1. New Cars
Με μια ματιά
Με μια ματιά
Από
49900.0
(Τιμή με ΦΠΑ)

Όλα τα αριθμητικά στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 προέρχονται από επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα κανονισμών της ΕΕ. Αυτά παρέχονται για να επιτρέπουν συγκρίσεις μεταξύ οχημάτων και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματική οδηγική σας εμπειρία.

Επιλέξτε κινητήρα
Επιλέξτε κινητήρα

1 Επιλογές

1 Επιλογές

Επιλέξτε έκδοση
Επιλέξτε έκδοση

4 Επιλογές

4 Επιλογές

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ

Είτε στην πόλη είτε σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές, οδηγώντας το νέο UX 300e θα απολαύσετε χειρισμό ταυτόχρονα ευχάριστο αλλά και απόλυτα ακριβή, κυρίως χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και το εξαιρετικά άκαμπτο σασί του αυτοκινήτου. Δείτε το UX 300e σε δράση.

ΓΕΝΝΑΙA ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το αμιγώς ηλεκτρικό UXe αναδεικνύει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Lexus όπως η τραπεζοειδής μάσκα, οι ανάγλυφες γραμμές και η αγωνιστική κουπέ σιλουέτα. Στο μπροστινό μέρος, τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας έχουν διάταξη βέλους, πάνω από τους κομψούς τριπλούς προβολείς LED, τονίζοντας τον χαρακτηριστικό φωτισμό σχήματος L της Lexus.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ «TAKUMI»

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τεχνική παγκόσμιας κλάσης που αποτελεί χαρακτηριστικό κάθε Lexus, το UX 300e κατασκευάζεται στο βραβευμένο μας εργοστάσιο Kyushu, με επίβλεψη ποιότητας από τους αρχιτεχνίτες «Takumi». Εδώ, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ορατή σε όλα, από το υπέροχο, φινιρισμένο στο χέρι χρώμα, έως τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών εξαρτημάτων σε περιβάλλον cleanroom.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ LEXUS»

Στο τιμόνι, που έχει ρυθμιστεί στην εντέλεια από τον Yoshiaki Ito, τον πιο έμπειρο test driver μας, θα απολαύσετε μία συναρπαστική νέα οδηγική εμπειρία «Ηλεκτροκίνησης Lexus», επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις συναρπαστικές λειτουργίες επιβράδυνσης. Ο Ito-san δεν άφησε τίποτα απολύτως στην τύχη, βοηθώντας ακόμη και στην κατασκευή του κομψού επιλογέα λειτουργίας οδήγησης του αυτοκινήτου.

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Για μέγιστο έλεγχο και μεγαλύτερη αυτονομία, οι αισθητήρες μπαταρίας παρακολουθούν την τάση κάθε κυψέλης και μπλοκ μπαταρίας, καθώς και τη θερμοκρασία των κυψελών. Και για μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προβλήματα, η μπαταρία ιόντων λιθίου του UX 300e διαθέτει προηγμένα συστήματα ψύξης και θέρμανσης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LSS+

Όπου και να πάτε με το νέο Lexus UX 300e, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι οδηγείτε ένα από τα πιο ασφαλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ, εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο Σύστημα Eνεργητικής Ασφάλειας LSS+, το οποίο συμβάλλει στην αποτροπή προσκρούσεων στο πίσω μέρος, αποχωρήσεων από λωρίδα και προσκρούσεων με πεζούς.

ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η νέα εφαρμογή Lexus Link μεταμορφώνει το UX 300e σε διασυνδεδεμένο αυτοκίνητο και υποστηρίζει ολόκληρη την εμπειρία κατοχής Lexus Electrified. Είναι διαισθητική στη χρήση και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες EV, όπως απομακρυσμένη φόρτιση, απομακρυσμένος κλιματισμός και εύρεση σημείων φόρτισης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ UX 300e

Ανακαλύψτε ένα αυτοκίνητο με μοναδική παρουσία στον δρόμο, το οποίο ανεβάζει τις επιδόσεις μικρού SUV σε άλλο επίπεδο.