1. Discover Lexus
  2. Reliably Number One for Reliability
ΝΕΑ ΤΗΣ LEXUS

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Μπορεί η μόδα να αλλάζει, αλλά κάθε χρόνο που περνάει, η αξιοπιστία της Lexus παραμένει σταθερή. Η διαρκής ποιότητα των οχημάτων της επικυρώθηκε για έβδομη πλέον φορά, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στην ετήσια Έρευνα Αξιοπιστίας «What Car?».

  • Η Lexus βραβεύεται ως πιο αξιόπιστη μάρκα για έβδομη φορά, στην ετήσια βρετανική έρευνα «What Car?»
  • Η Lexus έλαβε συνολική βαθμολογία 98,3% στην έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 32 μάρκες και 178 μοντέλα
  • Το NX πρώτης γενιάς έλαβε βαθμολογία 99,8%, και ακολουθούν το ολοκαίνουριο NX με 99,4%, και το UX με 99,3%

 

Η Claire Evans, συντάκτης του «What Car?» και υπεύθυνη για την έρευνα, δηλώνει τα εξής: «Εάν η αξιοπιστία αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, τότε ένα μοντέλο Lexus είναι η καλύτερη επιλογή. Όχι μόνο είναι σπάνιο να αντιμετωπίσουν πρόβλημα τα μοντέλα της εταιρίας, αλλά και όταν κάτι συμβεί, οι αντιπροσωπείες λύνουν όλα τα θέματα γρήγορα και χωρίς κόστος για τους κατόχους. Είναι η κορυφαία μάρκα στον κλάδο της σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία».

Σχεδόν 22.000 οδηγοί έλαβαν μέρος στην μελέτη του 2023 από την κορυφαία πλατφόρμα καταναλωτών και αγοράς αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφορικά με τα αυτοκίνητα με τις καλύτερες και τις χειρότερες επιδόσεις σε επίπεδο βλαβών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, που καλύπτουν 32 μάρκες και 178 διαφορετικά μοντέλα ηλικίας έως πέντε ετών, η Lexus λαμβάνει την απαράμιλλη βαθμολογία του 98,3%, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο των αριθμό προβλημάτων που προέκυψαν, αλλά και τον χρόνο που χρειάστηκε για την αποκατάστασή τους και το κόστος των επισκευών.

Η Lexus αρίστευσε σε όλες τις κατηγορίες της έρευνας και ιδιαίτερα στην κατηγορία των οικογενειακών SUV, όπου το NΧ πρώτης γενιάς κέρδισε την πρώτη θέση με 99,8%. Το ολοκαίνουριο NX ακολουθεί με 99,4% και η τριάδα συμπληρώνεται με το UX στο 99,3%. Το Lexus RX ήρθε δεύτερο στα μεγάλα SUV,  με 98,6%.  Πρόκειται για τα νέας γενιάς Lexus Electrified μοντέλα, που σύμφωνα με την έρευνα είναι τα πιο αξιόπιστα και πιο απλά στην επισκευή όταν προκύπτει πρόβλημα.

Το Lexus IS saloon δεν πωλείται πλέον, αλλά οι ιδιοκτήτες του εξακολουθούν να εκτιμούν την ανθεκτικότητά του: βγήκε πρώτο στην κατηγορία των executive αυτοκινήτων, με βαθμολογία 98%.