1. New Cars

Επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα

Από: 7.5 δευτ.

Αυτονομία

315 χλμ.

Χρόνος φόρτισης 0-80% DC

0:50 (ώρες:λεπτά)

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε έκδοση

2 Επιλογές

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε να αλλάξετε τα επιλεγμένα φίλτρα.

 •  
  UX EV - Business - 5D - Compact SUV

  UX EV Business

  5D - Compact SUV
  Επιλέξτε κινητήρα

  Από

  54.900,00 €

  Automatic Transmission | 4X2
 •  
  UX EV - Dynamic - 5D - Compact SUV

  UX EV Dynamic

  5D - Compact SUV
  Επιλέξτε κινητήρα

  Από

  56.900,00 €

  Automatic Transmission | 4X2

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ

Είτε στην πόλη είτε σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές, οδηγώντας το νέο UX 300e θα απολαύσετε χειρισμό ταυτόχρονα ευχάριστο αλλά και απόλυτα ακριβή, κυρίως χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και το εξαιρετικά άκαμπτο σασί του αυτοκινήτου. Δείτε το UX 300e σε δράση.

ΓΕΝΝΑΙA ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το αμιγώς ηλεκτρικό UXe αναδεικνύει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Lexus όπως η τραπεζοειδής μάσκα, οι ανάγλυφες γραμμές και η αγωνιστική κουπέ σιλουέτα. Στο μπροστινό μέρος, τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας έχουν διάταξη βέλους, πάνω από τους κομψούς τριπλούς προβολείς LED, τονίζοντας τον χαρακτηριστικό φωτισμό σχήματος L της Lexus.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ «TAKUMI»

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τεχνική παγκόσμιας κλάσης που αποτελεί χαρακτηριστικό κάθε Lexus, το UX 300e κατασκευάζεται στο βραβευμένο μας εργοστάσιο Kyushu, με επίβλεψη ποιότητας από τους αρχιτεχνίτες «Takumi». Εδώ, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ορατή σε όλα, από το υπέροχο, φινιρισμένο στο χέρι χρώμα, έως τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών εξαρτημάτων σε περιβάλλον cleanroom.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ LEXUS»

Στο τιμόνι, που έχει ρυθμιστεί στην εντέλεια από τον Yoshiaki Ito, τον πιο έμπειρο test driver μας, θα απολαύσετε μία συναρπαστική νέα οδηγική εμπειρία «Ηλεκτροκίνησης Lexus», επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις συναρπαστικές λειτουργίες επιβράδυνσης. Ο Ito-san δεν άφησε τίποτα απολύτως στην τύχη, βοηθώντας ακόμη και στην κατασκευή του κομψού επιλογέα λειτουργίας οδήγησης του αυτοκινήτου.

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Για μέγιστο έλεγχο και μεγαλύτερη αυτονομία, οι αισθητήρες μπαταρίας παρακολουθούν την τάση κάθε κυψέλης και μπλοκ μπαταρίας, καθώς και τη θερμοκρασία των κυψελών. Και για μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προβλήματα, η μπαταρία ιόντων λιθίου του UX 300e διαθέτει προηγμένα συστήματα ψύξης και θέρμανσης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LSS+

Όπου και να πάτε με το νέο Lexus UX 300e, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι οδηγείτε ένα από τα πιο ασφαλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ, εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο Σύστημα Eνεργητικής Ασφάλειας LSS+, το οποίο συμβάλλει στην αποτροπή προσκρούσεων στο πίσω μέρος, αποχωρήσεων από λωρίδα και προσκρούσεων με πεζούς.

 • ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Η νέα εφαρμογή Lexus Link μεταμορφώνει το UX 300e σε διασυνδεδεμένο αυτοκίνητο και υποστηρίζει ολόκληρη την εμπειρία κατοχής Lexus Electrified. Είναι διαισθητική στη χρήση και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες EV, όπως απομακρυσμένη φόρτιση, απομακρυσμένος κλιματισμός και εύρεση σημείων φόρτισης.

ΕΓΓΥΗΣΗ LEXUS

Στόχος μας είναι να φροντίσουμε ώστε η εμπειρία κατοχής ενός Lexus UX 300e να είναι πραγματικά εκπληκτική. Έτσι, προσφέρουμε εξατομικευμένες εμπειρίες που φροντίζουν τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Οι παροχές περιλαμβάνουν:

 • 6 χρόνια/180.000 km Εγγύηση Κατασκευαστή
 • 6 χρόνια Οδική βοήθεια
 • 11ετή κάλυψη ή 1.000.000 χλμ Ηλεκτρικής Μπαταρίας
 • Εφαρμογές My Lexus & Lexus Link

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ UX 300e

Ανακαλύψτε ένα αυτοκίνητο με μοναδική παρουσία στον δρόμο, το οποίο ανεβάζει τις επιδόσεις μικρού SUV σε άλλο επίπεδο.