1. Electrified
  2. All-Electric
  3. Benefits
ALL-ELECTRIC

ΟΦΕΛΗ

Μηδενικές εκπομπές, μειωμένο κόστος λειτουργίας, και ακόμη περισσότερη ασφάλεια: το πλήρως εξηλεκτρισμένο Lexus προσφέρει οφέλη πέρα από την δύναμη χωρίς συμβιβασμούς και την υπέροχη αίσθηση στον δρόμο.

01

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

15 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας κατέληξαν σε έναν ηλεκτροκινητήρα που εκπέμπει μηδενικούς ρύπους εξάτμισης CO2. Ο κόσμος γίνεται πιο καθαρός, ενώ εσείς ελέγχετε έναν κινητήρα με εξαιρετικές επιδόσεις. Όταν η μπαταρία σας φτάσει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της, έχουμε ένα πρόγραμμα επιστροφής που εξασφαλίζει ότι η διάθεσή της θα γίνει με ασφάλεια και υπευθυνότητα.
02

ΧΑΜΗΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Η οικονομία ξεκινάει μόλις αρχίσετε να οδηγείτε. Το πετρέλαιο και η βενζίνη αφαιρούνται από την εξίσωση, που σημαίνει ότι δεν είστε πλέον στο έλεος της παγκόσμιας πετρελαϊκής αγοράς. Το κόστος του ρεύματος είναι συνήθως πιο σταθερό και προβλέψιμο διαχρονικά Επίσης, η συντήρηση είναι πιο απλή. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν λιγότερα κινούμενα εξαρτήματα, δεν έχουν εξάτμιση, έχουν μικρότερα και πιο αποδοτικά συστήματα ψύξης, χωρίς λάδια, χωρίς φίλτρα κινητήρα και χωρίς ιμάντες χρονισμού. Τα φρένα φθείρονται λιγότερο. Έτσι, περνάτε περισσότερο χρόνο στον δρόμο και λιγότερο στο συνεργείο.
03

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Μπορείτε να ξεκινάτε πολύ νωρίς το πρωί, αλλά και να επιστρέφετε πολύ αργά το βράδυ, χωρίς να ξυπνάτε τη γειτονιά. Ο ηλεκτροκινητήρας κάνει την εντυπωσιακή δουλειά του χωρίς να ενοχλεί. Για τον οδηγό, η εμπειρία είναι απόλυτα χαλαρωτική, με μόνο τον διακριτικό ήχο των τροχών στην άσφαλτο να υποδεικνύει τις ισχυρές δυνάμεις που ασκούνται. Το μέλλον ακούγεται γαλήνιο.
ΟΦΕΛΗ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας εκπληκτικής οδηγικής εμπειρίας. Ο ηλεκτροκινητήρας της Lexus έχει δοκιμαστεί σε εκατομμύρια χιλιόμετρα, από έμπειρους οδηγούς που έχουν συμβάλλει στην τελειοποίηση κάθε πτυχής της απόδοσής του.

Όλα τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο Σύστημα Ασφάλειας Lexus Safety System+ και εσείς απολαμβάνετε μεγαλύτερο έλεγχο χάρη στην καλύτερη ισορροπία από τη βέλτιστη τοποθέτηση εξαρτημάτων όπως οι μπαταρίες και οι ηλεκτροκινητήρες. Χάρη στην τεχνολογία steer-by-wire δεν απαιτείται μηχανικός σύνδεσμος, πράγμα που σας προσφέρει απρόσκοπτη αίσθηση διεύθυνσης και μοναδική ανταπόκριση από το τιμόνι.

 

ΟΦΕΛΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ

Με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να ενθαρρύνουν την μετάβαση στην ηλεκτρισμό, με μειωμένη φορολογία και κίνητρα για την εγκατάσταση οικιακών μονάδων φόρτισης, η εκπληκτική αίσθηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου Lexus ίσως να είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε. Για παράδειγμα τα Hybrid Electric απολαμβάνουν μηδενικά ή πολύ χαμηλά Τέλη Κυκλοφορίας και απαλλαγή 50% Τέλους Ταξινόμησης. Στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό UX 300e αντίστοιχα δεν επιβάλλεται κανένα Τέλος Κυκλοφορίας ή Ταξινόμησης, ενώ επιδοτείται η αγορά του έως και 6.000€.