καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει από τις 30 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Οι ηθοποιοί Zendaya (Spider Man: No Way Home), Mike Faist (West Side Story), Josh O'Connor (The Crown) και Caterina Murino (Casino Royale) θα είναι μεταξύ εκείνων που θα εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί.

Το ολοκαίνουργιο Lexus LBX, το μικρότερο Lexus μέχρι σήμερα, είναι ένα μοντέλο ορόσημο που αποτυπώνει το πρωτοποριακό πνεύμα της καινοτομίας, που έχει καθορίσει εδώ και χρόνια τη μάρκα. Πρωτοπόρο και διαφορετικό απο τα συμβατικά πολυτελή αυτοκίνητα, προσφέρει στυλ, άνεση και οδηγική εμπειρία που θα οδηγήσει τη Lexus σε μια νέα αγορά στην Ευρώπη.

Ο Paolo Moroni, Διευθυντής της Lexus Italy, δήλωσε: «Φέτος θα προσθέσουμε ξανά τη μαγική ατμόσφαιρα στη Βενετία κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την απόλυτη εκπληκτική εμπειρία Lexus. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που φέρνουμε την τελευταία προσθήκη της Lexus στη γκάμα των προϊόντων μας, το LBX – ένα compact SUV που αγκαλιάζει τις σύγχρονες ιδέες στο σχεδιασμό και την τεχνολογία, διατηρώντας παράλληλα όλες τις ιδιότητες που διακρίνουν τη μάρκα Lexus.»