1. Discover Lexus
  2. Making Luxury Personal
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η Lexus επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και προσφέρει μία απαράμιλλη οδηγική εμπειρία. Μάθετε περισσότερα για την εκλεπτυσμένη τεχνική, την ευφάνταστη τεχνολογία και την εξαιρετική φιλοξενία Omotenashi.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

Από την παρουσίαση του πρώτου μας πολυτελούς σεντάν, πάνω από 30 χρόνια πριν, η Lexus έχει γίνει συνώνυμο του εκπληκτικού σχεδιασμού, της ποιότητας και του εκλεπτυσμού. Ως πρωτοποριακή και ηγετική εταιρία στον χώρο των ηλεκτρικών πολυτελών αυτοκινήτων, στόχος μας είναι να προσδίδουμε αυθεντικότητα και ανθρώπινο άγγιγμα σε ό,τι κάνουμε. Μεταξύ αυτών, το κότερο Lexus LY650 Sports Yacht, οι χώροι INTERSECT BY LEXUS, το THE LOFT by Lexus και το Βραβείο Σχεδιασμού Lexus.

Για εμάς, η πραγματική πολυτέλεια δεν είναι ποτέ επιφανειακή - είναι πάντοτε προσεγμένη και γεμάτη χάρη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΩ ΚΑΙΖΕΝ

Το πρώτο μας όχημα, το LS 400, λανσαρίστηκε το 1989. Έπρεπε να είναι κάτι εξαιρετικό για να είναι άξιο προσοχής σε έναν χώρο με καταξιωμένους ανταγωνιστές.

Κατά την ανάπτυξη του LS 400, οι μηχανικοί της Lexus προσπάθησαν να κάνουν το αδύνατο, δυνατό: να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο συναρπαστικό μα και οικονομικό, παραδοσιακό μα και μοντέρνο, φυσικό μα και τεχνητό, δυνατό μα και ελαφρύ. Αυτή η φιλοσοφία του «μα και» - που προσφέρει αρμονική συνύπαρξη σε φαινομενικά ασύμβατες ιδέες - συνεχίζει να καθοδηγεί την προσέγγισή μας.

Σε κάθε σημείο της εξέλιξής μας, αμφισβητούμε το status quo και επιφέρουμε βελτιώσεις και καινοτομίες, αθόρυβα και αδιάκοπα. Στα ιαπωνικά, αυτό καλείται «Kaizen».

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ

Ο Akio Toyoda, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota και Lexus Master Driver, είναι πραγματικός λάτρης του αυτοκινήτου. Αγωνίστηκε στον δύσκολο 24ωρο αγώνα Nürburgring με ένα Lexus.

Το πρώτο αποτέλεσμα της εμπλοκής του Toyoda με τη Lexus ήταν το LFA - ένα supercar γεμάτο επαναστατικές τεχνολογίες που προσέφεραν συναρπαστική οδήγηση σε ταχύτητες έως και 325 χλμ/ώρα. Λόγω και της παραγωγής μόνο 500 τέτοιων αυτοκινήτων, το LFA έχει αναδειχθεί σε μύθο για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών. Η έξαψη αυτής της οδηγικής εμπειρίας, απαντάται πλέον σε κάθε ένα Lexus που κατασκευάζουμε.

«Προτεραιότητά μου δεν είναι να βγάλω λεφτά, αλλά να φτιάξω υπέροχα αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα φανταστικά στην εμφάνιση, υπέροχα στην αίσθηση και συναρπαστικά στην οδήγηση» Akio Toyoda.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΟΣ TAKUMI

Δεν χρειάζονται πολλά για να μάθει κανείς μια νέα δεξιότητα, αλλά για να την τελειοποιήσει χρειάζονται 60.000 ώρες.

Οι κορυφαίοι τεχνικοί μας, άνδρες και γυναίκες, ονομάζονται Takumi. Οι γνώσεις τους τελειοποιούνται με 60.000 ώρες εξάσκησης.

Οι Takumi, γνωστοί για την προσοχή τους στην λεπτομέρεια, πρέπει να αποδεικνύουν τακτικά την επιδεξιότητά τους, φτιάχνοντας μια γάτα από χαρτί οριγκάμι σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα και χρησιμοποιώντας το μη κυρίαρχο χέρι τους.

Οι Takumi παίζουν βασικό ρόλο στη διαδικασία παραγωγής, ακόμη και όταν αυτή περιλαμβάνει αυτοματισμούς. Για παράδειγμα, η κίνηση ενός ρομποτικού βραχίονα βαφής αμαξώματος, αναπαράγει πιστά την κίνηση του χεριού ενός Takumi.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΗΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα concept αυτοκίνητά μας οραματίζονται πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα μεταμορφώσουν το μέλλον της κινητικότητας. Μαθαίνουμε, μεγαλώνουμε και πειραματιζόμαστε - προβλέποντας τις ανάγκες και τις αξίες των πελατών μας και της κοινωνίας.

Διαισθητικές τεχνολογίες όπως το Lexus Hybrid Drive (2005), οι προβολείς LED (2007), το Σύστημα Ενεργού Εντοπισμού Πεζών (2013) και το Σύστημα Προηγμένης Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης (2017) χρησιμοποιήθηκαν όλες για πρώτη φορά στα concept αυτοκίνητά μας.

Τώρα η Lexus προτίθεται να μεταμορφώσει την ίδια τη φύση των πολυτελών αυτοκινήτων για το μέλλον. Θέλουμε να ανυψώσουμε την οδηγική απόλαυση και χαρά, μέσα από το όραμά μας για κινητικότητα μηδενικών εκπομπών: την Ηλεκτρισμένη Lexus.  Πρόκειται για μία έννοια ενσωματωμένη στο όραμά μας για πλήρη μετάβαση σε εναλλακτικά συστήματα κίνησης έως το 2035.

Άλλωστε, η τεχνολογία είναι πιο ισχυρή όταν στο επίκεντρό της βρίσκεται η αυθεντική ανθρωπιά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ LEXUS

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ OMOTENASHI

Η Lexus ανέκαθεν ήταν αποφασισμένη να μεταχειρίζεται τους πελάτες της καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων.

Ονομάζουμε αυτή την συμπεριφορά Omotenashi - προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών και τους συμπεριφερόμαστε σαν να είναι φιλοξενούμενοι στο ίδιο μας το σπίτι.

Χάρη στην πιστή τήρηση αυτής της αρχής, συνεχίζουμε να ερχόμαστε πρώτοι στις έρευνες ικανοποίησης πελατών, και να έχουμε τη φήμη ότι προσφέρουμε απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Και καθώς οι συναλλαγές γίνονται όλο και πιο ανώνυμες, εμείς θα προσφέρουμε άνεση, επιλογές και ένα ανθρώπινο άγγιγμα - κάνοντας ό,τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε πολυτέλεια...επί προσωπικού.