1. New Cars
 2. RZ
 3. The Drive Is Everything
H ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

RZ

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Απολαύστε πολυμέσα που δεν είναι απλώς διασκεδαστικά στο ολοκαίνουργιο RZ. Με τη διαισθητική τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά, όπως ο φωνητικός βοηθός «Hey Lexus» και η οθόνη προβολής στο επίπεδο των ματιών, ανακαλύψτε πώς είναι μια οδηγική εμεπειρία με επίκεντρο τον οδηγό.

lexus rz

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RZ 450e

Το RZ δεν είναι μόνο αριθμοί. Είναι η ηλεκτρική οδήγηση στην πιο συναρπαστική της έκδοση, με ένα SUV γεμάτο χαρακτήρα, διάθεση για στροφές που κόβουν την ανάσα, και εύρος πάνω από 400 χλμ WLTP.

 • ΤΥΠΟΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ
  Μεγάλο SUV
 • ΤΙΜΗ ΑΠΟ
  72.100€
 • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  5
 • ΕΚΔΟΣΕΙΣ
  4
ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RZ 450e

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Το Lexus RZ 450e είναι το πλέον σύγχρονο από τα πολυτελή SUV, με σχεδίαση που εντυπωσιάζει. Το νέο αμάξωμα είναι λιτό και κομψό, ενώ το χαμηλό κέντρο βάρους απαιτεί την προσοχή σας από την πρώτη ματιά. Η ανάγλυφη σιλουέτα υποδηλώνει το αγωνιστικό του ταμπεραμέντο. Με την τολμηρή του αύρα, το RZ είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία SUV.

 • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΞΑΨΗ
 • ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ
 • ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Το RZ είναι ένα συναρπαστικό All-Electric SUV της Lexus που υλοποιεί όλες τις συναρπαστικές δυνατότητες των νέων τεχνολογιών ενισχύοντας τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση. Ομαλό και διαισθητικό, το όχημα αποπνέει εμπιστοσύνη, έλεγχο και άνεση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ

Εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη για κινητήρα εσωτερικής καύσης, το καπό του RZ μπορεί να είναι πιο χαμηλό, ενισχύοντας το αεροδυναμικό του προφίλ. Οι πλευρές ρέουν προς το πίσω μέρος, ενισχύοντας την αίσθηση ισχύος, ενώ η πρόσοψη εκπέμπει ενέργεια και κίνηση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ

Το RZ διαθέτει ένα νέο σύστημα DIRECT4. Αυτή η αποκλειστική, ευφυής τεχνολογία ισορροπεί διαρκώς την έλξη ανάμεσα στον μπροστινό και τον πίσω άξονα, προσφέροντας ήσυχη, αποτελεσματική και απρόσκοπτη δύναμη οδήγησης. Το αποτέλεσμα; Διαισθητικές επιδόσεις χωρίς άγχος.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΜΙΑ ALL-ELECTRIC ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Από κάθε γωνία, το RZ αναδεικνύει το μέλλον του Lexus Electrified. Κομψό και εντυπωσιακό, με αγωνιστικό ταμπεραμέντο και χάρη, τιμάει απόλυτα την κληρονομιά του.

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RZ 450e

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑ

Το εσωτερικό του RZ είναι μια ματιά στο μέλλον, από τη λάμψη του εναλλασσόμενου φωτισμού μέχρι τον εντυπωσιακά σύγχρονο σχεδιασμό του πιλοτηρίου Tazuna. Πολυτέλεια με ανθρώπινο άγγιγμα.

 • Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ
 • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ
 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΕΤΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η οδήγηση του RZ είναι εντυπωσιακά ομαλή και απρόσκοπτη. Ο σχεδιασμός του εντυπωσιακού πιλοτηρίου Tazuna είναι καλαίσθητος αλλά και πρακτικός, με τα όργανα τοποθετημένα ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Το One Motion Grip θα είναι διαθέσιμο το 2025.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗΣ

Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το Omotenashi, την παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη της φιλοξενίας, που βασίζεται στην πρόβλεψη των αναγκών του φιλοξενούμενου. Θα την βιώσετε στην έξυπνη γυάλινη πανοραμική οροφή και στις υπέρυθρες θερμάστρες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Το Σύστημα Ασφάλειας Lexus Safety System+ 3.0 προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα ευφυούς προστασίας. Η μεγάλη οριζόντια οθόνη αφής 14’’ είναι ο ψηφιακός κόμβος πολυμέσων και συνδεσιμότητας. Η εφαρμογή Lexus Link+ περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η εύρεση σταθμών φόρτισης.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ RZ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΑΛΗΝΗΣ

Το RZ προσφέρει άνεση που παραμένει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Σε κάθε χιλιοστό του οχήματος είναι αισθητή η σκληρή δουλειά των αριστοτεχνιτών της Lexus.

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LEXUS RZ 450e

ALL-ELECTRIC LEXUS

Lexus RZ Exterior
Lexus RZ Exterior
RZ 450e

ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, η Lexus κρατάει τα σκήπτρα στα πολυτελή εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα. Τα οχήματά μας ξεχωρίζουν για τον εκλεπτυσμό, την αποδεδειγμένη ποιότητα και τη βραβευμένη αξιοπιστία τους. Ηλεκτροκίνηση δεν σημαίνει μόνο μπαταρίες και μοτέρ. Με το RZ, όλα είναι η οδήγηση, η στιγμιαία ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση, η μοναδική σύνδεση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τον οδηγό. Απλά βιώστε το για να καταλάβετε τι σημαίνει.

Lexus RZ Exterior
RZ 450e

ALL-ELECTRIC ΜΕΛΛΟΝ

Χάρη στο μεγάλο και διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, το όραμα της ηλεκτροκίνησης ήρθε για να μείνει. Βιώστε πρωτοποριακές καινοτομίες, μειωμένο κόστος λειτουργίας, πραγματική συνδεσιμότητα και επιδόσεις πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το RZ σας, και πώς θα αλλάξει τον τρόπο που οδηγείτε.

Lexus RZ plugged into an electric charger.