1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus
  3. World Travel Award Winner 2022
THE LOFT BY LEXUS

«ΚΟΡΥΦΑΙΟ LOUNGE ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Το THE LOFT στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών - που δημιουργήθηκε και βρίσκεται υπό τη διαχείριση της Brussels Airlines και της Lexus - βραβεύτηκε ως το «Κορυφαίο Lounge Αεροπορικής Εταιρίας στην Ευρώπη 2022» στην περίβλεπτη διοργάνωση World Travel Awards.

ΤΟ «THE LOFT» ΤΗΣ BRUSSELS AIRLINES ΚΑΙ ΤΗΣ LEXUS ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ «ΚΟΡΥΦΑΙΟ LOUNGE ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ένα περίβλεπτο βραβείο που απονέμεται μετά από ψηφοφορία, στην οποία συμμετέχουν φιλοξενούμενοι του lounge και επαγγελματίες που ταξιδιωτικού κλάδου

  • Το μοναδικό lounge concept συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο πολυτέλειας για τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν
  • Το ιδιαίτερο στυλ του THE LOFT αντανακλά την εξαιρετική τεχνική των ηλεκτρισμένων αυτοκινήτων της Lexus

 

Το THE LOFT στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών - που δημιουργήθηκε και βρίσκεται υπό τη διαχείριση της Brussels Airlines και της Lexus - βραβεύτηκε ως το «Κορυφαίο Lounge Αεροπορικής Εταιρίας στην Ευρώπη 2022» στην περίβλεπτη διοργάνωση World Travel Awards. Η ανακοίνωση έγινε το περασμένο Σάββατο, σε μία τελετή-γκαλά στο ξενοδοχείο Χίλτον της Μαγιόρκα, στην οποία παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες, influencers και εκπρόσωποι του τύπου από τους κλάδους των ταξιδιών, του τουρισμού και της φιλοξενίας. Το THE LOFT lounge concept λαμβάνει αυτή την σημαντική αναγνώριση κάθε χρόνο από τότε που άνοιξε, το 2018.

«Το να μας απονέμεται αυτό το σημαντικό βραβείο - με τις ψήφους επαγγελματιών της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας αλλά και πελατών - για τέταρτη χρονιά, είναι μια πραγματική αναγνώριση της δουλειάς του φιλόξενου προσωπικού μας. Είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν στους φιλοξενούμενούς μας μια μοναδική εμπειρία στο THE LOFT, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Ανέκαθεν ήταν αποστολή μας, μαζί με τους συνεργάτες μας που λειτουργούν με γνώμονα την υψηλότερη ποιότητα, να φροντίζουμε τους φιλοξενούμενούς μας σε καθημερινή βάση. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους τους συνεργάτες μας για την αδιάκοπη δέσμευσή τους στο να βάζουν πάντοτε προτεραιότητα τους πελάτες μας». Peter Gerber, Διευθύνων Σύμβουλος της Brussels Airlines

«Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση του ότι το THE LOFT αποτελεί απτή έκφραση της υπόσχεσής μας για εκπληκτικές εμπειρίες», σχολιάζει ο Pascal Ruch, Αντιπρόεδρος της Toyota Motor Europe, υπεύθυνος για την Lexus Europe. «Χάρη στον συνδυασμό βελγικής δημιουργικότητας και ιαπωνικής φιλοξενίας Omotenashi, το lounge προσφέρει μία απαράμιλλη εμπειρία σε κάθε επαγγελματία που ταξιδεύει»

Με επιφάνεια πάνω από 2.000 τ.μ., το lounge χωρίζεται σε τομείς με ξεχωριστό περιβάλλον, όπως το κεντρικό μπαρ, τα άνετα καθιστικά, αλλά και ένας χώρος ειδικά για όσους πρέπει να δουλέψουν ενώ ταξιδεύουν. Ο χώρος χαρακτηρίζεται από εμβληματικά design στοιχεία Lexus, όπως η λεπτομέρειες από την τραπεζοειδή μάσκα Lexus, η βιβλιοθήκη Lexus, και ένα ηχοσύστημα Mark Levinson.

Κατά την είσοδό τους στο THE LOFT, οι επισκέπτες γίνονται δεκτοί με εξατομικευμένες λεπτομέρειες όπως το προσωπικό καλωσόρισμα και οι παραδοσιακές ζεστές πετσέτες Oshibiri. Μπορούν να χαλαρώσουν με μια σειρά από ψηφιακές εφημερίδες, σε πολυθρόνες μασάζ σιάτσου που θυμίζουν το Lexus LS, να απολαύσουν ένα μπάνιο στις πολυτελείς ντουζιέρες Grohe ή να ξεκουραστούν σε υπνοδωμάτια με «έναστρο» ταβάνι, πριν γευτούν τα εξαιρετικά γεύμα που συνοδεύονται από αποκλειστικά επιδόρπια που προετοιμάζει ένας maître chocolatier της Neuhaus.

Το THE LOFT στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, βασίζεται σχεδιαστικά στους βραβευμένους χώρους INTERSECT BY LEXUS στο Τόκιο. Το μοναδικό lounge concept είναι εμπνευσμένο από την πολυτέλεια και το design της Lexus, και την παραδοσιακή ιαπωνική φιλοξενία Omotenashi, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η πρόβλεψη της κάθε ανάγκης του επισκέπτη.

Οι Lexus Brand Ambassadors καλωσορίζουν τους επισκέπτες στο THE LOFT καθημερινά από τις 5.00 έως τις 21.00. Περισσότερες πληροφορίες για το THE LOFT της Brussels Airlines και της Lexus θα βρείτε εδώ: THE LOFT By Lexus | Lexus Europe.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ WORLD TRAVEL AWARDS

Τα βραβεία World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 και αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και τιμούν την αριστεία σε όλους τους βασικούς κλάδους των βιομηχανιών ταξιδιού, τουρισμού και φιλοξενίας. Γιορτάζοντας την 28η επέτειό τους το 2021, είναι τα πιο περίβλεπτα και ολοκληρωμένα στον κλάδο, με πάνω από 2 εκατομμύρια ψήφους.